- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi duduklutava
Yani kv'ye hadi yürü git işine diyebiliyosan itebiliyosan normalde sanırım böyle konuşuyorsun onunla. İkinizde de suç var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her insan birbiri ile anlaşamaz yada uzlaşamaz çünkü negatif enerji diye bişey var bazi insanlaın düşunceleri davranşlari yani hayata bakış açıları farklı olabiliyo oyüzden bu gibi sorunlar çıkabiliyor onun için hayat senin bu hayatta kendine ait vereceğin kararlari bi baskasinin karar vermesine izin verirsen karşındaki seni acınacak yada zavallı görür yani baştan ipler kimin elinde ise o iple seni kukla gibi oynatir oynatamazsa zarar vermeye seni yıkmaya çalışır çünkü kendimden biliyorum...Yani kv'ye hadi yürü git işine diyebiliyosan itebiliyosan normalde sanırım böyle konuşuyorsun onunla. İkinizde de suç var.
Yani kv'ye hadi yürü git işine diyebiliyosan itebiliyosan normalde sanırım böyle konuşuyorsun onunla. İkinizde de suç var.
Her insan birbiri ile anlaşamaz yada uzlaşamaz çünkü negatif enerji diye bişey var bazi insanlaın düşunceleri davranşlari yani hayata bakış açıları farklı olabiliyo oyüzden bu gibi sorunlar çıkabiliyor onun için hayat senin bu hayatta kendine ait vereceğin kararlari bi baskasinin karar vermesine izin verirsen karşındaki seni acınacak yada zavallı görür yani baştan ipler kimin elinde ise o iple seni kukla gibi oynatir oynatamazsa zarar vermeye seni yıkmaya çalışır çünkü kendimden biliyorum...
Çok sıkılmışsın belli bence de alışmış keşke söylemeseydiniz skyp i Allah göstermesin acil bir şey olsa skyp 112 ti arayabiliyor mu telefon kesinlikle şart
Nerede oturuyorsunuz havalar ısınmaya başladı yakınınızda park falan yok mu alın bebeğinizi koyun arabaya biraz size aburcubur bebeğe kıyafet çıkın gezin yeni arkadaşlıklar edinirsiniz sizin için çok iyi olur
Onu kayınvalide ye değil eşine söylemişYani kv'ye hadi yürü git işine diyebiliyosan itebiliyosan normalde sanırım böyle konuşuyorsun onunla. İkinizde de suç var.
Kv mi halıya işedi anlamadim