- 21 Nisan 2013
- 3.667
- 1.613
- 248
Doğru şükür ki eşim haysiyetli ..ya şu süreçte cidden suçlu olsaydı ...ozaman uzulmezdim boşardim..İçini ferah tutmak zorundasın, bi de şöyle düşün ya suçlu olup hapiste olsaydı. Kızın için güçlü olmak zorundasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru şükür ki eşim haysiyetli ..ya şu süreçte cidden suçlu olsaydı ...ozaman uzulmezdim boşardim..İçini ferah tutmak zorundasın, bi de şöyle düşün ya suçlu olup hapiste olsaydı. Kızın için güçlü olmak zorundasın.
Amin ...sabır gerek ,bazen öyle bunaliyorumki ..çok geçmiş olsun bir bağlantısı çıkmazsa eşinizin er geç çıkacak maalesef sayı bakımından kuvvetli bir süreç olduğundan uzun sürüyor işte..Allah size güç ve sabır versin..
Hak yerini bulur ama iste ne zaman..siz umudunuzu kaybetmeyin mahkeme bu durusma tarihi ertelendikce ertelenir insaallah bir an once cikar Rabbim yardimciniz olsun dua edin..İyi günler hanımlar ..
Eşim şu malum süreçte tutuklu yargılanmak üzere cezaevinde ...delil yok ,suç Vs yok ..birkaç arkadasin dusmanligi şucü bucu diye yaftalamislar ,1 aydır içerde malesef
Kimseye birsey anlatamıyorum. Ailemle bile konuşamıyorum. Değişen bişiy yok çünki çok bunaldim çok ..
Şimdi birçoğu ateş olmayan yerden duman çıkmaz vsvs diye yorum yapacak ..ama başa gelmeyince anlaşılmıyor cidden suçsuz ...
Neyse ben iyi değilim bunalım kapıda resmen ..bir kızım var 1 yaşına girecek kv kb min yanına geldik ...kızım ilgi istiyor .hergün onu dışarı çıkarıyorum gezdiriyorum .ama ruh yok bnde ..eşimi okadar çok özledim okadar çok özledimki anlatamam...parka gidince bıle gözlerim doluyor kızım babasını unutucak galiba bu gidiste ...aileler var ..
Napicagimi bilmiyorum ..daha düne kadar kpss planı yapıyordum ..ne bileyim ev mi alsak tayin çıkmıştı nasıl olucak Vs Vs kızımız ne zaman kardeşi dusunşek diye plan yaparken şimdi hiç bir hedefim kalmadı. ..bomboş yahu bomboş,sadece eşim ne zaman gelir nasıl olucak ...bir işi olmayacak çıkarsa napalım ...ben napim böyle nereye kadar ...korkuyorum.kimseye birsey anlatılıyor bu süreçte ..buraya yazayım dedim..rabbim büyük akla kara ayrılıcak devlete güvenim tam ama biz nolucaz..
Evet ...ve bu surec çok zor ..geçen kızın fotolarindan getirdim birsürü ...yanlarına notar yazdım ..yok işte babannesinin çekmecesi bosaltirken .balkonda dedesi babbaaa derken ...banyodan sonra şöyle söyle yaptı falan filan birkaçının arkalarına yazdım bikaç bişiy ..yazılı foto almiyorlarmis ..yanlarını yırttı m ama arkasında yazılı fotoları attılar ..gibi gibi ..kızımın bezine kadar arıyorlar. .kapalı görüş yahu ne sokabilir içeri ..onlarda emir kuluAllah sabır versin kurunun yanında yaş da yanıyor işte inşallah aklanırlar ama sizin gibi insanların çektikleri suçsuz yere cezaevinde kalanların Hakkı Nasıl ödenecek bilmem
Sadece dua ediyorum ..elden bişiy gelmiyor zaten ..üçü açık bir süreç ama sabırlar sınırlıHak yerini bulur ama iste ne zaman..siz umudunuzu kaybetmeyin mahkeme bu durusma tarihi ertelendikce ertelenir insaallah bir an once cikar Rabbim yardimciniz olsun dua edin..
Benimde kafama takıldımadem eşin suçsuz, devlet neden suçsuz insanı tutuklasın ki ya da neden tutukluyor ki, benim de kafama takıldı![]()
Ergenekon balyoz davalarıni araştır aydınlanirsin .madem eşin suçsuz, devlet neden suçsuz insanı tutuklasın ki ya da neden tutukluyor ki, benim de kafama takıldı![]()
Gecen birtanesi çıktı ..en son bu kalmış içerde ..4 yıl dile kolay ..kızı 4 yaşında ..babayla ilkkez parka gidecekler .. tutamadım kendimi ağladım ..yazıkErgenekon balyoz davalarıni araştır aydınlanirsin .
Ah be cnm inş unutmaz ..açık görüş olmuyor ..camdan babasına doğru zipliyor kızım ..görsen ..ama haftada bir 2 haftada bir gidiyoruz ..artık unutmaz insAllah yardımcın olsun canım benim herşey düzelir inşallah. Kızına babasını hep hatırlat resim vs göster uzağa işe gitti bitince gelecek de. Ama güçlü olmasın kızın sana emanet.
Sabretmek zor ..ama allah yardım ediyorGeçmiş olsun Allah sabırlık versin Teyzem in eşi de bankaya para yatirmis 10 bin tl faizi yüksek diye ( parayi birikimi sever ) işinden oldu içeriye almadılar ama 3 çocuk biri nişanlı diğeri askerde biri okuyor pek perişan oldular sadece para hesabı var diye ki bu işlerle alakası olan biri değil. Elbet çıkacaktır zor olacak ama sabır
Evet saat 10 daha yeni dün izinden gelmişiz ev bi dünya ..eşimi aradılar emniyete çağırdılar. .açığa alınmış ...açığa alındıktan 6 gün sonra sabah Zile basıldı saat 6 yada 6.30 kızla birlikte hepimiz bir odada yattık yere ince yorgan serdim..ortamında uyuyor...kapıya baktı eşim ..iş arkadaşları .allah allah fero bizim tayfa gelmiş giyin noldu acaba falan diyor .. kapıyı açtık ..iş arkadaşları ..savcılık kararını gösterdiler evi aricaklarmis ...buyur ettik 7 kişi falan ..evi aradılar .bir Polis diyorki meslek hayatımın en zor görevi Ahmetlé 3 yıldır çalışıyoruz tek hatasinı görmedim ..napalım yenge emir geldi ..Bizim bir tanıdığımızın başına geldi evlerini basmışlar. Adamın uzaktan yakından alakası yok hatta diğer arkadaşlarının da öyle. 50 kişiden 5 kişiyi çıkarmış gerisini tıkmışlar. Avukat bir arkadaşım da askeri lisedeki öğrencilerin avukatlığını yapıyor o da çoğu suçsuzun içerde olduğunu söylüyor. Zaten kim var kim yok topluyorlar. Bilmek için başına gelmesine gerek yok. Size de çok geçmiş olsun. Kızınızla sürekli ilgilenin babaından bahsedin
Çok sağolun ..aminAllah yardımcınız olsun
Bilmiyorum ..kimse umutlu konuşmuyor .delil yok ama hiçbir avukat almıyor ..Eşim avukat isetmiyor ..Çaha davası görülmediEğer söylediğiniz gibi suçsuzsa çıkacaktır.