- 6 Aralık 2008
- 229
- 102
- 103
- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
-
Şuan ağlayarak yazıyorum bunları çok berbat bi haldeyim 1,5 yıllık bi beraberlikten sonra sonunda nişanlandık bu noktaya gelene kadarda okadar zor günler geçirdikki farklı şehirlerde olmamızında bu zor günlere etkisi büyüktü ama ben hep nişanlanınca sorunların biteceğini düşünmüştüm aksine daha çok arttı..sürekli tartışıyoruz saçma sapan sebeplerden onun kıskançlığı,sen yapamazsın ben yaparımları,herşeyime bi kulp takması yoruldum...yardım edin ne olur dayanamıyorum beni hiç anlamıyor sürekli bağırıyor dinlemiyor bunları anlatmak istediğimdede beni sen bu hale getirdin diyor ne yapacağımı şaşırdım eskiden ağladığımda kıyamazdı şimdi ise umursamıyor bile hiç bir şekilde yaranamıyorum ne yapmalıyım yardım edin bi akıl verin ne olur çok ihtiyacım varrr...senağlama
Şuan ağlayarak yazıyorum bunları çok berbat bi haldeyim 1,5 yıllık bi beraberlikten sonra sonunda nişanlandık bu noktaya gelene kadarda okadar zor günler geçirdikki farklı şehirlerde olmamızında bu zor günlere etkisi büyüktü ama ben hep nişanlanınca sorunların biteceğini düşünmüştüm aksine daha çok arttı..sürekli tartışıyoruz saçma sapan sebeplerden onun kıskançlığı,sen yapamazsın ben yaparımları,herşeyime bi kulp takması yoruldum...yardım edin ne olur dayanamıyorum beni hiç anlamıyor sürekli bağırıyor dinlemiyor bunları anlatmak istediğimdede beni sen bu hale getirdin diyor ne yapacağımı şaşırdım eskiden ağladığımda kıyamazdı şimdi ise umursamıyor bile hiç bir şekilde yaranamıyorum ne yapmalıyım yardım edin bi akıl verin ne olur çok ihtiyacım varrr...senağlama
bence sevınmelısın.çünkü gerçek yuzunu daha sımdıden göstermış.bır de boyle davranıslarını evlendıkten sonra yapsaydı ozaman ne hıssederdın.ve ya nasıl davranırdın.yazdıklarımı sakın yanlıs anlama.ben ılerısı ıcın de dusunmenı ıstıyorum.bu ınsanın degısecegını hıc sanmıyorum aksıne belkı de daha beter bır hale gelebılır.bence dogruyu düsünmen ve uygulaman lazım.
Ya bayanlar
bu kadarda acimasiz yorumlar yapmayin..
Gercek yüzü felan.
Belkide cocuk hakli, kizimiz haksiz nerden biliyorsunuz?
Kizin icinede kurt düsüyor iyice, yazik günah zaten uzaklar birbirlerine, birde bunlari düsünerek kafayimi yesin.
Yani size kalsa hemen biraksin, ayrilsin.
Zamana birak, al karsina konus, hepsi gecer, olur böyle seyler diyen yok.
Ne yani siz nisanliyken nisanlinizla hergün canim cicimlimi geciyordu günleriniz??
Herkesin bir takim sorunlari olmustur elbette.
Bende cok sey yasadim, agladim, üzüldüm, kirildim.
Ama pes etmedim, sevdigimde etmedi, emek verdik.
Bir yola baskoyan insanlara bu kadar kolayca vazgec mesajlari vermeyelim lütfen.
Ortada ne bir aldatma nede siddet var.
Kiza yazik ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?