• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizlik :( aklimdan hiç cikmayan mevzu

Merhabalar
Nerden başlayacağımi bilemiyorum. O kadar doluyumki
Ben 27 esim 34 yasinda. 3 yildir evliyiz ekimde 4 olucak. Fakat cok istememize ragmen hâlâ bebek yok. Cevremde benden sonra evlenenlerin ya oldu yada su an hamileler. Eşimle bunu problem etmiyorduk önceleri ama su son zamanlarda insanlar öyle üstümüze geliyor ki. Bide önümüz bayram kesin yine her önüne gelen sorucak varmi bebek diye. Ne diycem onlara ben. Bıktım igneliyerek konusmalarindan. Bunaliyorum daraliyorum. Esimle ikimizde üniversite mezunuyuz güzel bi evimiz arabamiz var ama mutlu degiliz. Benim gözüm hep yaşlı. Kafama takmiyayim nasipse olur diyorum ama olmuyor. 2 yildir tedavi görüyorum hep olumsuz sonuçlar. Kimseye derdimi açamıyorum , cok icime kapandım, insanlarla diyalogumu kestim 1 yıldır calismiyorumda ( isten ayrilma sebebim cocuk konusu degil) sosyal medya hesaplarimi kapattım. Birinin daha hamile oldugunu duymaya katlanamiyorum. Esimle gezip tozamiyoruz. Bıktım artik heryerde bebek arabasi hamile cocuklu insan gormekten. Herşey üstüme geliyo sanki. Nasil atlaticam ben bu psikolojiyi. Ne zaman bende anne olucam. Ne olur biseyler yazin o kadar ihtiyacim varki dualariniza, iyi dileklerinize , tavsiyelerinize..
canım bu kadar cok içine atma
yorumları okumadım tedavı goruyorum demıssınız eger cok onemlı bı problem yoksa ınsallah allah verır sıze de bı bebiş
olacak mı olmayacak mı dıye boyle kendınızı strese soktukca da belkı olmaz
bıraz rahat olun esınızle gezın tozun eve nıye kapanacaksınız
sorunlara ınsallah deyın gecın
bu mıllet cok meraklı sankı bebegınız olsa kendılerı bakacak

sıkmayın canınızı lütfen

Bu ev ödevi değil ki hazırlayıp insanlara sunasın..sonrada keyfine bakasın..

Büyük sorumluluk bi çocuk dünyaya getirmek.
Herşeyden fedakarlık etceksın..sen sımdı doya doya gez..

Benım gordugum ne ımkansız kısıler hamıle kaldı..oyuzden nasipse olacak elbet ama su gırdıgın stres yüzünden olmuyor bunu bil..

Aklından çıkar relak ol..bende ilk sene beceremedim..nezamanki aman banane dedim

Pat o ay hamile kaldım..1yıldır nıye olmuyordu ozaman..demekki herseyın vaktı var ve kendımızı sıkarak bu vakti uzatıyoruz..

Ayrıca soğan kuru yaptım ve ertesi ayı hamıle kalmıstım..bi dene istersen

Arkadaşa katılıyorum. Benim yengemler de çok istedi. Uzun süre doğum kontrol hapı kullandığı ve yumurta sayısı az olduğu için baya uğraştılar iğne miğne falan. En son amaaaann boşver dediler. Birakşam güzel de içip eğlenmişler. O gece hamile kalmış. Yani bebeğe odaklanırsan olmuyormuş. İçmek kısmını şu yüzden söyledim, gerginliği aldığı kafayı dağıttığı için.

Olayı anlayınca pat diye ikinci çocuğu bile yaptılar. O yüzden rahat ol. Gez dolaş bugünlerin tadını çıkar. Şimdi çocuğum yok diyip günleri kendine zehir edersin. İleride çocuk olunca kendime vakit ayıramıyorum der zehir edersin. Herşeyin olduğu zaman tadını çıkarmak lazım. Yokluğu ile dertlenmek değil.

Mutluluklar...

Insallah tum cocuk isteyen ve ' hakeden' ablalarim hyirlisindan ve sagliklisindan bi cocuga kavusurlar.
Amin.

Uzulme canim, daha yasiniz erken.
Doktor kontrolu varmi?

Merhabalar
Nerden başlayacağımi bilemiyorum. O kadar doluyumki
Ben 27 esim 34 yasinda. 3 yildir evliyiz ekimde 4 olucak. Fakat cok istememize ragmen hâlâ bebek yok. Cevremde benden sonra evlenenlerin ya oldu yada su an hamileler. Eşimle bunu problem etmiyorduk önceleri ama su son zamanlarda insanlar öyle üstümüze geliyor ki. Bide önümüz bayram kesin yine her önüne gelen sorucak varmi bebek diye. Ne diycem onlara ben. Bıktım igneliyerek konusmalarindan. Bunaliyorum daraliyorum. Esimle ikimizde üniversite mezunuyuz güzel bi evimiz arabamiz var ama mutlu degiliz. Benim gözüm hep yaşlı. Kafama takmiyayim nasipse olur diyorum ama olmuyor. 2 yildir tedavi görüyorum hep olumsuz sonuçlar. Kimseye derdimi açamıyorum , cok icime kapandım, insanlarla diyalogumu kestim 1 yıldır calismiyorumda ( isten ayrilma sebebim cocuk konusu degil) sosyal medya hesaplarimi kapattım. Birinin daha hamile oldugunu duymaya katlanamiyorum. Esimle gezip tozamiyoruz. Bıktım artik heryerde bebek arabasi hamile cocuklu insan gormekten. Herşey üstüme geliyo sanki. Nasil atlaticam ben bu psikolojiyi. Ne zaman bende anne olucam. Ne olur biseyler yazin o kadar ihtiyacim varki dualariniza, iyi dileklerinize , tavsiyelerinize..
Bnm de 3,5yıl sonra kendiliğinde n oldu ,kafama çok takıyordum bu durumu ,ama başımıza bnm ailemin çok üzücü olaylar geldi ve ben o ara hamilelik bebek düşünemez oldum o arada hamile kalmışım ...hakkında hayırlısı ,ama hamile kalınca bebeğin herşey olmadığını anlıyorsun ,acele etme ve gez toz ,kafanı rahatlat ne zaman kafandan attın ve bebeğinin olması olmaması senin için önmli olmayacak ozaman bebek geliyor işte
Bişiyi çok çok isteyince inan onunla imtihan oluyorsun

Back
X