- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
gerçekten hayatımda çaresizlikler içinde boğuluyorum bu yazıyı okuyanlar varsa insan olmayan parası olmayan bir adamla asla evlenmeyin bunun canlı örneği biziz hem kendinize hemde çocuklarınıza yazık edersiniz bu baba denilen şeref yoksunu insanın ölmesini bütün kalbimle istiyorum oysa insan babasının ölmesini istermi dimi beş yıl sakat dizle gezdim diğer dizimede sirayet etti annem 4 yıl kırık burunla gezdi şimdide kadının dişi yapılıcak beş kuruş para yok sigorta yok bu şeref yoksunu varlıktan nefret ediyorum sadece para açısından değil ben evladıyım öz yani evlatlık falan değilim bana küçükken seni satarım diyicek kadar pis bir varlık bi erikde yesem boğzında kalsın zehir ye zıkkım ye diyen biri küçükken jobla döven biri annem olmasa kapının önüne koyucak biri benim babam pazarcıda olsa utanmam ellerinden öperim adam gibi biri olsa sakın çarpıtmayın konuyu altına tuvaletini yapan kokan millete büyücülük taslayan iğrenç biri yok kilit açmalar falan tövbe yarabbi annem o kadın ne yaptıysa kendi yaptı ama baba denilen varlığın öyle bir ailesi varki biz zenginiz bizim oğlumuz şöyle iyi böyle iyi diyerek insanların gözlerini boyarlar bu yolla insanlardan beslenirler lütfen dikkatli olun lütfen böyle insanlardan uzak durun sizinle dertleşmek için yazdım gerçekten oynatıcak seviyeye geldim şu son günlerde lütfen kötü yorum yapmazsanız sevinirim gerçekten kötü durumdayım çünkü ...