• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizliğim

Önceden açtım buda boşanma açamam galiba açtım araya girdiler ayıptır rezil olursun yaşlı dul biri seni alır mafolursun dediler yine yemin içti kuran ı kerime el basti yine aynı
Yok öyle bi şey saçmalamışlar. Küçük olduğun için fazla tecrüben yok haliyle çabuk kanıyosun. İnanma ve kurtul bu vicdansızlardan. Hem babacığının yanında olursun. Huylarını bilen sensin uydur bi bahane at kendini dışarı..

Öyle çok yemin eden insana da inanılmaz. O herif düzelmez hele de bu aileyle.. kaç kurtar kızım kendini Allah yardımcın olsun..

Saol
Yok öyle bi şey saçmalamışlar. Küçük olduğun için fazla tecrüben yok haliyle çabuk kanıyosun. İnanma ve kurtul bu vicdansızlardan. Hem babacığının yanında olursun. Huylarını bilen sensin uydur bi bahane at kendini dışarı..

Öyle çok yemin eden insana da inanılmaz. O herif düzelmez hele de bu aileyle.. kaç kurtar kızım kendini Allah yardımcın olsun..
Saol Allah razı olsun

Canm sende git doktora bakire raporu Al göster kaynanana bende şimdi oğlunun pipisinde sorun varmış yapimiyormus derim herkese de bakalım noluyo

Git babanın dizinin dibinde otur ben 17 yaşında kapıda top oynuyordum be güzelim derdin neydi o yaşta evleneck

Git davanı aç darp raporu falan al. Taş devrinde mi yaşıyoruz canım yürekli olun birazz

Kaç kurtar kendini ve orada bulunan kimsenin lafına inanma. Tehdit eden olursa 'rapor alır oğlunuzun acizliğini herkese yayarım' diye sen de tehdit et.

Anneniz arasın sizi telefonla
Baban fenalaştı desin, uydursun bir şeyler
Siz de can havliyle "babama bir şey olursa ben yaşayamam" filan deyin, ağlayarak evden çıkın.

Eğer sizin için bakire değil derlerse siz de kocanız için iktidarsızdı dersiniz.

Back
X