- 12 Ağustos 2015
- 1.391
- 1.775
- 83
- Konu Sahibi HifaNursima
-
Aynen, bir cok yerde zaten kanun diyince ozellikle madde belirtirsen sorun cikarmazlar genelde. Bircok numara oldu konu sahibesinin elinde. Esine caktirmamasi da onemli adam degil zira.
Valla Istanbul icin cok sevindim bunu duyduguma. Dedigim gibi ben istanbula cok uzagim. Sivil toplum anlaminda Istanbul tabiki ama baro anlaminda gelincik kadar aktif degiller bildigim kadariyla.
İşim çok mu zor bu kadar zorluğa nasip dayanicam peşinde küçük çocukla kadim siğinma evleri de pek tekin değil diyorlardiGelincikle ilgili bilgim yok ama bildiğim kadarıyla baro da eskisi gibi katı değilmiş maddi durumunu kanıtlamadan "şiddet" dediğinde avukat atıyorlarmış artık.
Çok çalışılması lazım çok.
Gelincikle ilgili bilgim yok ama bildiğim kadarıyla baro da eskisi gibi katı değilmiş maddi durumunu kanıtlamadan "şiddet" dediğinde avukat atıyorlarmış artık.
Çok çalışılması lazım çok.
İşim çok mu zor bu kadar zorluğa nasip dayanicam peşinde küçük çocukla kadim siğinma evleri de pek tekin değil diyorlardi
Valizinle değil de sıradan bi alış verişe cikiyormuş gibi yapsan? Önce gidip bi bilgi alsan?Ben yarin bu evden kimseden habersiz.elimde valizimle çıkar gidersen ve kadim signma.evlerine yerleşemezsem ne yaparim o zaman geride dönemem
Ben yarin bu evden kimseden habersiz.elimde valizimle çıkar gidersen ve kadim signma.evlerine yerleşemezsem ne yaparim o zaman geride dönemem
Canim Rabbim sizinle olsun çocuğunun yüzüne baksın ben işleyiş nasıl bilmiyorum ama esin sanırım psikopat mutlaka arkadslarn yonlendrmesne uy ve başından geçen herşeyi anlat ailesinin nasıl bir insan olduklarını anlat ve başka bir şehire gonderblyrlarsa en mantıklısı o başka şehirde yasa daha çabuk hayatını kurarsn ve boşanma davasını avukatlar araciligyla yap hiç yüz yüze dahi gelme milyonlara haber izliyoruz allah korusun sana da çocuğuna da zarar verebilir dikkatli ol ve çaktırma hiç kimseye ailenden kimseye anlatma hiç akrabanda polis olan yok mu onunla is birliği yapsan tabi adam gibi adam polislerleBen yarin bu evden kimseden habersiz.elimde valizimle çıkar gidersen ve kadim signma.evlerine yerleşemezsem ne yaparim o zaman geride dönemem
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Kimseye böyle şeyler yaşatmasın allahım. Üniversite mezunumusunuz değilseniz bile çalışabilirsiniz kızınıza kendiniz bakarsınız hiç kendinizi çaresiz hissetmeyin o adamında boyunduruğunda yaşamayın lütfen.Eşim.olucak hayvanla 3 4 günde konuşmuyoruz , kavgaliydik bir sebepten dolayi ben sandiğin altında dügn CD sine bakicaktim bugün karştrdim oralari biraz bana bağrdi çagrdi ne karıştiriyorsun oralari diye snra bende kendi kendime (sandigin altında hediyelik eşyalar var bir suru..) aaticam dedim bekliyip duruyordu gelin kuranimdan kalan hediyeler kaç senedir bekliyor
Bana sen yakinda o...luk ta yaparsin para için dedi bende sen diyorsun gezi zekali diye bagirdim kafamı sandiğa vurdu
Daha öncede kaç kere dövdü zorla bileşiklerini bozdurdu bogazimi morartti boğdu annemlere sihinamadim babam geri yolladi
Şimdi diyeceğim kadim siğinma evine gitmek istiyorum kizimi alip ikibuçuk yasnda kizin var
Ama korkuyorum onu alip yetimhaneye verirler diye kizimdan vazge çemem nolur yol gösterin ben hözümü kararttim
((((Ayrıca rihsatli silahida var))
Daha önce evde ruhsatsiz silahta gizlemiş benden habersiz
Bide kork şu ki kaynim polis ve ayni apartmanda yaşıyoruz beni hemen bulmalari korkutuyor. Nolur yol gösterin ...
Alo 183ü ara... Kaynın da polisse polis..isterse içişleri bakanı olsun. Devlet en büyük polistir.Eşim.olucak hayvanla 3 4 günde konuşmuyoruz , kavgaliydik bir sebepten dolayi ben sandiğin altında dügn CD sine bakicaktim bugün karştrdim oralari biraz bana bağrdi çagrdi ne karıştiriyorsun oralari diye snra bende kendi kendime (sandigin altında hediyelik eşyalar var bir suru..) aaticam dedim bekliyip duruyordu gelin kuranimdan kalan hediyeler kaç senedir bekliyor
Bana sen yakinda o...luk ta yaparsin para için dedi bende sen diyorsun gezi zekali diye bagirdim kafamı sandiğa vurdu
Daha öncede kaç kere dövdü zorla bileşiklerini bozdurdu bogazimi morartti boğdu annemlere sihinamadim babam geri yolladi
Şimdi diyeceğim kadim siğinma evine gitmek istiyorum kizimi alip ikibuçuk yasnda kizin var
Ama korkuyorum onu alip yetimhaneye verirler diye kizimdan vazge çemem nolur yol gösterin ben hözümü kararttim
((((Ayrıca rihsatli silahida var))
Daha önce evde ruhsatsiz silahta gizlemiş benden habersiz
Bide kork şu ki kaynim polis ve ayni apartmanda yaşıyoruz beni hemen bulmalari korkutuyor. Nolur yol gösterin ...
böyle diyen adam dittirip gitsin ....ne demek ne yapsın,alsın valizini kendisi hazırlasın uğurlasın babanızı..Annem arkamdaydi ama babam hifa buraya gelirse ben valizimi alir giderim dedikten sonra napsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?