Çaresizlik. ..ümit yok..bekliyorum sadece

Ya yanlış anlamayın ama bizim çevredede var içerde olanlar ,hepside gerçekten suçsuz eşim diyor.gerçekten suçsuz olanlar zaten çıkacak dışarı çok uzun sürmez merak etmeyin,ayrıca bukadar karamsar olmayın yahu , hayatta herşeyin bir çözümü var Allah dermansız dert vermesin yeterki

Tutuklu yargılananların genelde belgeleri oluyor, bir para hareketi belge filan. Zamanında -gerçekten alakasızda olsa -bir belgede ismi imzası varsa sırf ondan tutuyo olabilirler ama umudunu yitirme çünkü er geç salınır alakası yoksa çünkü baya çıkartıyolar bu ara. Dünyanın sonu değil, dua et, geçer..
Yok cnm ..inş salinir .devletin bu konularda hiç bir zaman acelesi olmaz ..biliyorum ..ama inan sabretmek zor

Ya yanlış anlamayın ama bizim çevredede var içerde olanlar ,hepside gerçekten suçsuz eşim diyor.gerçekten suçsuz olanlar zaten çıkacak dışarı çok uzun sürmez merak etmeyin,ayrıca bukadar karamsar olmayın yahu , hayatta herşeyin bir çözümü var Allah dermansız dert vermesin yeterki
İnş inş...süreç uzarsa sabırlar tükenecek ..psikolojilere bozulacak ..eşime dediğim şuydu bak sağlam dur çıkınca herseyin çaresine bakarız ama psikolojinin sağlam tutmaya çalış vsvs ama inan ben dağıttim bu 1 ayda

Yok cnm yok ...inan hiç bir delil yok ..hakime Son savunmayı yaparken avukatı dinledim ...kapıdan içeri giremedik .avukat enson delil yetersizliği saliverilmesi Vs dedi ..delil yok dedi ama hakim tutuklü yargılanmasına karar verdi ..biz şok olduk beklemiyordum şaka zannettim inan

hakimlerde korkuyor..
suçsuz diye bıraktıkları suçlu çıkıyor sonra onlarda görevden el çektiriliyor..
bütün belediyelere yazı geldi yanınızda yörenizde çalışan arkadaşlarınızdan bu duruma karışanları içinde olanları bildirin diye.. e şimdi eskiden gıcık kaptığını ispiyonladı resmen millet..
sorgu sual yok direk içeri alıyorlar artık ne zaman suçsuzlukları ispat edilirse o zaman çıkarlar..
at izi it izine karıştı artık..

Yani amaçsız gayesiz ne zaman ne olacağını bilmeden bekliyorum ...kızım şu bir ayda yürümeye başladı babası görmedi ..melenkoliyi duygusallığı Vs hiç sevmem ama düşündükçe karamsarlığa kapılıyorum .

hakimlerde korkuyor..
bütün belediyelere yazı geldi yanınızda yörenizde çalışan arkadaşlarınızdan bu duruma karışanları içinde olanları bildirin diye.. e şimdi eskiden gıcık kaptığını ispiyonladı resmen millet..
sorgu sual yok direk içeri alıyorlar artık ne zaman suçsuzlukları ispat edilirse o zaman çıkarlar..
Eşimi tutuklanan hakimin eşine tutuklanmış ..aynı durumdan

hakimlerde korkuyor..
Öyle ..malesef ,herkes birbirini Bimer vsvs şikayet ediyor bir çoğunun bişiler ilgisi yok ..korktuğum ya suçsuz yere içerde uzun süre kalırsa ..bunun hesabını kim verecek .. ben bir saat bile kalsın istemiyorum ..

İnşallah sucsuzsa hayırlısyla kurtulur canm.. Sucsuzlar için bunlar imtihan.. Sen güçlü olmalısın evladın için... O sana hem Allahın hemde eşinin emaneti.. Kesinlkle saglam dur... Hersey düzelicek Allahtan ümit kesilmez

Acınızı içimde hissettim..
Dilerim en kısa zamanda suçsuzluğunuz anlaşılır ve siz de evladınız da kavuşur bir daha hiç ayrılmazsınız birbirinizden..
Sabır dua ve tevekkülle atlatabilirsiniz..
Allah yardımcınız olsu..

İnşallah sucsuzsa hayırlısyla kurtulur canm.. Sucsuzlar için bunlar imtihan.. Sen güçlü olmalısın evladın için... O sana hem Allahın hemde eşinin emaneti.. Kesinlkle saglam dur... Hersey düzelicek Allahtan ümit kesilmez
İnş diyelim inş. .öyle .ona daha çok ihtimam gösteriyorum ama bazen hiç sabrım kalmıyor .kızım her dk ilgi istiyor babası sabah olmasa aksam geliyordu benden daha çok ilgilwniyordu babası ..şimdi oda arıyor daha 11 aylık ama hissediyor galiba ..yada bna öyle geliyor

Öyle ..malesef ,herkes birbirini Bimer vsvs şikayet ediyor bir çoğunun bişiler ilgisi yok ..korktuğum ya suçsuz yere içerde uzun süre kalırsa ..bunun hesabını kim verecek .. ben bir saat bile kalsın istemiyorum ..

evey haklısınız ama o kadar çok tutuklanan var ki ..duruşma sıraları gelene kadar ne kadar zaman geçecek kimbilir..
inşallah kısa sürede açıklığa kavuşur.. bu durumda beklemek gerçekten zor..

Acınızı içimde hissettim..
Dilerim en kısa zamanda suçsuzluğunuz anlaşılır ve siz de evladınız da kavuşur bir daha hiç ayrılmazsınız birbirinizden..
Sabır dua ve tevekkülle atlatabilirsiniz..
Allah yardımcınız olsu..
Amin amin. .

evey haklısınız ama o kadar çok tutuklanan var ki ..duruşma sıraları gelene kadar ne kadar zaman geçecek kimbilir..
inşallah kısa sürede açıklığa kavuşur.. bu durumda beklemek gerçekten zor..
İnş bu surec uzamaz inş ...rizik kaygısı meslek .hayat gayesi vsvs inan bunları geçtim ..sevdiğim adam yanımda olsun hepsini asariz

Maalesef abim de aynı durumda neredeyse bir ay olcak suçsuz eminiz ama elimizden bir şey gelmiyor sabırla bekliyoruz daha davası görülmedi bile, dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz insallah suçsuz masum bu insanlari biran önce aileleri ile kavuştururlar...

Maalesef abim de aynı durumda neredeyse bir ay olcak suçsuz eminiz ama elimizden bir şey gelmiyor sabırla bekliyoruz daha davası görülmedi bile, dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz insallah suçsuz masum bu insanlari biran önce aileleri ile kavuştururlar...
İnş ..evet daha davası görülmedi...bir sabah gelip evimizi aradılar ..eşimi alıp gözaltına götürdüler 3 gun tutup mahkemeye çıkardılar r sonrası malum

İnş diyelim inş. .öyle .ona daha çok ihtimam gösteriyorum ama bazen hiç sabrım kalmıyor .kızım her dk ilgi istiyor babası sabah olmasa aksam geliyordu benden daha çok ilgilwniyordu babası ..şimdi oda arıyor daha 11 aylık ama hissediyor galiba ..yada bna öyle geliyor
Kv ile kp daha fazla ilgilense iyi olur aslında.. Yada kendi anne babanıza gidin çocugun ekstra ilgiye ihtiyacı olabilir.. Babasinin ypkluğunda...
Gercekten cok zor bi imtihan.. Allah can saglgıyla imtihan etmesin.. Benm en korktuğum sey zor zamanlarda insanın stresten dolayı saglığını bozulmasıdır.. Unutmayın Allah korusun kanser gibi vakaların en büyük nedeni strestir.. Morelini yüksek tut ve her zAman Allahtan ünidini kesme...eşininde aklı sizde kalmasın ona da morel ol.. Onun durumu daha zor

Kv ile kp daha fazla ilgilense iyi olur aslında.. Yada kendi anne babanıza gidin çocugun ekstra ilgiye ihtiyacı olabilir.. Babasinin ypkluğunda...
Gercekten cok zor bi imtihan.. Allah can saglgıyla imtihan etmesin.. Benm en korktuğum sey zor zamanlarda insanın stresten dolayı saglığını bozulmasıdır.. Unutmayın Allah korusun kanser gibi vakaların en büyük nedeni strestir.. Morelini yüksek tut ve her zAman Allahtan ünidini kesme...eşininde aklı sizde kalmasın ona da morel ol.. Onun durumu daha zor
Gecen az dertlenecek oldum ..canım bni burda darlamayin elimden bişiy gelmiyor dedi ..sonra dediki içtiğini suyun girdiğiniz VC nin balkonunuzun kıymetini bilin dedi ..kendime kızdım sonra ..insanız işte ..Eşim burda nasıl bırakıp gideyim ...yoksa hemen giderdim

Back
X