• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizlik

Yahu hala mi anlamiyorsunuz, zaten niyeti bozuk bir topluma HESAP VERMEK ZORUNDA DEGIL!
Bunu anlamaniz icin daha nasil anlatmam gerekiyor? Cok mu zor paradigmayi degistirmek?
Bu sanal gercekliklerin ne kadar belirsiz ne kadar keyfi oldugunu neden anlamiyorsunuz?

Simdi elinde pasaportu ve Au Pair vizesi , az miktar parasi olsa, ne yapacak kocasi ?
Gidip silahla zoruyla havalaninda alikoyup evine hapis mi edecek?
Bunu mu savunuyorsunuz?
Ben anliyorum sizi bakin haklisiniz bu zihniyet degissin.zor degil yurt disina cikmak da evet.ama bu kiz 18 yasinda bve bu yasta evlemip dayak yedigine gore nasil bi cevrede yetismis dusunun.madwm yardimci olun ayarlayin aupairlik ki zaftlarini biliyor musunuz bilmiyirun teminat bi para gostermelisiniz.yani soylendigi kadar kolay degil bazi seyler.aciliyet var bu kiz oradan kurtarilmali.anlatabiliyor muyum?

1) Bana BAYAN demeyin, ben kadinim.
2) Hala bakirelik testi denen ilkelligi bahaneler bularak savunuyorsunuz.. Cidden islediginiz bir nefret sucu! Kadin oldugunuzdan bile suphelerim var. Neden bu kadar kadinlara dusmansiniz?
3)Benim ne hissedecegimi ve ne yazacagimi bana dikte edemezsiniz. Kimsenin duygulari ve dusunceleri sizin denetiminizden gecmiyor. Kontrol merakinizi cevrenizdekilerle giderin.
Cimbizla cekip aldiginiz Japon sosyal hayatini sizden cok daha yakindan taniyorum, ici ice yasadim. Japonlarda pedofili- oglancilik ve bakire cocuk meraki ozel bir ekoldur. Ama bakire olmadigi icin evlenemeyen kadin yoktur. COK FENA aldatilmissiniz.
valla su yazinizdan sonra acıdım size sana kadın olup olmadigimi bi ispatlarım gorursnz yeter ya ne laftan anlamazsin skstikca saçmalıyorsun konuşup ciddiye alanda kabahat simdi ne yazarsan yaz .. Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol demişler laftan anlamaZsiniz sanırım millet hem fikir halaaa saçma sapan savubmalar .. Hadi canım senle uğraşmaya değer görmüyorum

valla su yazinizdan sonra acıdım size sana kadın olup olmadigimi bi ispatlarım gorursnz yeter ya ne laftan anlamazsin skstikca saçmalıyorsun konuşup ciddiye alanda kabahat simdi ne yazarsan yaz .. Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol demişler laftan anlamaZsiniz sanırım millet hem fikir halaaa saçma sapan savubmalar .. Hadi canım senle uğraşmaya değer görmüyorum
BEN CEHALET VE ADALETSIZLIGE KARSI SESSIZ KALMAYACAGIM.

Şuan terapi görüyorum ben eşim ikimizde çocuk istiyoruz o nedenle istiyordum

Daha doğrusu şöyle benim tartışma dediğim şey daha çok atışma olur ve her nedense eşimle böyle tatlı atışırız ve bu ikimizin kasıtlı yaptığımız mağarasına derlerya öyle o bu esnada öyle yapınca garipsedim

Görücü usulü evlendik eşimi çok seviyorum ama

Inşaallah bu mübarek ramazan ayının hürmetine rabbim size evlat nasip eder bende çok istiyorum banada inşaallah tüm isteyenlere amin

Malesef ben iki gorumcem 4 eltimle ayni evde yasiyoruz. Esim bana herkesin isi bitmeden oturma der.yani okuyamam hayatimla oynadim grcekten esiminde egerki brz bana krsi sevgsi olsydi okdr okumak isterken en azindan birz arkmda dururdu.

Yaklasik 2 ay annemlerde kaldim bosanma icin daha sonra hem esimi seviodum hemde millet ne der dusuncesiyle evime geri dondum annem gitme yine pisman olucaksn diodu hep

eşimin bana karşı ani çıkışları oluyor ve bana bağırıp çağırıo sorunlarımızı kendi aramızda halletmemiz lazimken sorunu halletmek yerine yanından giderek yada yanından uzaklaşması isteyerek hallediyor daha sonra özür dileyip onunla konuşan hep ben oluyorum eskiden eşim böyle değildi..neden böyle anlayamadım

4 Haziran 2017

bu kadar çelişki normal mi sence Muaz bey?

Merhaba arkadaşlar ben18 yasindayim 9 aydır evliyim ve ilişkiye giremiyorum eşimden korkuyorum bugün yine korktum diye tekme tokat dövüp küfür etti seni boşayacak git dedi.ondan sonra kaynanam gelip si boşandıgından ben önüme gelen herkese bakire değildi oyuzden ilişkiye girmekten korkuyodu diyecem dedi.cok üzgünüm hayattan kopmuş haldeyim bizim buralarda boşanmak çok kötü algılanıp ne yapacağımı bilmiyorum lütfen?? Neyapmaliyim

Tabi korkarsın sana ılımlı yaklaşması gerekirken ne yapıyo bir de kaynanan da az ... değilmiş. Bırak naparlarsa yapsınlar kimse inanmaz bu zırvalara zaten.

O zaman şuan çok rahat boşanabilirsiniz. Ailen kabul etmese bile üniversite okuyabilirsiniz. Devletin yurdunda kalabilirsiniz. Bunun için paraya ihtiyacınız yok. Burs yada kredi alırsınız. Bu zulmü çekmektense ben olsam ailemin yanına giderim onlarda kabul etmiyosa kendime yeni bi hayat kurar üniversite okurdum.

4 Haziran 2017

bu kadar çelişki normal mi sence Muaz bey?
Yazdıklarımı neden paylaştınız anlamış değilim yalnız zamanla eşim kendini baa karşı kv yardımıyla değişti evt başta seviorum görücü usulü evlenmemize rağmen şuan şiddetin çoğalması ve bana karşı küfürleri beni bunalıma ve çaresizliğe sürüklüyor.velhasil kelam hayatımı mafetmjsim haberim yok n3 yapmaya çalıştığınızda anlamadım hayırlı akşamlar

Yazdıklarımı neden paylaştınız anlamış değilim yalnız zamanla eşim kendini baa karşı kv yardımıyla değişti evt başta seviorum görücü usulü evlenmemize rağmen şuan şiddetin çoğalması ve bana karşı küfürleri beni bunalıma ve çaresizliğe sürüklüyor.velhasil kelam hayatımı mafetmjsim haberim yok n3 yapmaya çalıştığınızda anlamadım hayırlı akşamlar
son 1 aydır mı çıldırdı kocan ve kv?
evdeki diğer 10-15 kişi ne yapıyor bunlar olurken?

Mune Mune konu sahibinin yonlendirilebilecegi bir kurum veya tanidik avukat var mi lutfen?
Bence bu cok ciddi bir durum, bizim yonlendirmemiz ise yaramayacak.
Sitede avukat arkadaşlar var aslında, tek tek kullanıcı adlarını hatırlayamıyorum çok dilerim hepsinden, umarım okurlar ve bu genç kadına yol gösterirler.

Kurum olarak Aile ve sosyal politikalar bakanlığının alo 183 hattını arayabilir, ücretsiz danışmanlık hizmeti de veriliyor, bağlı bulunduğu il/ilçenin Vali/Kaymakamlığına başvurabilir.

Son düzenleme:
Hanımlar,
netlik kazanmadan fake demeyin rica ediyorum.

Kaldı ki şimdi baktım üyelik incelenmiş.

Şu doğal seleksiyon olayı beyinsiz insanlara etki etse de şöyle bi yok olsalar azalarak bitseler de biz de kurtulsak! Yahu hakikaten şaşırıyorum şu site olmasa nerede yaşadığımı bilmiyorum demekki, ilişkiye giremiyorsunuz diye namusunuza laf atan bir kaynananız mı var?! Bence fırsat bu yemin ederim salın gitsinler bunlar nasıl nefes alıyor nasıl yaşıyorlar yahu pes !

medenıyet medenî ne demek araştır derım .. Medınelı demek bır arapça öğretmen ı olarak söyleyeyim keske konuştuğunuz kelimenin manasını bilseniz.. Dıger manası sehırlı demek teknolojiyle kızlık zarının ne alakası var bayan ? Kaşkta kullanmayalım o zaman koltuk yatak .. Sehırle bekaretın ne manası var? Japonlara sormuşlar bekaretını kaybetmıs bırıyle evlenır mısınız dıye sonuç hayır .. Yeni bir dızı yaptılar erkek sevgılısının başka bırıyle yattığını duyunca kızı terkediyor .. Lütfen araştırın..hatta haberler e konu oldu türkıyede bıle.. Pardon onlar mı medenî sız mı anlamadım?? Bu arada elınızdekı tel onlara aıt se terkedın o telı.. Sız alttan alttan ıslama laf cakmayı cok seversınız yobaz dersınız ya japonlarda cübbe sarık yok bılgınız ola .. Sımdı dayanaksız ve Yobazca konusan sızsınız çırpınmayın lütfen ınankı anlamayacaksınız

TDK:
1. sıfat Kentlileşmiş, kırsallıktan kurtulmuş, uygar
"Orada medeni bir insan gibi yaşamak, hasılı oraya yerleşmek istiyordu." - Y. K. Beyatlı
2. zarf Uygar biçimde
"Çok ayıp oldu; sözlerini, istediğini daha medeni anlatabilirdi." - K. Korcan

Bir Türkçe sever olarak TDK'nin açıklamasının da okunması gerektiğine inanıyorum.

Back
X