yok cnm bakmam zaten gençliğimi zehir etsinler bende o yaşalanınca ki zaten yaşı 55 yasında bende ona hizmeet mi edecem oldu cnm başka arzunuz ....ah biz kadınlar...
Herşeye zoraki mahkum ettiriliyoruz..2 çocugun var ne diyeyim ki suan bilemedim..
Ama kendimi baz alarak diyeyim ki beni anası için sevmeyecek adamın cehenneme kadar yolu var alsın anasını çalsın başına..ulan kendi anama etmediğim hizmeti elin karısına ettirmeye zorunlu bırakılıyorsun iyi mi...
Hiç unutmam birgün görümcem çıktı dedi ki ; anama bakmak zorundasınız cart curt...
Dedim hayırdır diye anan ortalıkda mı kaldı ?
Hayır kalmamı da gelinler kayınvalidelerine bakmak zorunda...
Eee peki görümce hanım sen bu bakma işinin neresindesin ? Asıl evladı sensin..senin niye adın bu bakma mevzusunda yok..
Böyle dayatmalar mevcut olunca bakası varsa insanın onu bile yapası gelmiyor..dayatmalardan hiç hoşlanmam, allah rızası için yaparsın o başka..
çok sinirlendim çok...
Anası ölesice, zoraki adama şu lafları ettiriyorlar ! Hiç korkmuyorlar da anacım gunahdan..anlamıyorum cidden ben bu tipleri..
![]()
Allahı var bak et demiyor anasına hatta sevme bile diyor ama kinaye tabi ... Diğer gelinleride aynı olmuş ilk baslarda cok ii miş sonra suan slm bile vermiolar zaten eşimn abiside ölmüş.....ya bunlarda bi sıkıntı var kadın zaten psikolojısı bozuk normal deil .. Değişik bişi ya anlatamam yapar yapmadım der ... Söyler söylemedim der .. Aslında bunu herkez yapıo ama benm kaynpederler imam hatipte ögrtmen bunlar yalan söyleyince benm garibime gidiyor işte ..
Sonuçta ne ben onu nede obeni sever haa bu arada 1 ay önce tartıştık oğluna hep beni seviyomus gibi görünür .. Iki yüzlü ..allahım aklıma geldikçe çıldırcam ya