caresizim

beni yalniz birakin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
7
1
47
15yil evliydim esimi hep affettim 3cocugum var ailem esimi hep affediyorum diye bana kustuler bana yapmadigi zulum ihanet kalmadi 10gun once kavga ettik ve ben valizini kapiya biraktim eve almiyorum almamda dava actim artik istemiyorum.yalniz sorunum 2kizim okuyor oglum 5yasinda birakacak kimsem yok calisamiyorum neyapcam bilemiyorum hic bir gelirim yok ailem gelmedi hala kusler onlara cok kiziyorum evim kira neyapcam simdi ben cok kotuyum anlatamam yarina ekmek alacak param yok arkadasim yok akraba dersen dedikodu yapar gider

Ailenize söyleyin, sonuçta onlar anne baba. Gönülleri razı olmaz sizin ve torunlarınızın o şekilde olmasına. Onlarla konuşun. Allah yardımcınız olsun.

Dava açarken tedbir nafakası talep ettiniz mi (yoksulluk ve iştirak nafakası talep etmiş olduğunuzu varsayıyorum)? Kendiniz ve çocuklarınız için talep edebilirsiniz. Siz talep etmeseniz bile hakim gerekli görürse kendi hükmedebilir.

kocanda buna güveniyor heralde nasılsa geçim kaynağı yok ailesi arkasında değil diye hep zulüm etmiş sana işin zor ama başarıcam dedikten sonra başarırısın hakkında hayırlısı olsun

Allah yardımcınız olsun, içim acıdı durumunuza 3 çocuk ve yarına ekmek alacak paramız yok demişsiniz. Rabbim sizi ve sizin durumunuzda olan hiçbir anneyi çaresiz bırakmasın.

çok kötü allah yardım etsin eşinin ailesi yok mu çocuklar onlarında torunları onlar yardım etse

nafaka bağlanana kadar.

peki aileni sen aradın mı?
dava açtığını anlattın mı
al 3 çocuğunu git ellerini öp kıyamazlar bence
Allah yardımcın olsun

X