çaresizlik ne kötü

ruveydanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
105
0
96
K.K.T.C.
eşim tam bir internet bağimlısı hastalık gibi bişey sanki hayatında biz yokuz umurunda değil hiç bişey hep söledim hep konuştum ama nafile dün akşam mutfaktayken ona oğlumla ilgilenmesini rica ettim oğlum daha yürüyemiyo meraklı zamanları cam sehpaya tutunarak kalkmak istemi cam üstüne düşmüş tabi eşimde nette oyun oynadığında görmemiş netice kava kıyamet en sonunda boğazıma yapıştı yeter artık bunaldım ikinizden diyerek ..şimdi küsüz hala aynı evde iki yabancı durumu oğlum iyi allaha şükür ya benim yaşadıklarım ne yapcam bilmiyorum paylaşacak kimsem olmadığımdan sizlerle paylaşmak istedim sadece.....

ya hem suclu hem guclu..Bogazina nasil yapisir..Bu erkekler nasil seyler anlamadim..Sanki tek kadin cocuga bakmak zorunda ikiniz yapmadiniz mi o bebegi...Allah o yuzden kadinlara anacligi vermis

interneti iptal ettirin dicem ama
ne anlıyor bazı erkekler sabah akşam oyun oynamaktan anlamıyorum
hem sizinle hiç ilgilenmeyip hem nasıl bunalıyor sizden anlamadım
konuşup rica etsen oyun oynadığı saatlere limit koysa kendisi

valla ben sizin yerinizde olsam...pc ye bir şekilde maliyeti yüksek bir hasar veririm ,artık modememi ,wireless e mi,düğmeyimi içeri göçertitim ,pcnin bir şekilde çökmesini sağlarım ama yaparım...tabii,inşallah ,eşinizin cebinde akrep varsa (en azından bu konu da )
çocuk yapmış der çıkarım işin içinden,sıkıyorsa çocuğnun boğazına sarılsın bozulan net için ..:oklava:

netten kurtulması zor görünüyor. oyun bağımlıları uzun yıllar oynasada bırakmazlar. ama benim bir erkek arkadaşım eşinin yoğun çabalarıyla pc yi bıraktı. ya aile sadeti yada pc dedi kız... şimdi mutlular kendi bile şaşırıyor..

inşallah senin eşinde bırakır cnm benim..

insanın gözünü kör ediyor resmen.. orda çocuğun başına ne gelmiş, adam oyun derdinde.. bu sorumsuzluk yani çok kızdım ya.. peki eşin hep mi böyle yoksa sadece bilgisayar başındayken mi ilgisiz davranıyor..?

valla ben sizin yerinizde olsam...pc ye bir şekilde maliyeti yüksek bir hasar veririm ,artık modememi ,wireless e mi,düğmeyimi içeri göçertitim ,pcnin bir şekilde çökmesini sağlarım ama yaparım...tabii,inşallah ,eşinizin cebinde akrep varsa (en azından bu konu da )
çocuk yapmış der çıkarım işin içinden,sıkıyorsa çocuğnun boğazına sarılsın bozulan net için ..:oklava:
biraz üçkağıt gibi gözüksede en iyi kurtuluş yolu bu galiba en azından geçici bi süreliğine...
Allah yardımcınız olsun...

Bu da bir tür bağımlılık.
Ama çocuğunuz büyüdüğü zaman babasına karşı çok soğuk olacağı kesin.
Dünya da ne biçim insanlar var anlamıyorum.
Koskaca adam ilgilenecek başka birşey bulamamış mı?
Allah yardımcın olsun.

Böyle şeyler duyunca kendime pay çıkartıyorum. En iyisi evlenince eve net bağlamamak...
Erkekler bir tuhaf... Nasıl maç izlerken bütün dünya duruyorsa onların gözünde bu da öyle birşey galiba...
Kendilerini kaptırıyorlar ne anlıyorlarsa... Sanal dünyayla gerçek dünyayı ayırt edemeyen şahsiyetler ne olacak!!!!

yaptığı gerçekten vicdansızlık.bebeğiniz üzerinde ikinizinde sorumlulukları var.en az senin kadar ilgilenmesi lazım.ya bebeğinize bir zarar gelseydii.allah korumuş vallahi.
sana küs,surat et,evi terket yada boşan gibi önerileri hayatta veremem.ki zaten sana bir faydası olmaz. size en güzel ilaç hakkınızda hayırlısını dilemek olacak..umarım eşin en kısa zamanda kendine gelir ve sorumluluklarının farkına varır.allah yardımcın olsun.

budur

bilgisayar internet insanların aklını başından alıyoakannehir

ben de çok çektim bu internet ve bilgisayar oyunları yüzünden. benimki 40 yaşında hala aynı. eve gelir gelmez üstünü değiştirir ve koltuğa oturmadan direkt bilgisayarın başına oturur yatana kadarda kalmaz. sadece yemeğe kalkar. evde koltukta oturduğunu pek görmem yani. 10 sene öncede durum aynıydı şimdi de aynı. ben de çok konuştum, ılımlı davrandım, agresif davrandım,sinirimden internet kablosunu duvardan söktüm, modemi sakladım felan hiç biri işe yaramıyo. ya kabullenecen yada eşin hatasını anlayıp bilgisayar başında geçirdiği saatlere kısıtlama getirecek. kendi kocam dahil böyle adamlara sinir oluyorum. bekarken elde edemedikleri lükse kavuşuyorlar. ondan sonra karılarına bir hiçmiş gibi davranıyorlar. evlenmesinler o zaman.annelerimiz bizleri koca kahrı çeksin diye doğurmadı ya. akıllarını başlarına alsınlar

Ne söylüyceğimi bilemiyorum valla.Bu bir bağımlılık.Pc ye zarar vermk modem saklamak bence bunlar iş yaramaz.Evde olmayınca bu sefer ınternet kafelerden toparlayamazsın...Yine de kendin bir yolunu bul bence.Ne bileyim ilgisini çekecek bir şeyler yap..Allah yardımcın olsun arkadaşım ya..

Görünen yerde bi arıza olmasın ki
Bulması tamiri kısa sürmesin yerimseniben

ne yapsam olmuyo pc yi bozdum internet kablosunuda kestim fayda yok ya ben ya o dedim ses çıkartmadı ama ondanda vazgeçmedi istemiyosan g
it diyo yani onu tercih etmiş durumda dedimya çaresizlik neleri yaşamak zorunda bırakıyo insanı

Erkekler maalesef kadınlar kadar faydalı ve az ölçüde kullanamıyorlar interneti,

ya altından bir ihanet çıkıyor ya da oyun bağımlısı oluyorlar. İnterneti iptal ettirmek çözüm olmaz internet

cafelere gider ki bu seferde eve gelmez.Bir uzmandan yardım alın bence bilgisayar bağımlılığı da

hastalık artık.

Benim eşimde yemeği yer yemez oturur pc başına o sırada ben mutfağı toparlar gelirim
Benimki bağımlı olmadığı halde rahatsız oluyorum
Baktım çok dalmış oyuna gider dizine otururum azcık şımarır biraz baştan çıkarırım hadi gel benimle ilgilen derim
Sonra tv'ye bi film koyup aaaah ah bi kocam olsada yanıma uzansa beraber izlesek deyince hemen gelir
Allah yardımcın olsun

imkanin varsa bosan...ikinizdende biktim demis bebeginide senide sevmiyo varliginiza dayanamiyo demekki....imkanin varsa diyorum cünkü bosanipta bi hayat sürdürmek kolay degildir...hemen bosan demem tohaf gelmis olabilir ama nasil bi baba cocuguna bakmaz düsmesine üzülmez vede bogazina yapisip biktim sizden der....bitmis kardesim evlilik....bunlar ilk belirtilerr

Aslında arkadaşlarr bizlerde internet bağımlısı olmuyormuyuzzz
çünküü mesaj sayılarımızzz 2000 lerin üstünde hatta dahaa fazlaa olanlarr varr
yanii bizlerde zamann geçiriyoruzkii herkese bir laf yetiştiriyoruzz aynıı olmuyormuu
biz bayanlar gündüzlerii erkeklerde iştenn geldiğinde fırsat bulupp giriyorlarrr

internette zaman gecrimekte bi problem yok canim zaten varsin bagimli olalim nolcak yanlis bisiy yapmadigimiz ve baskasini üzmedigimiz zaman ne sakincasi varki internetin...ama erkekler fazla kaldiginda hic bos durmuyor.....

Back
X