Çaresizlik. ..ümit yok..bekliyorum sadece

Maalesef abim de aynı durumda neredeyse bir ay olcak suçsuz eminiz ama elimizden bir şey gelmiyor sabırla bekliyoruz daha davası görülmedi bile, dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz insallah suçsuz masum bu insanlari biran önce aileleri ile kavuştururlar...
Avukat buldunuz bari

Gecen az dertlenecek oldum ..canım bni burda darlamayin elimden bişiy gelmiyor dedi ..sonra dediki içtiğini suyun girdiğiniz VC nin balkonunuzun kıymetini bilin dedi ..kendime kızdım sonra ..insanız işte ..Eşim burda nasıl bırakıp gideyim ...yoksa hemen giderdim
Ahhhh ahhh canm yaa işte bak hiç umrumuzda olmayan şeyler ona basıl da kıymetli geliyor.. Rabbim bütün sucsuzların yardımcısı olsun...
Eşinin anne babası da cok üzgündür.. Artık bi süre birbirinize sarılın sorun cıkmasın ve destek olun yani.. Belki onlar yaslı oldgu için daha fazla kafaya takarlar ç.size büyğkiş düşüyo çocugu asla ihmal etmeyin..adamcagız haklı sende hep iyi seyler duyma ister bi nebze de olsa mutlu olur .. Sen iyi seyler söyle hep..

Avukat buldunuz bari
Kimse bakma istemiyor ki davaya bakalım hala araştırıyoruz insallah buluscaz birini sonuçta biz suçsuz olduğunu biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa surede çözülür de kurtulurlar hergun ağlamaktan helak olduk en kötüsüde suçsuzluğunu biliyorsun orada olmayı hak etmediğini biliyorsun ama elin kolun bağlı :(

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bizim de yakın arkadaşımızı içeri almadılar ama görevden uzaklaştırdılar. Meğer dairede birlikte çalıştığı bi kişi sırf onun yerine geçebilmek için (müdür arkadaşımız) şikayet etmiş. Bu durumlarla hiçbir alakası yok halbuki ama bi kişinin şikayetiyle uzaklaştırma verdiler. Öyle üzgünüz ki eşi de çok yıprandı. Sizin ki daha da zor. Bir an önce herşey ortaya çıkar da gerçek suçlular cezasını çekerken suçsuz insanlar da daha fazla mağdur olmaz. Allah yardımcınız olsun bolca dua et inşaallah adalet yerini bulacak..

Ahhhh ahhh canm yaa işte bak hiç umrumuzda olmayan şeyler ona basıl da kıymetli geliyor.. Rabbim bütün sucsuzların yardımcısı olsun...
Eşinin anne babası da cok üzgündür.. Artık bi süre birbirinize sarılın sorun cıkmasın ve destek olun yani.. Belki onlar yaslı oldgu için daha fazla kafaya takarlar ç.size büyğkiş düşüyo çocugu asla ihmal etmeyin..adamcagız haklı sende hep iyi seyler duyma ister bi nebze de olsa mutlu olur .. Sen iyi seyler söyle hep..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bizim de yakın arkadaşımızı içeri almadılar ama görevden uzaklaştırdılar. Meğer dairede birlikte çalıştığı bi kişi sırf onun yerine geçebilmek için (müdür arkadaşımız) şikayet etmiş. Bu durumlarla hiçbir alakası yok halbuki ama bi kişinin şikayetiyle uzaklaştırma verdiler. Öyle üzgünüz ki eşi de çok yıprandı. Sizin ki daha da zor. Bir an önce herşey ortaya çıkar da gerçek suçlular cezasını çekerken suçsuz insanlar da daha fazla mağdur olmaz. Allah yardımcınız olsun bolca dua et inşaallah adalet yerini bulacak..
İnş canım inş ...butür şeyler oluyor malesef...hakkımızda hayirlisi

Kimse bakma istemiyor ki davaya bakalım hala araştırıyoruz insallah buluscaz birini sonuçta biz suçsuz olduğunu biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa surede çözülür de kurtulurlar hergun ağlamaktan helak olduk en kötüsüde suçsuzluğunu biliyorsun orada olmayı hak etmediğini biliyorsun ama elin kolun bağlı :KK43:
Aynen ...eşimin yanında bikere aglamadım ..ağlarsın hakkımı helal etmem dedi ..basın dik olsun ben bişiy yapmadım biliyorsun diyor ama cevre bize teroristmisiz gibi bakıyor ..en zoru gidene bu ..komşular konuşmuyorlar bir geçmiş olsun gelen olmadı kv kb nin evine ...

Aman gelmezseler gelmesinler çok lazımlar sanki .
Boşver komşuları filan hiç muhattap olma zihniyetlerini filan aynen tahmin edebiliyorum onlarla konuşmamak hiç bir şey kaybwttirmez

Aynen ...eşimin yanında bikere aglamadım ..ağlarsın hakkımı helal etmem dedi ..basın dik olsun ben bişiy yapmadım biliyorsun diyor ama cevre bize teroristmisiz gibi bakıyor ..en zoru gidene bu ..komşular konuşmuyorlar bir geçmiş olsun gelen olmadı kv kb nin evine ...
Kimin ne dediği açıkcası benim umrumda değil ben onun suçsuzluğuna eminin abim sonuçta aynı kandan aynı Candan bizim alnımız ak valla onu bu hale düşürenler utansınlar... Sizde kimsenin söylediğini umursamayın sizden iyi taniyamazlar içinde yasamadan bilemezler zaten suçlu olsa biz silerdik ama alakası olmayan temiz bir insan eminim esiniz de böyledir ve hak yerini er ya da geç bulacak onları bu hale getirenler utanacak..

çok zor ama sabretmelisiniz. dün balyozcu, ergenekoncu dedikleri nasıl aklanıp kavuştuysa yavrularına eşinizin de er ya da geç suçsuz olduğu ispatlanacaktır. biraz metanetli olun.

Aman gelmezseler gelmesinler çok lazımlar sanki .
Boşver komşuları filan hiç muhattap olma zihniyetlerini filan aynen tahmin edebiliyorum onlarla konuşmamak hiç bir şey kaybwttirmez
Doğru diyorsun.. birde çevreden bana kızıma gariban yazıik diyen tayfa var ..en nefret ettiğim şey acinmak ..sanki yetim kalmış kızım. .millet yani bazı kesim sanki bütün olaylardan besleniyor ..anlamıyorum ..beni teselli edip Moral vereceklerini ay yazziiikk Vs modundalar ..ölmeden mezara sokarlar bu millet insanı

Suçu yoksa er yada geç aklanır, ama bu süreç eminim çok zordur, Allah yardımcınız olsun.

çok zor ama sabretmelisiniz. dün balyozcu, ergenekoncu dedikleri nasıl aklanıp kavuştuysa yavrularına eşinizin de er ya da geç suçsuz olduğu ispatlanacaktır. biraz metanetli olun.
Ah keşke öyle kolay olsa ...bn ki çevrede sert dikduran ne bileyim duygusuz mücadeleci Vs Vs bilinen ben ..şimdi görseniz kolum kanadı kırıldı sanki..ama metanetli olmaya çalışıyorum ..

madem eşin suçsuz, devlet neden suçsuz insanı tutuklasın ki ya da neden tutukluyor ki, benim de kafama takıldı:KK64:

Allah sabır versin kurunun yanında yaş da yanıyor işte inşallah aklanırlar ama sizin gibi insanların çektikleri suçsuz yere cezaevinde kalanların Hakkı Nasıl ödenecek bilmem

Malesef suçsuz olanlarinda başı yanabiliyor. özellikle üstler kendilerini kurtarmak icin alt personeli suistimal edebiliyor. Arkadasimin akrabasininda basinda böyle bir olay varmış. inşallah sucsuzlullari bi an önce gun yüzüne çıkar

çok geçmiş olsun bir bağlantısı çıkmazsa eşinizin er geç çıkacak maalesef sayı bakımından kuvvetli bir süreç olduğundan uzun sürüyor işte..Allah size güç ve sabır versin..

İnş. .evet bna zor geldi..belkide cezaevinede uğramak görmek lazımmış demekki oraya görmek varmış kaderde
İçini ferah tutmak zorundasın, bi de şöyle düşün ya suçlu olup hapiste olsaydı. Kızın için güçlü olmak zorundasın.

Malesef suçsuz olanlarinda başı yanabiliyor. özellikle üstler kendilerini kurtarmak icin alt personeli suistimal edebiliyor. Arkadasimin akrabasininda basinda böyle bir olay varmış. inşallah sucsuzlullari bi an önce gun yüzüne çıkar
Evet ..çalışma arkadaşlarından bir tanesi buna ş ucu bucu şeklinde adını çıkarmış namaz kılıyor Vs diye ..sonra o arkadaş istihbarata geçti ..olanlar ozaman oldu ..eşimin tayini tercih dışı ist à çıktı ..hiç yazmamistik ..hatta ozaman o arkadaş esimin bulunduğu ortamda .OH ne güzel olmuş çalışmalarımız ise yaramış demekki Vs şeklinde kiskirtmak icin konuşmuş ..velhasıl ı durum bu..çok üzgünüm

Back
X