çaresizlik....

marmeid2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
60
7
28
36
merhaba
birgun buraya üye olup basıma hıc gelmeyecek bır olayı yazıcaksın deseler asla inanmazdım. Aylardır üzüntüden Allahıma sığınıp dua etmekten baska hıc bırsey elımden gelmıyor. ve burdaki yazılanları okuyorum en sonunda üye olmaya karar verdım.Çocuklugumdan beri bana aşık peşimden koşan bir insana 6 ay once şans verdım o kadar güzeldi ki hersey senelerden beri tanıyıp bıldıgım ıcın gorusmem zor olmadı.Çünkü hayatına hemen bırısını kabul edıp guvenıp şans veren bı insan değilim.Evlılık dusuncesıyle geldı dırek ayaklarımı yerden kesti aşık oldum. Sonra ne mi oldu benden ayrıldı.Ben hala aşığım ve ona çok bağlandım.ikimizde aynı yaştayız.Anlaşamıyoruz işte deyıp helalllik alıp ayrıldı.Evlenmek kesinmi nasıl hemen güvenebildin diyeceksiniz nasıl birlikte oldun inanın bilmiyorum o kadar guvendım ki asla basıma gelmez yapmam dediğim şeyi yaşadım.Tövbe edip Allahıma dua edıyorum hakkımda hayırlıysa dönsün dıyorum.Öte yandan bu hatanın bedeli bir ömür yalnızlıksa yalnız kalırım ne yapabilirim....

merhaba
birgun buraya üye olup basıma hıc gelmeyecek bır olayı yazıcaksın deseler asla inanmazdım. Aylardır üzüntüden Allahıma sığınıp dua etmekten baska hıc bırsey elımden gelmıyor. ve burdaki yazılanları okuyorum en sonunda üye olmaya karar verdım.Çocuklugumdan beri bana aşık peşimden koşan bir insana 6 ay once şans verdım o kadar güzeldi ki hersey senelerden beri tanıyıp bıldıgım ıcın gorusmem zor olmadı.Çünkü hayatına hemen bırısını kabul edıp guvenıp şans veren bı insan değilim.Evlılık dusuncesıyle geldı dırek ayaklarımı yerden kesti aşık oldum. Sonra ne mi oldu benden ayrıldı.Ben hala aşığım ve ona çok bağlandım.ikimizde aynı yaştayız.Anlaşamıyoruz işte deyıp helalllik alıp ayrıldı.Evlenmek kesinmi nasıl hemen güvenebildin diyeceksiniz nasıl birlikte oldun inanın bilmiyorum o kadar guvendım ki asla basıma gelmez yapmam dediğim şeyi yaşadım.Tövbe edip Allahıma dua edıyorum hakkımda hayırlıysa dönsün dıyorum.Öte yandan bu hatanın bedeli bir ömür yalnızlıksa yalnız kalırım ne yapabilirim....

Nasıl bu kadar emin oldun seninle evleneciğine?

birlikte olduğun için pişman mısın?

benim için ölen adam nerede... beni kendine bağlayıp nasıl gidebildi. ben hala bağlıyım ona. gercekten bunun basıma ınanamıyorum.bılıyorum burda boyle bır cok konu var .cok okudum. Gercekten ınsan kınadığını yasamadan ölmezmiş.Etrafımdakileri cok kınardım nasıl bole seyler yaparlar dıye.Sımdı bır nevı Allahın bunu bana bir ceza olarak verdığını dusunuyorum

hayatta hiçkimse vazgeçilmez değildir
kimse için hayatını yaşamaktan vazgeçmemelisin
demekki senin için doğru insan değilmiş
sanırım birlikte oldun
olan olnuş önüne bakacaksın artık
geri dönse çok mu mutlu olacaksın sanki

benim için ölen adam nerede... beni kendine bağlayıp nasıl gidebildi. ben hala bağlıyım ona. gercekten bunun basıma ınanamıyorum.bılıyorum burda boyle bır cok konu var .cok okudum. Gercekten ınsan kınadığını yasamadan ölmezmiş.Etrafımdakileri cok kınardım nasıl bole seyler yaparlar dıye.Sımdı bır nevı Allahın bunu bana bir ceza olarak verdığını dusunuyorum

ne bu kınayanların başına geleceklerle ilgili bir kamu spotu mu?

herkesin kendine göre kuralları var bu kurallara göre yaşamak bizlerin elinde üzülmemek için,

duygulardan çok mantığımızla hareket etmeliyiz.

Nasıl unutabilirim .bu cahilliği nasıl yapabildim.kendime kızmak ne yazık ki hic birseyı değiştirmiyor

kimse kimse için ölmez be canım.
gerçek hayatta masallara yer yok ne yazıkki.
güvenmekte acele etmişssin.
hala bağlı filan da kalma.
adamdan soğuman için daha ne yapacak sana.
yapmayın şu adamları tepenize çıkarmayın.
iyice tanımadan da ruhen ve bedenen teslim olmayın.
bak burada bi konu daha var.2 haftalık arkadaşına tertemiz diyor.
nasıl yahu.nasıl dersin.
insanoğlu binbir surete bürünür ve niyeti,kalbi bozuk olanlardan herşey beklenir.
bu tedbirsiz ve sınırsız güvenin sebebi nedir anlayamıyorum.
sen ise hayatına devam edeceksin birşekilde.
geçmişe temizce bir sünger çekecek,hatandan ders almış olarak yoluna devam edeceksin.
ömür boyu azap çekecek değilsin elbet.
hatalar da insanlar için.
okulsa okul işsse iş sıkı sarılacaksın.geleceğine sahip çıkacaksın.
böyle karalar bağlayıp hala bağlıyımlarla olmaz çıkamazssın işin içinden.

Sirf biseyler yasadin diye kendini cezalandirma. Kendi yoluna bak evet insan her kinadigini yasiyo. Ama arkadaslarinda dedigi gibi seni kisiligin icin seven biri mutlaka cikar karsina. Hayirlisi olsun hakkinda

ne güzel demişsin, kendine kızmak bir şeyi değiştirmez.
bizim seni burdan kınamamız ya da arkanda durup "oh ne güzel birlikte olmuşsun boşveerrr" dememizin bir şeyi değiştirmeyeceği gibi.

o yüzden artık olan olmuş, önemli olan aynı hataları tekrarlamaman.
nasılsa bekaretim gitti diye her önüne gelene inanmaman.
akıllı kararlar alman.

Biriyle birlikte olmak dünyanın sonu değildir
Bu umutsuzluktan, karamsarlıktan çık lütfen
İnsan evlenir, evlenmez ama kendini bu yönden suçlama
Ha günahtır, o Allah ile senin aranda, kullarının hiç birine bir şey borçlu değilsin, üstelik evlenseydin de bu onun katında hataydı. O yüzden dik dur, yaşamışsın bitmiş. Bundan sonra karşına sevebilecek biri çıkar inş.

Back
X