• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizlik

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.142
6.906
108
günlerdir ruhen çok kötü durumdayız depremin vurduğu illerden birinde sağlıkçıyım 2 çocuğum var annem bakıyor biri bebek 1,5 yaşında başka şehirde oturan kardeşim annemleri çağırıyor annem beni bırakıp gitmek istemiyor (sağlıkçıyım gidemiyorum)ben çocuklarla beraber ailemin gitmesini istiyorum annem sensiz çocuklar durmaz diyor babam çok korkuyor çok panik gitmek istiyor benim yüzümden burada kaldıkları için vicdanen de çokkötüyüm off ne yapmak lazım sağlıklı düşünemiyorum artık

A028D2C0-6F3D-42A0-A75C-8C72E7C32EF4.jpeg

Şimdi memurlar.nette gördüm. İzinlisiniz sanırım.

evet böyle bi duyum aldık ama sağlıkçıları dahil ederler mi net bi bilgiye ulaşamadık henüz
Sonuçta devlet memurusunuz inşallah olur. Allah razı olsun sizlerden. Oradaki doktor hemşire sağlık görevlisinin dinlendirilmesi gerek. Zaten depremi yaşadılar. Sevdiklerini kaybettiler. Başka ekibin gelip sizleri dinlendirmesi gerek. Yaptıklarınızdan Allah bin kere razı olsun.

Sonuçta devlet memurusunuz inşallah olur. Allah razı olsun sizlerden. Oradaki doktor hemşire sağlık görevlisinin dinlendirilmesi gerek. Zaten depremi yaşadılar. Sevdiklerini kaybettiler. Başka ekibin gelip sizleri dinlendirmesi gerek. Yaptıklarınızdan Allah bin kere razı olsun.
Meselede o zaten o kadar kadro yok depremden once yetisemiyolardi randevu dusmuyodu simdi hiiiccc yetisemezler covid salginindaki gibi

Cocuklarin saglikli ve yaninda biraz fedakarlik etmen gerekiyo aileni ikna et evlerine gitsinler cocuklarla orda perisan olmasinlar allah guc kuvvet versin sizlere
Anlayamadığım icin soruyorum yanlış anlamayın aileyi çocuklarsız gönderirse hem çalışıp hem çocuklara nasıl bakacak? Bebeği hastaneye mi götürecek?

Cocuklarin saglikli ve yaninda biraz fedakarlik etmen gerekiyo aileni ikna et evlerine gitsinler cocuklarla orda perisan olmasinlar allah guc kuvvet versin sizlere
ailem evlerinde onlarda bu şehirde yaşıyor kardeşim başka şehirden çağırıyor annem gitmek istemşyor hem ben olmadan hem çocukları avutamam diye çekiniyor

Bence de cocuklarla birlikte yollayin. Kalabalikta bir sekilde eylerler. İdari izinde ben de sanmiyorum dahil edileceginizi. Ben de nobetli bir birimde calisiyorum biz de dahil olamadik hic.

öncelikle geçmiş olsun eşiniz nerde o da sizin gibi çalışıyor mu onun bakma dueumu varsa çocuklara o baksın. şuan hangi ildesiniz bilmiyorum ama hala evde misiniz?

öncelikle geçmiş olsun eşiniz nerde o da sizin gibi çalışıyor mu onun bakma dueumu varsa çocuklara o baksın. şuan hangi ildesiniz bilmiyorum ama hala evde misiniz?
onun zorunlu devam etmesi gereken bir işi yok bakabilir ama annem gitmiyor bizsiz sende izin al beraber gidelim diyor ben izin alamıyorum babam çok panik yapmış o gitmek istiyor bende çocuklar bu ortamdan uzaklaşsın istiyorum,evet geldik eve ama korkuyla heran gözümüz avizelerde sallanıyor gibi hissediyoruz nöbet tutuyoruz uyumuyoruz insanların çoğu köylerine gitti 150 dairelik sitede 2,3 dairenin ışıkları yanıyor

2. depremde ben hastanede eşim evde çocuklara bakıyordu oda çok panik yaptı ikisini nasıl kaptığımı bilmiyorum dedi ben hastanede çocuklarımdan ayrı ecel telleri döktüm eve nasıl geldim bilmiyorum deprem anında çocukların yanında olamamak da ayrı travma eşimde çok soğukkanlı değil güvenemşyorum offf her şey çok karmakarışık

Bizim deprem bölgedeki akrabalar cocuklari akrabalarina gönderip su anda arama ve kurtarma ekiplerine katilmis durumdalar. Sahsen zor da olsa cocuklari annemle gönderirdim.
bende o fikirdeyim annem yanaşmıyor yarın tekrar ikna etmeye çslışacağım hem onlar hem çocuklar uzaklaşsın biraz

onun zorunlu devam etmesi gereken bir işi yok bakabilir ama annem gitmiyor bizsiz sende izin al beraber gidelim diyor ben izin alamıyorum babam çok panik yapmış o gitmek istiyor bende çocuklar bu ortamdan uzaklaşsın istiyorum,evet geldik eve ama korkuyla heran gözümüz avizelerde sallanıyor gibi hissediyoruz nöbet tutuyoruz uyumuyoruz insanların çoğu köylerine gitti 150 dairelik sitede 2,3 dairenin ışıkları yanıyor
bence annenizi ikna edin gitsin siz de evde çok durmayın hasara baktınız mı

bir şekilde ailenizi ikna edin çocuklarla güvenli bir yere gitsinler. allah size kolaylık versin, sağlıkçıların hakkı ödenmez. ama onlar da insan, keşke bu unutulmasa....

Back
X