Hagisini anlatsam size bu gun yaptigini anlatayim bilgisayardan kufurlu sarkilar dinleyip bagirabagira soyluyo bende kucuk bebgim var biraz sessiz oldeyin ce dilinicikariyo ve benimle alay ediyor dayanamiyorumNe diyor ki kaynınız size
evim olmadigi icin beraber oturuyorumhayır nasıl bir rahatsızlık bu onu anlayamadım.tavırları falan yanlış mı yoksa yapmaması gereken hareketler mi çok havada kalmış .hem 2 çocuklu kadınsın niçin evinde kalmıyorsun buda bir muamma
Allah Allah... Kaynınız kaç yaşında? 10-12 herhalde?Hagisini anlatsam size bu gun yaptigini anlatayim bilgisayardan kufurlu sarkilar dinleyip bagirabagira soyluyo bende kucuk bebgim var biraz sessiz oldeyin ce dilinicikariyo ve benimle alay ediyor dayanamiyorum evim olmadigi icin beraber oturuyorum
Duymamazlıktan gelin bir gün o patlar nasılsa eşiniz o zaman da müdahale etmezse o eve bayramdan bayrama gidersiniz ve eşiniz tek laf da edemez.Merhaba arkadaslar ben kendimi cok caresiz hissediyorum kocamin sorumsuzlugumu desemkaynana kayinpeder mi desem yoksa kaynimmi desem hepsi ayri ayri sorun benim icin ozelliklede kaynim beni canimdan bezdirdi esim gececalisiyor ve ben iki cocugum la onlarla birlikte kaliyorum beni yanliz gorup surekli olarak laf soylemesimi desem uyuz gibi hareketler annesine soyluyorum duymuyo babasina soyluyom gormuyo kucuk ogullari canlari bigorseniz cildiracam neyaparsa yapsin ona kimse karisamazmis oyleymis esime soyluyorum biktim diyor benben napayim ne olur bana bocikis yolu gosterin nasil basedebilirm ki ben neolur yorumlarinizi bekliyorum ....:'(
Ah canim ben sana sunu derim ancak kocani o evden cikmaya ikna etmekten baska yol yok ikna olmuyosa kendini kovdurcaksin o evden Kendini nasil kovdurursun is yapma cocugum kucuk de bahane et tum gun onla ilgilen ailene arkadaslarina git kafa dagit kocan nasil biri bilmem ama fazla asabi degilse bunlari yapabilirsin.Merhaba arkadaslar ben kendimi cok caresiz hissediyorum kocamin sorumsuzlugumu desemkaynana kayinpeder mi desem yoksa kaynimmi desem hepsi ayri ayri sorun benim icin ozelliklede kaynim beni canimdan bezdirdi esim gececalisiyor ve ben iki cocugum la onlarla birlikte kaliyorum beni yanliz gorup surekli olarak laf soylemesimi desem uyuz gibi hareketler annesine soyluyorum duymuyo babasina soyluyom gormuyo kucuk ogullari canlari bigorseniz cildiracam neyaparsa yapsin ona kimse karisamazmis oyleymis esime soyluyorum biktim diyor benben napayim ne olur bana bocikis yolu gosterin nasil basedebilirm ki ben neolur yorumlarinizi bekliyorum ....:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?