Çaresizlik !

aSaLet53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
166
3
48
Merhaba arkadaşlar,

Bazı insanlar vardır ki umursamaz, bazı insanlar vardır ki evamlıdır sürekli içine atmaktan kendini maf eder.bende düşünmekten kendime zarar verenlerdenim.Hani insanlar birbirleriyle paylaştıkça rahatlar ya bende içimi burda dökerek beni hiç olmaz birilerini anlıyacağını düşünerek mutlu oluyorum..

2,5 aylık dünyalar tatlısı bir oğlum var ve hasta oldu.2,5 aylık oğlum şimdiden antibiyotiğe başladı :( Çok üzgünüm.. Biz müstakil evde oturuyoruz. kvdem altta ben üstte otuyorum.

Bugün kvdem geldi çocuğu hazırla babanne (eşimin babannesi) özlemiş onu dedi.Bende kvdeme anne çocuk hasta biliyosun düzelsin ben zaten geleceğim dedim. Kvdemle anlaşamamazlığa girdik.İlla getirmem için ısrar etti. Tutun ben kvdeme 1 gün gitmesem diğer gün giden insanım sadece oğlumun iyileşmesine kadar dışarıya çıkmasını istemiyorum. Küçüçük bebeği elde tutmaları sürekli kucaklarında durmaları yüzünden bebeğim hasta oldu :(

Ve doktorumuz nefesinizi vermemeye çalışın dedi.Biz eşimle ne kadar kvdeme desek illa bebeğimin yüzüne yakınlaşcak dokundurcak.

Neyse kvdem evden çıkarken bugün gelmezsen bir daha eve gelme dedi.İnanın moralım o kadar bozuldu ki..Sanki keyfimden gelmiyoruz.Ne kadar iyi davramsamda bana yaptıkları için hep içimde burukluk var. İyi olmak istiyorum iyi anlaşmak istiyorum olmuyor olmuyorrrr.

Çok kötü birisimiyim ben yanlış mı yapıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum :(

Son düzenleme:
Boşverin siz kayınvalideyi filan.İstediği kadar konuşsun.Kuş kadar bebek hastayken sokağa filan çıkmaz çok iyi yapmışsınız.Günah yavruya.O söylensin dursun.Siz bakın işinize..Sırf kayınvalidemle aramda sorun olmasın diye bebeğinizi feda edecek haliniz yok heralde !!

ayıp yaptığı terbiyesizlik yani şimdi anlayışsız şey ne olcak o minicik bebeğin çektiği eziyeti anlayamıcak kadar cahil çok sinirlendim bence eşini ara ve anlat durumu böle böle ne yapayım de götür derse götür götürme derse arasın anasını durumu izah etsin...

gelmem merak etme deseydın dusuncesız kadın !!!
cocukmu onemlı onun keyfı mı onemlı ne ınsanlar var ya :47:

küstah !!!!!!
tehditle mi götürecek seni cnm hiç takılma kendini üzme olur mu güzelim zaten bebeğin için sıkıntıların hat safhadadır...
kendini üzme bırak gitme hem böylelikle seninle düzgün konuşmayı öğrenir belki...

evet eşinin hatrı için saygı duymasanda göstermelisin ama kadın böyle çirkinleşiyorsa hiç istifini bozmadan dediğini yapmamalısın
yapmamalısın ki bir daha kinde tekrar etmesin :34:

Çok kırıldım çok üzüldüm eşimde bunun farkında.Kendi aileme anlatsam ne faydası var kii.. Onları üzmekten başka birşey olmaz. Eşimi aradım böyle oldu dedim.Eşim hak verdi bana doğrusunu yaptın dedi.Ama gel gör gelmezsen eve gelme bir daha demesi canımı acıttı.

Zaten şuan oğlumun hastalığından üzüntülüyüm. Herkes kendi derdinde..İsterse kötü gelin olarak bilsin beni umrumda değil. Oğlum benim için daha önemli

böylemi düşünüyor torununu..bizde yaşadık aynı şeyi. çocuk hasta diyorum anlamıyorlar.neymiş çocuk dışarı çıkmakla hasta olmazmış.çocuğun tedaviside sokaklarda olmaz.anlayışsızlık işte anca kendilerini düşünüyorlar.çok görmek istiyorsalar gelsin yerinde görsünler.küçücük 2,5 aylık hasta bebeğin dışarda ne işi var.hiç takmayın kafayı desin dursun bebek daha önemli.

Son düzenleme:
Allahım insanlar neden bu kadar anlayışsız anlayamıyorum. Sanki onlar için çocuğun hasta olması önemli değil onların gönlünün olması önemli. Siz en iyisini yapmışsınız hiç kafanıza takmayın ve iyileştiği zaman da bir süre gitmeyin sorduğunda da gelme dediğin için gelmiyorum bende dersiniz. Terbiyesiz insanlar.

Hem belkı bu donemlerde koyacagınız tavırla haddını bılır kayınvalıdenız
bu kadar yuzsuzluk cok fazla tavız vermeyın bence

Nasıl insanlar var ya hu. Bazı insanlar yaşlanınca her haltı doğru bildiklerini sanıyolar.
İyi yapmışsınız. Onun evine gidip gitmemeniz çocuğun sağlığından daha önemli değil ya..
Geçmiş olsun bu arada..

Çok kırıldım çok üzüldüm eşimde bunun farkında.Kendi aileme anlatsam ne faydası var kii.. Onları üzmekten başka birşey olmaz. Eşimi aradım böyle oldu dedim.Eşim hak verdi bana doğrusunu yaptın dedi.Ama gel gör gelmezsen eve gelme bir daha demesi canımı acıttı.

Zaten şuan oğlumun hastalığından üzüntülüyüm. Herkes kendi derdinde..İsterse kötü gelin olarak bilsin beni umrumda değil. Oğlum benim için daha önemli

Eve bir daha gelip gelmeyeceğinize karar verecek kişi o olmadığına göre bu lafa takılmanıza da gerek yok.Bu kadar önemsemeyin kayınvalidenizi.Bu konuyu açıp onu dikkate aldığınızı bile belli etmeyin ki kendini çok möhim bir şahsiyetmiş sanmasın kadıncağız!!!

Çok can sıkıcı şeyler.Çocuk gibi bi daha gelme ne demek.Eşin bunu bilmeli bence.Çocuğunun sağlığı içinde sölemen lazım.Hiç üzme canını.

çocuk zatüre olunca naptıklarını anlarlar

hiç taviz verme istediği kadar küssün sağlık hereşyden önemli. hem sen şimdi taviz verirsen ilerde hiçbir şekilde çocuğun için doğrusunu yapamazsın.

babaanne buraya gelsin diye teklif edebilirsin. doktor da yasakladı çıkaramam hem ben annesiyim onun için doğrusu neyse bilirim de.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya sızı bılmıyorumda benım mesela bı cok arkadsaım var cocuk hasta olcak dıye kv gıtmıyolar ama gezmeye tın tın gıdıyor veya bır arkadasına
koca kadında hıssedıyor tabı bu seferde ınada bınıyor ıs
ama sızınkınıb ılmıyorum
bazen ne yaparsan yap olmazya oyledır..

aman daha ne istiyosun oda gelmez sende gitmezsin kafan rahay olur :34: bu vesileyle aradaki mesafeyi koru bence sen rahat edersin eşinde yanındayken fazla yüzgöz olma bence :34:

yaşı büyük olan kişi daha olgun düşünceli olması gerekirken nedense hep tersi oluyor.. arkadaşım Allah sabır versin, bence doğru olanı yapmışsın. eşinde sana destek oluyor çok şükür. hem anlamadığım orası sadece kayınvalidenin evi mi? ben olsam giderim, kayınbabamın yanına geldim ya da geldiysem eşimin evine geldim derim. hem çok komik bişey var. gelinlere söz hakkı vermezler, hep oğlumun evi derler. kendileri de ev sadece kendilerinin gibi tehdit ederler. keşke babaannede sen kimi kimin evinden kovuyosun bura benim oğlumun evi dese hi hi :D

keşke sözünde dursa da almasa sizi bir daha evine.canınıza minnet olurdu.ama hiç sanmam.bir müddet sonra tükürdüğünü yalar emin olun.kendinizi hiç te çaresiz hissetmeyin.böyle bir olay yaşayıp bir de üstüne eşi ona hak vermeyen hanımlar var.onları düşünerek içinizi rahatlatın ve tüm ilginizi miniğinize verin.boşverin kasımpaşa güzel bir semtimizdir:111::111::111:

sen normal olanı yapmışsın bence...
bırak ne derlerse desinler...
el kadar bebeğede acımıyolar...

Merhaba arkadaşlar,

Bazı insanlar vardır ki umursamaz, bazı insanlar vardır ki evamlıdır sürekli içine atmaktan kendini maf eder.bende düşünmekten kendime zarar verenlerdenim.Hani insanlar birbirleriyle paylaştıkça rahatlar ya bende içimi burda dökerek beni hiç olmaz birilerini anlıyacağını düşünerek mutlu oluyorum..

2,5 aylık dünyalar tatlısı bir oğlum var ve hasta oldu.2,5 aylık oğlum şimdiden antibiyotiğe başladı :( Çok üzgünüm.. Biz müstakil evde oturuyoruz. kvdem altta ben üstte otuyorum.

Bugün kvdem geldi çocuğu hazırla babanne (eşimin babannesi) özlemiş onu dedi.Bende kvdeme anne çocuk hasta biliyosun düzelsin ben zaten geleceğim dedim. Kvdemle anlaşamamazlığa girdik.İlla getirmem için ısrar etti. Tutun ben kvdeme 1 gün gitmesem diğer gün giden insanım sadece oğlumun iyileşmesine kadar dışarıya çıkmasını istemiyorum. Küçüçük bebeği elde tutmaları sürekli kucaklarında durmaları yüzünden bebeğim hasta oldu :(

Ve doktorumuz nefesinizi vermemeye çalışın dedi.Biz eşimle ne kadar kvdeme desek illa bebeğimin yüzüne yakınlaşcak dokundurcak.

Neyse kvdem evden çıkarken bugün gelmezsen bir daha eve gelme dedi.İnanın moralım o kadar bozuldu ki..Sanki keyfimden gelmiyoruz.Ne kadar iyi davramsamda bana yaptıkları için hep içimde burukluk var. İyi olmak istiyorum iyi anlaşmak istiyorum olmuyor olmuyorrrr.

Çok kötü birisimiyim ben yanlış mı yapıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum :(

eşine söyle çocuk evde hasta indiremiyorum aşağıya annen getir diyor bugünde bunları söyledi de trip atmak da ne keyfin bilir deyip çıksaydın evine keşke

Tatlım hiç üzme kendini sen doğru olanı yapmışşsın önemli olan bebeğin hem Allah'tan eşinde senle aynı fikirde gerisini boşver bu vesileyle kv nerde duracağını bilir belki

Back
X