• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Evimde çalışıyorum evin işlerini yapıyorum tembellik yapmıyorum zaten dışarı çıkmam yasak dışarda çalışamam
Ev işini biz de yapıyoruz kastım bu değil. Gelecek için oturup beklemen saçma olur. Eşim çalışıyor 3 çocuk var ama ben de çalışıyorum. Canım çıkıyor desem yeridir ama bir amacım bir hedefim var. İş çıkışı uğradığım marketin ücretini kendi kartımla ödemek cok basit ama inanılmaz keyifli.

Çok üzüldüm. Ailen ilk ayrıldığında evine kabul etmiş, şimdi yine kabul eder. Oraya git. Kapıda bırakacak halleri yok, bırakırlarsa da bekle. Sitem ederler, bağırıp çağırırlar belki ama yine o kapıyı açarlar. Şuan yanında kaldığın adamdan daha kötü bir duruma düşmezsin.
Muhtemelen sen bunu yapmazsan, yanında duran adam zaten seni kovacak. Çocuk da ondan değilmiş, gözünün yaşına bakmaz. Bir şekilde ailenin yanında tutunursun. Çok zor evet biliyorum ama başa gelince her şey oluyor İnan ki.

Ah kuzum ya durumuna çok üzüldüm. Ama doğruları da söylemek lazım.

Önce mağdur psikolojisinden çıkman lazım. Ailen sahip çıkmıyorsa sosyal bir devlette yaşıyorsun. Kamusal, özel, yardım alabileceğin bir sürü yer varken babam baksın, babam bakmıyorsa koca bulayım o baksın diye hayat geçmez.

Bir pislikten çıkmış diğerine düşmüşsün, bu pislikten çıksan başkasına düşersin. Sana kimse bir şey yapamaz. Üstündeki pislikleri sen silkeleyip atacaksın.

Bir sürü kadın var el kadar bebelerle hayata dört elle sarılmış yoluna bakan. Birilerinden beklemekle olmuyor demek ki kalkıp kendi başının çaresine bakacaksın.

Hele hele hala daha mağdur psikolojisi, hala o bu yardımcı olmuyor. İsteyene oluyor, gönlü olmayana olmıyor. Sen uzaklaştırma aldıktan iki gün sonra, kpcam olmazsa bakacak kimsem yok diye dönersen olmaz.

ailenin evinde otururken gene koca derdine düştüğün için ailen evden atmıştır belki. Ben bu bahanelerinize inanmıyorum, çalışmak isteyen iş bulur, siz size bakacak birileri olsun istiyorsunuz olay bundan ibaret. Çocuklu bir kadının telefonda konuştuğu eski arkadaşına güvenip önünü arkasını görmeden evlenmesi akıl işi değil.

Tek katıldığım şey çocuğu yurda vermemen. Maalesef benim gördüğüm de iyi değil.

Çocuk esirgemeye çocuk veremem ben kusura bakmayın zamanında neler duyduk eskiden neler yapıyorlarmış belki hala vardır ayrıca verince geri almasıda kolay değil öyle yerlerden hemen olmuyor ben çocuğa yansıttırmamaya çalışıyorum genelde bana dokunuyor ona değil hemen koca bulmak olmadı tabiki öyle birşey olmaz eski bir arkadaşımdı konuştuğum ama arkadaşım dediysem mrb nslsın bu evden atılmadan iki ay önce birkaç telefon konusmamız olmuştu anlatıcak birine ihtiyacım vardı oda uzakta diye yaşadıklarımı anlatmıştım öyle muhabet geçtiydi çık gel ben sana bakarım diye ciddi olduğunuda belli etmişti birdaha kötü birşey yaşamıyacağımı öyle bir insan olmadığını ama görüyoruz işte ne sevgi ne saygı üstüne birde bunlar sonuç bu malesefki seçeneğim yoktu o an
Aileniz sizi neden evden kovdu? Şimdiki eşinizden boşanıp aile evine dönseniz kabul etmezler mi? Çocuğunuza baksalar, siz de çalışsanız o arada, ailenizi ikna etme şansınız yok mu?

Bütün kötüler size mi çatmış arkadaş
Eski eş kötü, yeni eş kötü, aile kötü
Yazık günah değil mi o yavruya böyle bir adamın yanında tutuyorsunuz.
Kızların dediği doğru
Geçici olarak verin yurda. Leş bir adamın yanında kalmasından iyidir
Hasta, yaşlı bakımı yapın yatılı az kenara para atın
Sonra 1+1 küçük olsa da bir ev tutun alın yavrunuzu yanınıza.
Mucize bekleyip, bu adamın değişmesini mi bekliyorsunuz?

11
Benimde kocam çocuğuma ve bana çok üstümüze geliyor benim kimsem yok ailem dışladı evden kovdu eşime sığındım oda seni herkesten çok sevicem ailen gibi seni sokağa atmıcam hep bakıcam dedi ama çocuğumla bana kötü davranıyor çok bunaldım Allah biliyor görüyor haksız yere çok suçlayıp üstüme geliyor konusucak kimsem arkadasım yok evden bile çıkmam yasak sabrediyorum ama eşim benden kurtulmak için çare arıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun ben sabrediyorum kötü konuşmuyorum kimseye derdimi açmıyorum. Yalnızca Allaha havale ediyorum o biliyor o görüyor🤲
Derdini kimseye anlatamamak insanı daha da içe kapatıyor.Belki yüz yüze olmasa bile,güvendiğin bir kadınla,bir danışmanla ya da bir destek hattıyla konuşman sana biraz nefes aldırır.Allah elbette görüyor ve biliyor.Yalnız değilsin,bunu bil. İnşallah Rabbim sana ve evladına ferahlık, güven ve huzur nasip etsin 🤲kandil günü dua edeceğim.

Çok üzüldüm. Ailen ilk ayrıldığında evine kabul etmiş, şimdi yine kabul eder. Oraya git. Kapıda bırakacak halleri yok, bırakırlarsa da bekle. Sitem ederler, bağırıp çağırırlar belki ama yine o kapıyı açarlar. Şuan yanında kaldığın adamdan daha kötü bir duruma düşmezsin.
Muhtemelen sen bunu yapmazsan, yanında duran adam zaten seni kovacak. Çocuk da ondan değilmiş, gözünün yaşına bakmaz. Bir şekilde ailenin yanında tutunursun. Çok zor evet biliyorum ama başa gelince her şey oluyor İnan ki.
Ailem kabul etse bile geçici kabul ediyorlar kaç sefer daha önce evden attılar sonuç yine aynı olucak ailemin sahip çıkıcağını bilsem evlilik meraklısı bir insan değilim onların yanında kalmayı tercih ederdim ama son geldiğimde evlerine polis zoruyla evden attılar beni orası çıkmaz sokak malesefki

Aileniz sizi neden evden kovdu? Şimdiki eşinizden boşanıp aile evine dönseniz kabul etmezler mi? Çocuğunuza baksalar, siz de çalışsanız o arada, ailenizi ikna etme şansınız yok mu?
Malesef çocukluğumdan beri beni biyerlere gönderme merakındalar akrabalarda kaldım çocukluğumda çocuk esirgeme konusu bile geçmişti kaç kez evdende kovdular öldüresiye dövdüler polis eksik olmazdı kapımızdan ben hep üvey olduğumu düşündüm o yüzden abime hiç öyle davranmazlardı çünkü yani kabuş etmezler kısaca etseler bile sonuç aynı nolucak

11

Derdini kimseye anlatamamak insanı daha da içe kapatıyor.Belki yüz yüze olmasa bile,güvendiğin bir kadınla,bir danışmanla ya da bir destek hattıyla konuşman sana biraz nefes aldırır.Allah elbette görüyor ve biliyor.Yalnız değilsin,bunu bil. İnşallah Rabbim sana ve evladına ferahlık, güven ve huzur nasip etsin 🤲kandil günü dua edeceğim.
Çok teşekkürler çok saolun Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah🤲Yabancı şehirdeyim burda kimsem yok malesefki o yüzden birazcık içim rahatlasın içimdekileri atmak için buraya yazdım az bile olsa iyi geliyor insana inanın

Gidicek biryerim yok

Beni tanımıyorsunuz neden böyle diyorsunızki tiktok kullanan biride değilim ayrıca evden atıldığınız gün kim iş bulabilir hadi buldunuz diyelim emekli aileler geçinemiyor bu kiralarla ayrıca çocuğa kim bakıcak kime emanet edicem kimsem yok diyorum lütfen suçlamadan önce biraz anlamaya çalışalım
Devlete sığınsaydın,koştur koştur bir adamın eteğine yapışacağına devletin eteğine yapışıp çare arasaydın.çocuk olunca insan kendini düşünmüyor, ama siz iki çift güzel laf eden adama hemen kapılmışsın.Hiç dedin mi kendine "ilk kocadan hayır görmedim kendi anamdan babamdan hayır görmedim bu adamdan ne hayır görecem gideyim kadın sığınmaya kendi göbeğimi kendim keseyim......

Back
X