Çaresizlik. ..ümit yok..bekliyorum sadece

ferideei

Karakterin kaderindir...
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
3.667
1.613
248
İyi günler hanımlar ..
Eşim şu malum süreçte tutuklu yargılanmak üzere cezaevinde ...delil yok ,suç Vs yok ..birkaç arkadasin dusmanligi şucü bucu diye yaftalamislar ,1 aydır içerde malesef
Kimseye birsey anlatamıyorum. Ailemle bile konuşamıyorum. Değişen bişiy yok çünki çok bunaldim çok ..
Şimdi birçoğu ateş olmayan yerden duman çıkmaz vsvs diye yorum yapacak ..ama başa gelmeyince anlaşılmıyor cidden suçsuz ...
Neyse ben iyi değilim bunalım kapıda resmen ..bir kızım var 1 yaşına girecek kv kb min yanına geldik ...kızım ilgi istiyor .hergün onu dışarı çıkarıyorum gezdiriyorum .ama ruh yok bnde ..eşimi okadar çok özledim okadar çok özledimki anlatamam...parka gidince bıle gözlerim doluyor kızım babasını unutucak galiba bu gidiste ...aileler var ..
Napicagimi bilmiyorum ..daha düne kadar kpss planı yapıyordum ..ne bileyim ev mi alsak tayin çıkmıştı nasıl olucak Vs Vs kızımız ne zaman kardeşi dusunşek diye plan yaparken şimdi hiç bir hedefim kalmadı. ..bomboş yahu bomboş,sadece eşim ne zaman gelir nasıl olucak ...bir işi olmayacak çıkarsa napalım ...ben napim böyle nereye kadar ...korkuyorum.kimseye birsey anlatılıyor bu süreçte ..buraya yazayım dedim..rabbim büyük akla kara ayrılıcak devlete güvenim tam ama biz nolucaz..

Güçlü dur canım. En başta kendin için sonra eşin ve evladin için. Kpss şimdi eskisinden de çok gerekli sana, otur çalış ihmal etme. Bol bol dua et. Hakkınızda en hayırlısı olsun

peki bi ilgisi yokmu hakketten ?
Yani gercekten sucsuzsa , suclu olduguna dair delil yoksa bırakmıyorlar mı?
Biz takım bile tutmayız , dernek filan bozar bizi yakınlarımda yok ama iş arkadaslarımın yakınlarının basına geldiler serbest kaldılar hepsi coktan

Bu maalesef yakınlarımdan birinin başına da geldi.
Çok sağlam durmalısınız.
Allah yardım etsin.
Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar.
Çıkardà ya uzun sürerse .kızımız 4 yılın sonunda oldu babası nin gözünde tutuyordur ..unutucak onu

Güçlü dur canım. En başta kendin için sonra eşin ve evladin için. Kpss şimdi eskisinden de çok gerekli sana, otur çalış ihmal etme. Bol bol dua et. Hakkınızda en hayırlısı olsun
Kpss ye bni neden alsınlar bu ndan sonra eşimi tutuklu yargiliyorlar ..bende bundan sonra mülakatlar bile soracaktır ilgin varmı. .hayır yok .ama eşim tutuklu neden ..şundan dolayı kim inanın bna

Gerçekten zor bir durum. Bu süreçte suçsuz kişilerin de gözaltına alındığını az çok tahmin edebiliyoruz. Allah yardımcınız olsun, haklıyla haksızı en büyük hakim olan rabbim ayırt etsin inşallah.
Amin inş inş ..yahu elden bişiy gelmiyor bir avukat bile bulamiyoruz

peki bi ilgisi yokmu hakketten ?
Yani gercekten sucsuzsa , suclu olduguna dair delil yoksa bırakmıyorlar mı?
Biz takım bile tutmayız , dernek filan bozar bizi yakınlarımda yok ama iş arkadaslarımın yakınlarının basına geldiler serbest kaldılar hepsi coktan
Yok gerçekten suçsuz ...ben esiyım insan eşinin ne yaptığını nereye gittiğini bilmezmi ...eşimle ilgili çalıştığı kurumda bununla ilgili şu suçu bu bucu diye bişiler tutmuşlar zamanında ...yani bir nevi mimlenmis..alakası yok cnm

Yok gerçekten suçsuz ...ben esiyım insan eşinin ne yaptığını nereye gittiğini bilmezmi ...eşimle ilgili çalıştığı kurumda bununla ilgili şu suçu bu bucu diye bişiler tutmuşlar zamanında ...yani bir nevi mimlenmis..alakası yok cnm
sadece bu sebeple tutuklu yargılanıyor olamaz.
delil olmalı.
delil yoksa da salıverilmiş olmalıydı.
sabırlı metanetli olun.
gerçekten suçsuz ise ve delil ispat yok ise er veya geç çıkacaktır.
umutsuz olmayın

Yanı suclanması yenı bır olay degıl daha onceden demısler bılmemnecı dıye o sekıldede yargılanıyor suanda.
Bılmıyorum hakkatten ılgısı yoksa zor varsa da zor ama eger ılgısı varsa da bunu eşiniz size yapmamalıydı.
Ne kadar sürecek peki sucsuz dıyorsun cıkmayacak mı ya da nasıl ıslıyor kı bu surec

Ve tabi siz suanda veya bundan sonra nasıl gecıneceksınız maddı olarak

sadece bu sebeple tutuklu yargılanıyor olamaz.
delil olmalı.
delil yoksa da salıverilmiş olmalıydı.
sabırlı metanetli olun.
gerçekten suçsuz ise ve delil ispat yok ise er veya geç çıkacaktır.
umutsuz olmayın
Yok cnm yok ...inan hiç bir delil yok ..hakime Son savunmayı yaparken avukatı dinledim ...kapıdan içeri giremedik .avukat enson delil yetersizliği saliverilmesi Vs dedi ..delil yok dedi ama hakim tutuklü yargılanmasına karar verdi ..biz şok olduk beklemiyordum şaka zannettim inan

Yok cnm yok ...inan hiç bir delil yok ..hakime Son savunmayı yaparken avukatı dinledim ...kapıdan içeri giremedik .avukat enson delil yetersizliği saliverilmesi Vs dedi ..delil yok dedi ama hakim tutuklü yargılanmasına karar verdi ..biz şok olduk beklemiyordum şaka zannettim inan

Tutuklu yargılananların genelde belgeleri oluyor, bir para hareketi belge filan. Zamanında -gerçekten alakasızda olsa -bir belgede ismi imzası varsa sırf ondan tutuyo olabilirler ama umudunu yitirme çünkü er geç salınır alakası yoksa çünkü baya çıkartıyolar bu ara. Dünyanın sonu değil, dua et, geçer..

Çok kişi tutuklu yargılanıyor, süreç yavaş işliyor olabilir ama mutlaka suçsuz olduğu ortaya çıkacaktır. Salıverilen bir çok kişi oldu belki sıra eşinizdedir. Gerçekten suçsuzsa ortaya çıkar, bu dönemde sabır gerekli size sadece.

İyi günler hanımlar ..
Eşim şu malum süreçte tutuklu yargılanmak üzere cezaevinde ...delil yok ,suç Vs yok ..birkaç arkadasin dusmanligi şucü bucu diye yaftalamislar ,1 aydır içerde malesef
Kimseye birsey anlatamıyorum. Ailemle bile konuşamıyorum. Değişen bişiy yok çünki çok bunaldim çok ..
Şimdi birçoğu ateş olmayan yerden duman çıkmaz vsvs diye yorum yapacak ..ama başa gelmeyince anlaşılmıyor cidden suçsuz ...
Neyse ben iyi değilim bunalım kapıda resmen ..bir kızım var 1 yaşına girecek kv kb min yanına geldik ...kızım ilgi istiyor .hergün onu dışarı çıkarıyorum gezdiriyorum .ama ruh yok bnde ..eşimi okadar çok özledim okadar çok özledimki anlatamam...parka gidince bıle gözlerim doluyor kızım babasını unutucak galiba bu gidiste ...aileler var ..
Napicagimi bilmiyorum ..daha düne kadar kpss planı yapıyordum ..ne bileyim ev mi alsak tayin çıkmıştı nasıl olucak Vs Vs kızımız ne zaman kardeşi dusunşek diye plan yaparken şimdi hiç bir hedefim kalmadı. ..bomboş yahu bomboş,sadece eşim ne zaman gelir nasıl olucak ...bir işi olmayacak çıkarsa napalım ...ben napim böyle nereye kadar ...korkuyorum.kimseye birsey anlatılıyor bu süreçte ..buraya yazayım dedim..rabbim büyük akla kara ayrılıcak devlete güvenim tam ama biz nolucaz..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 106
Yanı suclanması yenı bır olay degıl daha onceden demısler bılmemnecı dıye o sekıldede yargılanıyor suanda.
Bılmıyorum hakkatten ılgısı yoksa zor varsa da zor ama eger ılgısı varsa da bunu eşiniz size yapmamalıydı.
Ne kadar sürecek peki sucsuz dıyorsun cıkmayacak mı ya da nasıl ıslıyor kı bu surec

Ve tabi siz suanda veya bundan sonra nasıl gecıneceksınız maddı olarak
Yahu cutemöm hepimiz kadiniz esin bir hatlar karıştırsa anlamazmisin..biz herseyi beraber yaparız .ayrımı gayrimi yoktu ..heryere beraber gideriz teli hep ortadadır Vs Vs .nasıl geciniCm ...bilmem:)bilmiyorum ..eşimin maaşının 3te2 si yatıyor simdilik ..ama 6 ay içerde kalırsa memurluk nanay..kaba tabirle..bilmiyorum ne kadar sürecek 2 defa itiraz etiler her ay itiraz ediyorlar ama tutukluluklarinin devamına karar verilmiş şimdilik bilmiyorum ya bilemiyorum

Back
X