caresizim

Bir insan durduk yere eşine hakaret etmez. Benim de suçum var diyorsunuz. Demek ki sorun iki tarafta. Çocuk boşanmaya engel degil. Sagliksiz bir ailede buyuyecegine annesinin yaninda sakin bir hayat surebilir.

Dilimizde tüy bitti ama, demek ki cocuk bazilari icin bosanmamak icin bir bahane.

[QUOT, post: 44657763, member: 721426"]anlamadım kavga sebebiniz siz misiniz ki psikolog ne için[/QUOTE]
Ofke kontrolu icin

Cabuk sinirlenen biriyim oda ayni sekilde esim cok bencil ve ukaladir egtm durumu da yetistirilis tarzimizda cok farkli

Esim benimle ilgilenmiyor surekli asagiliyor hakaret ediyo bu yuzdende de en ufak seydende kavga ediyoruz

Cabuk sinirlenen biriyim oda ayni sekilde esim cok bencil ve ukaladir egtm durumu da yetistirilis tarzimizda cok farkli

çaresiz falan değilsin öyle düşünme.
düzeltebileceğin yönler varsa düzeltmeye çalış, çünkü bende de hata var diyosun.
ama bu değil ki sürekli hakareti aşağılamayı haketsin bir kadın.
evliliğinizi anlayamadan çocuk olmuş.
artık ona göre hareket etmelisiniz, ama o da etkileniyorsa bir an önce çaresine bakın.
çocuktur unutur demeyin lütfen, geleceğinde yaralar açmayın çocuğun

Boşanmaya karar verdiyseniz küçük veya büyük ne fark eder ki ?
Aklı erince daha mı farklı bir durum ortaya çıkacak sanki ?
Yavrunuz kaç yaşında bilmiyorum ama zaten küçükse şu durumu anlamaz.
Ama her gün kavganıza şahit olur onu anlar.ve piskolojisi bozulur.

Ben hemen kapıların kapanması taraftarı değilim eski konunuzuda anımsaayamadım
Ama biraz daha çabayla inşallah düzelir diyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Evlendiginizden beri ayniysaniz zor ama yeni yeni boyle olmaya basladiysaniz duzeltilebilir cok buyuk skintilar yoksa. Onu da ayrinto vermediginiz icin bilemiyoruz.

Size yakinimdan ornek vereyim kucuk cocuk anne baba huzursuz birinci derece akraba olan bizlerde bazilarina sahidiz o cocuk asiri hircin aglayan susmayan psikopat bir cocuk herseyi anliyor evdeki gerginlik yuksek sesleri vs ne zaman anne baba duzeldi cocuk sakinlesti tabi yardimda aldik sifasini verdi Allah....kucuk yasta cocuklarin gozlemledikleri algiladiklari buyuyunce karakterini oyle etkiliyorki sonra cik cikabilirsen isin icinden...
Soyleyin oda duzgun konussun cocugun oldugu odada konusmasin mumkunse ben anlamiyorum bu erkekleri elde edene kadar canim cicim sonra senden aptali yok asil sizden asagili yok nefret ediyorum bunlardanbe karliga sukur sebebi...oda gitsin psikolaga izletin video acin gerekirse oda dinlesin bu tipler pek yanasmaz gerci ama siz yinede israrci olun yardima ihtiyaci olan bizatihi kendisi....sizde biraz daha sabredin Allah bir kolayligini nasip eder hayirlisini versin

Size yakinimdan ornek vereyim kucuk cocuk anne baba huzursuz birinci derece akraba olan bizlerde bazilarina sahidiz o cocuk asiri hircin aglayan susmayan psikopat bir cocuk herseyi anliyor evdeki gerginlik yuksek sesleri vs ne zaman anne baba duzeldi cocuk sakinlesti tabi yardimda aldik sifasini verdi Allah....kucuk yasta cocuklarin gozlemledikleri algiladiklari buyuyunce karakterini oyle etkiliyorki sonra cik cikabilirsen isin icinden...
Soyleyin oda duzgun konussun cocugun oldugu odada konusmasin mumkunse ben anlamiyorum bu erkekleri elde edene kadar canim cicim sonra senden aptali yok asil sizden asagili yok nefret ediyorum bunlardanbe karliga sukur sebebi...oda gitsin psikolaga izletin video acin gerekirse oda dinlesin bu tipler pek yanasmaz gerci ama siz yinede israrci olun yardima ihtiyaci olan bizatihi kendisi....sizde biraz daha sabredin Allah bir kolayligini nasip eder hayirlisini versin
Tamda esimi ozetlediniz simdi ben gitmeyi kabul ettim ama istmyo bn gidicem birde oyle deneyecem

Yalniz degilsinizki hepimiz yasadik yasiyor en asindan buyuk cogunlugu profesyonel yardim sizi daha guzel yonlendirir dualarimdasiniz

İnsan duygularından bağımsız düşünemiyor, senin durumunda işlerin daha da kötüye gideceğini tehayyül etmek gayet tabi.
Kendine sağlıklı düşünebileceğin bir ortam bulmalı ve biraz da zaman tanımalısın

Bazen herşey hayal ettiğimiz gibi olmuyor ama hemen herşeyi yıkıp geçmek yerine sağlıklı düşünebileceğimiz bir ortam ve bizi anlayacak birilerinin olduğunu bilmemiz lazım doğru zamanda doğru ortamı yakalarsanız bu durumu en az hasarla geçmenize yardımcı olacaktır ben yaşadım

Back
X