Çaresizim...

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
103
Şuan ağlayarak yazıyorum bunları çok berbat bi haldeyim 1,5 yıllık bi beraberlikten sonra sonunda nişanlandık bu noktaya gelene kadarda okadar zor günler geçirdikki farklı şehirlerde olmamızında bu zor günlere etkisi büyüktü ama ben hep nişanlanınca sorunların biteceğini düşünmüştüm aksine daha çok arttı..sürekli tartışıyoruz saçma sapan sebeplerden onun kıskançlığı,sen yapamazsın ben yaparımları,herşeyime bi kulp takması yoruldum...yardım edin ne olur dayanamıyorum beni hiç anlamıyor sürekli bağırıyor dinlemiyor bunları anlatmak istediğimdede beni sen bu hale getirdin diyor ne yapacağımı şaşırdım eskiden ağladığımda kıyamazdı şimdi ise umursamıyor bile hiç bir şekilde yaranamıyorum ne yapmalıyım yardım edin bi akıl verin ne olur çok ihtiyacım varrr...senağlama

Canım benim; seni bu kadar üzen, bu kadar mutsuz eden birisiyle evlenmek ne kadar mantıklı olur doğrusu bunu bir sor kendine...
Nişanlılık dönemi zaten birbirinin huyunu suyunu öğrenme dönemi eğerki bir uyuşmazlık varsa başlamadan bitmesi gerekir......

canım her ılıskıde yasanan yada yasanabılecek seyler herzaman ınsanlar mutlu mesut olamıyorlar sızde ılıskınızzde bu ınıslerı yasayabılırsınız ama aranızda kuvvetlı bır sevgı ve saygı varsa ınan bunları zamanla yenersınız en ıyısını sen bılırsın karsındakı ınsanın karakterıne guvenıyorsan ılıskıne devam edersın yada en kısa zamanda sorunlarınızı karsılıklı olarak konusmanda fayda var derım

Şuan ağlayarak yazıyorum bunları çok berbat bi haldeyim 1,5 yıllık bi beraberlikten sonra sonunda nişanlandık bu noktaya gelene kadarda okadar zor günler geçirdikki farklı şehirlerde olmamızında bu zor günlere etkisi büyüktü ama ben hep nişanlanınca sorunların biteceğini düşünmüştüm aksine daha çok arttı..sürekli tartışıyoruz saçma sapan sebeplerden onun kıskançlığı,sen yapamazsın ben yaparımları,herşeyime bi kulp takması yoruldum...yardım edin ne olur dayanamıyorum beni hiç anlamıyor sürekli bağırıyor dinlemiyor bunları anlatmak istediğimdede beni sen bu hale getirdin diyor ne yapacağımı şaşırdım eskiden ağladığımda kıyamazdı şimdi ise umursamıyor bile hiç bir şekilde yaranamıyorum ne yapmalıyım yardım edin bi akıl verin ne olur çok ihtiyacım varrr...senağlama

canım sanıyorum bu adam artık seni eskisi kadr sevmiyor..ya da başka problemleri var...
bana kalırsa ciddi ciddi konuşmayı dene...ağlamadan sızlamadan...açık konuş...eğer yine düzelmezse yol yakınken dön bence...:1no2:

daha evlenmeden bunları yaşıyorsan ,evlendiğinizi düşünemiyorum bile...
düzelme yoksa uzatmanın anlamı yok...:teselli:

ağlarken umursamama durumu benimde başıma geldi canım.ve şunu söyleyebilirim ki işler o noktaya geldiği zaman çok zor oluyor herşey.ona derdini sor.eğer aynı yolda devam ediyorsa da evlenmeyi hiç düşünme.çünkü bir ömür tek başına ağlamak zorunda kalacaksın o zaman.sabırlı ol ve güçlü dur canım.sen en değerlisin.en önce bunu düşün.

Canim sanirim hala ayri sehirlerdesiniz.
Aranizdaki mesafe geriyordur sizi muhtemelen.
Ayri ayri sehirlerde olmak cok zor, ben sevdigimle ayri ülkelerdeyim üstelik.
Evlenmeden önce, eger imkanin varsa buna bulundugu sehire git veya o gelsin, biraz beraber zaman gecirin.
Belki o gecen zaman size cok sey verecek, bazi seyleri yerine oturtmus olacaksiniz.
üzülme, aglama..
Eminim uzaklik yipratiyor ve geriyor sizi.
Arkadasimin biri bu uzaklik nedeninden nerdeyse nisani atiyordu.
Nisanlisi cok kiskancti, ve oda sürekli agladiginda artik nisanlisinin umursamadigini söylüyordu.
Ama simdi evlendiler, ayni evin icindeler ve coooook mutlular.
Allah bozmasin.

üzülme sen hersey düzelir;)

nişanlılık dönemi çiftlerin birbirlerini tanıma dönemidir ilişkinin adı resmileşmeden yaşanalar tabii ki daha farklıdır
(heyecan mutluluk kalp çarpıntıları)ama söz nişan evresinde daha fazla tanırsiniz birbirinizi
ki bu yüzden de gelin ata binmiş ya nasip denir canım
yaşadıklarına üzüldüm son bir kez konuşmalısın ağlamadan ve sızlamadan
eğer nişanlın sana karşı davranışlarında hala kendini haklı görüyorsa
ileride daha fazla üzülmemek için yol yakınken bir karar vermen gerekiyor
hakkında hayırlısı olsun:teselli:

Her evlilikte veya beraberlikte bir taraf daha yapici daha altan alan taraf olur....:delphin:

Cogunlukla biz bayanlar bu görevi üsteleniriz ailemiz ic huzurumuz icin cok kez biz kendimizden, birseylerden ödün veririz..:kahve:..

Lakin anlayamadigim birsey var ne olduda bu adam bu durumlara geldi? Cok iyidide neden simdi böyle umursamaz oldu? Neden beni sen bu hale getirdin diyor?
Belki farkina varmadan sende üzerine cok gidiyor onu yipratiyorsun! CADIARZU

Bence al karsina konus suclamadan sakince icinden gecenleri anlatt ve onada sor derdi neymisbenneyaptımki

Yüzyüze konuş ne yaptın ki adam bu hale beni sen getirdin diyor
varsa derdi söylesin nişanlanmakmı ağır gelmiş

bence sevınmelısın.çünkü gerçek yuzunu daha sımdıden göstermış.bır de boyle davranıslarını evlendıkten sonra yapsaydı ozaman ne hıssederdın.ve ya nasıl davranırdın.yazdıklarımı sakın yanlıs anlama.ben ılerısı ıcın de dusunmenı ıstıyorum.bu ınsanın degısecegını hıc sanmıyorum aksıne belkı de daha beter bır hale gelebılır.bence dogruyu düsünmen ve uygulaman lazım.

Bence onunla konuş ortak bir karar alın ve ufak tefek şeyleri büyütmeyin..ne sen onu üz ne de o seni..

bence sevınmelısın.çünkü gerçek yuzunu daha sımdıden göstermış.bır de boyle davranıslarını evlendıkten sonra yapsaydı ozaman ne hıssederdın.ve ya nasıl davranırdın.yazdıklarımı sakın yanlıs anlama.ben ılerısı ıcın de dusunmenı ıstıyorum.bu ınsanın degısecegını hıc sanmıyorum aksıne belkı de daha beter bır hale gelebılır.bence dogruyu düsünmen ve uygulaman lazım.

Ya bayanlar
bu kadarda acimasiz yorumlar yapmayin..
Gercek yüzü felan.
Belkide cocuk hakli, kizimiz haksiz nerden biliyorsunuz?
Kizin icinede kurt düsüyor iyice, yazik günah zaten uzaklar birbirlerine, birde bunlari düsünerek kafayimi yesin.

Yani size kalsa hemen biraksin, ayrilsin.
Zamana birak, al karsina konus, hepsi gecer, olur böyle seyler diyen yok.

Ne yani siz nisanliyken nisanlinizla hergün canim cicimlimi geciyordu günleriniz??

Herkesin bir takim sorunlari olmustur elbette.

Bende cok sey yasadim, agladim, üzüldüm, kirildim.

Ama pes etmedim, sevdigimde etmedi, emek verdik.

Bir yola baskoyan insanlara bu kadar kolayca vazgec mesajlari vermeyelim lütfen.

Ortada ne bir aldatma nede siddet var.

Kiza yazik ya.

Ya bayanlar
bu kadarda acimasiz yorumlar yapmayin..
Gercek yüzü felan.
Belkide cocuk hakli, kizimiz haksiz nerden biliyorsunuz?
Kizin icinede kurt düsüyor iyice, yazik günah zaten uzaklar birbirlerine, birde bunlari düsünerek kafayimi yesin.

Yani size kalsa hemen biraksin, ayrilsin.
Zamana birak, al karsina konus, hepsi gecer, olur böyle seyler diyen yok.

Ne yani siz nisanliyken nisanlinizla hergün canim cicimlimi geciyordu günleriniz??

Herkesin bir takim sorunlari olmustur elbette.

Bende cok sey yasadim, agladim, üzüldüm, kirildim.

Ama pes etmedim, sevdigimde etmedi, emek verdik.

Bir yola baskoyan insanlara bu kadar kolayca vazgec mesajlari vermeyelim lütfen.

Ortada ne bir aldatma nede siddet var.

Kiza yazik ya.

sana katılıyorum arkadasım agzına saglıkŞeniz ayrıl bıtır demek kolay sonucta ortada emek verılmıs bır sevgı var mucadele etmek gerekıyo.... yok dun çok ıyıydı bugun neden kotu olurmu bole sey ya ınsan her gun aynı olacak dıye bırsey yok onunda sıkıntısı derdı vardır belkı :1no2:sabret guzelım zamana bırak bıraz....Allah yardımcın olsun

Back
X