Caresizlik icindeyim, ne yapacagimi bilmiyorum...

valla geç bile kalmışsın arkadaşım
sadece ters ilişki talebi bile mahkemeler için boşanma sebebidir
dilerim bir an önce kurtulursun...

şuanki durumunuzdan ailenizin haberi varmı acaba? 2 yıl görüşmedik demişsiniz,şimdi nasıllar size karşı?size sahip çıkmazlarmı bu durumda bile? sorumsuz hertürlü kötülüğü kendinde barındıran,asla aile babası olamayacak bir adam neden ayrılmamakta ısrar eder değilmi; buda kötülüklerinin bir parçası sanırım,sizi zor durumda bırakmak.daha fazla zaman kaybetmeden kendizi kurtarmalısınız

tez zamanda bu herifin kisina tekmeyi vurmalisiniz...
birakin o netten aldigi oyuncaklarla kendini tatmin etsin, ne oldugu belirsiz kadinlarla chat yapsin, bulussun vs...
daha ne bekliyorsunuz?????????
Allah bana bir yol gostersin bir isaret versin diyorsunuz da daha ne isareti verecek acaba?
isaret olarak esinizin uzerinize kuma getirmesini ya da kendi evinize internetten tanistigi kadinlari atmasini falan mi bekliyorsunuz?????
kendinize yazik etmeyin cekilir cile degil bu...

Msjlariniz icin tsk ederim. Dun oglum merdivenlerden dustu ve ayagini kirdi :( o yuzden geri yanit veremedim.

Yarin avukatla randevum var, hayirlisiyla bu iskence bu zulum artik bitecek...

cok gecmis olsun canim nasil oldu oglun?
bosanmak belki gec alinmis bir karar ama gec olsun guc olmasin demisler...
Allah sana ve ogluna en hayirlisini nasip etsin canim benim

Bazen zorlamanın faydası olmuyor.. adamlar gelmiş kaç yaşlarına, değişmiyorlar işte, hiç de değişmeyecekler, zorlamanın ne faydası var ki... daha fazla üzülüyoruz daha fazla kırılıyoruz. Biz bayanlar fedakarlığı biraz abartıyoruz bence...

Msjlariniz icin tsk ederim. Dun oglum merdivenlerden dustu ve ayagini kirdi :( o yuzden geri yanit veremedim.

Yarin avukatla randevum var, hayirlisiyla bu iskence bu zulum artik bitecek...

Geçmiş olsun.

Ve en doğru karar.
Bekleyerek kendinize ve geçen zamanınıza yazık etmişsiniz.

Böyle bir adama tahammül etmek için oğlunuzu düşündüğünüzü söylemişsiniiz ya bence asıl oğlunuzu düşündüğünüz için bu adamdan ayrılmalıydınız

Neyse,umarım bir şans daha vermezsiniz.

Back
X