- 30 Aralık 2009
- 23.407
- 92.888
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O çocuğa bir şey olursa sebebi sizsiniz bilginiz olsun.
Eşin manyaksa boşanır yoluna bakarsın ama daha doğmamış bir bebeğe bunu yapmanın hiç bir hakli ve mantıklı bir tarafı yok.
Çok üzüldüm, aşırı sinirlendim.
Şuan bu cümleleri ağlayarak yazıyorum. Evliyim ve 7 aylık hamileyim. Maleaef sigarayı bırakamadım ve eşimle bu konuda çok kavga ediyoruz. Daha doğrusu o bağırıp çağırıyor bense susuyorum. Bırakmak çok istiyorum ama başaramıyorum. Çok şükür bebeğim çok iyi şuan. Ama eşim her şey de beni bununla vuruyo. Hakaretler beddualar bela okumalar.. İyiyken gayet iyi ama öfkelendiğinde iyi iken yaptığı herşeyi yüzüme vuruyo. Hamileliğimde yaptığı şeyleri bana hizmetçilik yaptığını söylüyor. Yeri geliyo üstüme bişeyler fırlatıyor. Onu çok sevmeme rağmen artık çok yoruldum ve ayrılmayı bile düşünür oldum. O kadar ağır ve kırıcı konuşuyor ki ne yapacağımı bilmiyorum. Birilerine anlatamıyorum çok yalnızım bu konuda. Sırf bunları anlatıp rahatlamak için buraya üye oldum hatta. Belki tavsiye öneri gelir diye.
7 ay olmuş zaten.Haklı olduğumu veya mantıklı olduğunu söylemiyorum zaten. Bunu bırakmayı istiyorum. 1 paket sigara içmiyorum elbette ama 6 7 dal sigara içiyorum. Bundan kurtulmak için de elimden geleni yapıyorum zaten.
En ufak şeylere sinirlenip daha sonra ben cevap verince üste çıkmak için bu konuyu söylüyor sürekli. Unutkanlıklarım oluyor ufak tefek ondan tartışma çıkıp sonrasında tartışma büyüyor ve tartışmanın başlangıcındaki konu bitip bu sigara olayına bağlanıyor.Kocanın sinirden çıldırıp, öfke patlaması yaşamasının tek nedeni senin hamilelik boyunca sigara içmen mi?
En ufak şeylere sinirlenip daha sonra ben cevap verince üste çıkmak için bu konuyu söylüyor sürekli. Unutkanlıklarım oluyor ufak tefek ondan tartışma çıkıp sonrasında tartışma büyüyor ve tartışmanın başlangıcındaki konu bitip bu sigara olayına bağlanıyor.
Bebekte bronsiti kolay bir şey saniyorsa demek ki.Her sigara isteğinde karnındaki bebeği düşün
Gelişim geriliği olur,astım olur, bronşit olur olur da olur. Sürekli hasta olacak bebeğiniz doğduktan sonra bunu bilerek devam edin bundan sonra.
Bende içiyorum hamile kaldığımı öğrendiğim ilk gün sadece 1 tane içtim ve kestim krizlerimde nasıl terlediğimi bir ben bi Allah bilir.
Vazgeçmek o kadar da zor değil
İsterseniz tabi siz istemiyorsunuz.
Sigara içmediğim halde daha önce tiryakisi olduğum için bile etkilenmiş bebeğim 1 hafta bronşitten hastahane de yattık.Bebekte bronsiti kolay bir şey saniyorsa demek ki.
Ya da gelişim geriligini.
Sizin için durumun çok zor olduğunu anlıyorum ama bu durumda bir profesyonel destek alsanız çok iyi olur.Kendimi buna hazır hissettiğimi düşünüyodum. Fakat eşimin çok üstüme gelmesi yaşantımdaki stresimi yönetememem bırakmamı zorlaştırdı. Elbette bebeğimi düşünüyorum ve onu çok seviyorum. Ama bu hamilelik dönemimde sadece eleştirildim. Bir tek sigara içiyorum diye başka hiç bir şeye hakkım yokmuş gibi davranıldı. Bu da bende daha çok baskı ve stres yaptı. Hamileliğim boyunca maddiyat dışında manevi olarak eşim yanımda olmadı hiç nerdeyse.
Çok mu ıcıyorsunuz sigara. Benım arkadasımda hamıleydı doktor sıgara içmemek senı strese daha çok sokuosa bır 2 tane ıcecegını solemıstı. Sigara ıcmeyınce çok strese gırıodu cunkuŞuan bu cümleleri ağlayarak yazıyorum. Evliyim ve 7 aylık hamileyim. Maleaef sigarayı bırakamadım ve eşimle bu konuda çok kavga ediyoruz. Daha doğrusu o bağırıp çağırıyor bense susuyorum. Bırakmak çok istiyorum ama başaramıyorum. Çok şükür bebeğim çok iyi şuan. Ama eşim her şey de beni bununla vuruyo. Hakaretler beddualar bela okumalar.. İyiyken gayet iyi ama öfkelendiğinde iyi iken yaptığı herşeyi yüzüme vuruyo. Hamileliğimde yaptığı şeyleri bana hizmetçilik yaptığını söylüyor. Yeri geliyo üstüme bişeyler fırlatıyor. Onu çok sevmeme rağmen artık çok yoruldum ve ayrılmayı bile düşünür oldum. O kadar ağır ve kırıcı konuşuyor ki ne yapacağımı bilmiyorum. Birilerine anlatamıyorum çok yalnızım bu konuda. Sırf bunları anlatıp rahatlamak için buraya üye oldum hatta. Belki tavsiye öneri gelir diye.