çaresizlik :(

eski sevgiliyi silip silmediğini nasıl anlayabilirim peki canım? ve bana adım attığını, artık beni istediğini sevmeye başladığını nasıl ayırt ederim? çünkü ona göre yaptıkları normal, mesela günde sadece 2 defa konuşmayı, az konuşmayı normal buluyor.. nasıl anlıcam olumlu hisler beslemeye başladığını?

Iste sorunda burda canim, o yuzden durumun riskli dedim. Durust olucam bunu anlayamazsin. Eger ben anlayabilseydim zamaninda o hataya dusmezdim. Cunku eski sevgilim beni eski sevgiliyle aldatmisti. Hemde bi kac kere. Maaselefki. Bilemiyoruz. Ask mesk isleri kumar gibidir. Ya kazanirsin mutlu olursun, yada kumar masasinda herseyini kaybedersin, kisiligni bile. O yuzdendir benim 2 sene ardindan ancak yeni yeni kendime gelebilmis olmam.
Tek care dua galiba; Allahim o benim icin hayirli degilse gozumu ac ve onla yollarimi ayirayim.. diye.

Canım bu kadar gerzekçe bir şey duymadım her doğru her yerde söylenmez bir kere.Bu yüzden yarın öbür gün bir şeye kırıldığinda bu adam gönlünüde almaz.Yok çok aşıktim seni de severim bilmem ne tut ki sevemedi.Lutüfta bulunuyor sanki sana.Tövbe tövbe.
haklısın canım benim ve yaptığı terbiyesizliğin farkında değil.. güya diyo ki birini çok sevince yeniden birini sevmek zor oluyomuş ben başkalarının düşüncelerini söylüyorum diyo.. ben böyle kurcaladıkca bişeyleri deştikce sorun yoksa da var mı acaba diye düşünüyomuş..

Bu adamla nasıl devam edeceksiniz ki?Yani yanlış anlamayın da adam açık açık sizi şuan sevmediğini,zamanla o da belki seveceğini ve eski sevgilisini unutamadığını söylemiş.
Yok yani bana böyle diyen birisiyle asla konuşmazdım ben ,konuşmayı keserdim direk.
Önce unutsun her şeyi kafasından silsin atsın ondan sonra bir ilişki yaşasın.
yok unuttum diyo yeminler ediyo, ama tekrar sevmekte zorlanıyomuş..

Iste sorunda burda canim, o yuzden durumun riskli dedim. Durust olucam bunu anlayamazsin. Eger ben anlayabilseydim zamaninda o hataya dusmezdim. Cunku eski sevgilim beni eski sevgiliyle aldatmisti. Hemde bi kac kere. Maaselefki. Bilemiyoruz. Ask mesk isleri kumar gibidir. Ya kazanirsin mutlu olursun, yada kumar masasinda herseyini kaybedersin, kisiligni bile. O yuzdendir benim 2 sene ardindan ancak yeni yeni kendime gelebilmis olmam.
Tek care dua galiba; Allahim o benim icin hayirli degilse gozumu ac ve onla yollarimi ayirayim.. diye.
canım benim peki ben onu çok mu bunaltmışım? yani onun dediği gibi çok üstüne gidip deşelediğimiz için mi bu duruma geldik? hata bende mi?

Ya adam seni sevmedigini söylemiş zaten bunaltacak bir sey yapmasan bile basindan savmak icin bunaltiyorsun der.

Ya adam seni sevmedigini söylemiş zaten bunaltacak bir sey yapmasan bile basindan savmak icin bunaltiyorsun der.
evet ama ilginç olan da şu, evlenmek için acele ediyo, yani başından savmaya da çalışmıyo, o yüzden işin içinden çıkamadım ya zaten..

Sen kabul et evlenmeyi bak nasıl cayıyor.Kusura bakma ama hic böyle ilişki gormemmistim.Zamanla severim hadi evlenelim iyide ya sevemezsen boyle bir sey olabilir mi yahuu olacak iş mi.Nerden denk gelmis sana hay allahim ya.

Sen kabul et evlenmeyi bak nasıl cayıyor.Kusura bakma ama hic böyle ilişki gormemmistim.Zamanla severim hadi evlenelim iyide ya sevemezsen boyle bir sey olabilir mi yahuu olacak iş mi.Nerden denk gelmis sana hay allahim ya.
bunu gayet normal görüyor o güya, herkes zamanla sevemiş.. iki tip ilişki varmış, birincisi ilk başta aşık olup evlenenler ikincisi zamanla sevip evlenenler.. 2. grupta olmak kötü bişey değilmiş..

Ne diyeyim kuzum onun işine öylesini demek geldiği için normal diyor.Valla arkadaşim aklını kullan boyle bir adama eş olunur mu zaman harcanır mı.Zamanla severim demek aslında zamanla sana alısacağım demek...Bilmem anlatabildim mi...

canım benim peki ben onu çok mu bunaltmışım? yani onun dediği gibi çok üstüne gidip deşelediğimiz için mi bu duruma geldik? hata bende mi?

Hayir kesinlikle bunaltmadin.
Bi genc kiz olarak bu iliskinin nereye gittigini bilmek istedin tabi. Tabi normal.
En normal sey. Ben sana bu adama zaman tani demek isterim ama benim yasadiklarimdan yola cikaraktan " zamana birak yaninda dur oyle' diyemiyorum. Bunu demeye hakkim yok. Ben daha kendi kisiligimi cozememisken senin sevgilinin kisiligi nasil bilmiyorum. Belkide gonul eglendiriyor, ceptr sayiyor seni. Belkide gercekten cok buyuk sevdi ve unutmak icin zman lazim, hemen yeni asklari yelken atamiyor blkide. Sana uzak durda diyemiyorum dur beklede diyemiyorm. Sen kendi kararini yine en guzel kendini vericeksin. Sana birakmaliym ben herseyi. Hislerinle ve mantiginla devam etmelisin.
Dini konularda bilgin nedir bilmiyorum, din olaraktan hangi kesimdensin onuda bilmiyorum.
Ama belkide bi ihtimal istihare namazi kilabilirsin gece yatmadan once. Arastir bulursun.

sizinle evlenmek hayır işi filan mı acaba? o ney öyle. severim ya hadi evlenelim...

ezik misiniz anlamıyorum. koy tekmeyi gitsin.

siz de her tanıştığınızla evlenmek için böyle acele etmeyin. 3 ay ne ki.

karşıdan bakıldığında siz evlenme bmeraklıyışınız gibi o da sıktın beni der gibi duruyor. Yaşı kaç adamın?

Ne diyeyim kuzum onun işine öylesini demek geldiği için normal diyor.Valla arkadaşim aklını kullan boyle bir adama eş olunur mu zaman harcanır mı.Zamanla severim demek aslında zamanla sana alısacağım demek...Bilmem anlatabildim mi...
haklısın canım :( ayrılıkları hiç sevmiyorum, bu kez olacak demişti bu kadar ciddi adımlar attığını görünce, beni seviyo sanmıştım o yüzden acele etti sanmıştım.. sonuç hayal kırıklığı.. ayrılık olursa nasıl kaldırırım bilmiyorum..

Hayir kesinlikle bunaltmadin.
Bi genc kiz olarak bu iliskinin nereye gittigini bilmek istedin tabi. Tabi normal.
En normal sey. Ben sana bu adama zaman tani demek isterim ama benim yasadiklarimdan yola cikaraktan " zamana birak yaninda dur oyle' diyemiyorum. Bunu demeye hakkim yok. Ben daha kendi kisiligimi cozememisken senin sevgilinin kisiligi nasil bilmiyorum. Belkide gonul eglendiriyor, ceptr sayiyor seni. Belkide gercekten cok buyuk sevdi ve unutmak icin zman lazim, hemen yeni asklari yelken atamiyor blkide. Sana uzak durda diyemiyorum dur beklede diyemiyorm. Sen kendi kararini yine en guzel kendini vericeksin. Sana birakmaliym ben herseyi. Hislerinle ve mantiginla devam etmelisin.
Dini konularda bilgin nedir bilmiyorum, din olaraktan hangi kesimdensin onuda bilmiyorum.
Ama belkide bi ihtimal istihare namazi kilabilirsin gece yatmadan once. Arastir bulursun.
istihare namazını ben de düşündüm canım benim.. olmazsa öyle yapıcam ama hoş, belki hayırlı cıkacak yine de gidecek, o da herşeyi göstermez ki :(

sizinle evlenmek hayır işi filan mı acaba? o ney öyle. severim ya hadi evlenelim...

ezik misiniz anlamıyorum. koy tekmeyi gitsin.

siz de her tanıştığınızla evlenmek için böyle acele etmeyin. 3 ay ne ki.
acaba evlenmek için evleniyo olabilir mi.. bu kızı beğeniyorum hoşlanıyorum, kriterlerime uyuyo, nasıl olsa bi gün evlenicem, zamanla severim diyip evlenmek mi istiyo acaba bilemedim ki..

istihare namazını ben de düşündüm canım benim.. olmazsa öyle yapıcam ama hoş, belki hayırlı cıkacak yine de gidecek, o da herşeyi göstermez ki :KK43:
"Isimiz Allaha kaldiysa ooo" derler, ama halbuki isimiz tamda Allha kaldiysa, oldu bil o isi.Allah bizi bizden iyi bilmezmi? Sevgilide herkesten daha iyi tanir. Allahtan baska kim gelecegi bilirki? Eger o kisi senin icin hayirliysa bunu hissediceksin ve hatta goruceksn ruyanda.
Eger gormedim bilmiyorum emin degilim diyosan tekrar istihare yap, tekrar, ve tekrar. Gelecekte o kisi seni uzup uzmuycegini ben bilemem, sen bilebilirmsin? Hayir sende bilemezsin. Tek Allah bilir. Istihare Allahtan hayirlisi olup olmadigi sinyalini istemektir.

siz kafanızda böyle sorularla mutlu olamazsınız. evlenince geçmeyecek daha da artacak. nişanlılık sevgililik karı kocalık hepsi farklı statüler. karşılıklı güven lazım.

"Isimiz Allaha kaldiysa ooo" derler, ama halbuki isimiz tamda Allha kaldiysa, oldu bil o isi.Allah bizi bizden iyi bilmezmi? Sevgilide herkesten daha iyi tanir. Allahtan baska kim gelecegi bilirki? Eger o kisi senin icin hayirliysa bunu hissediceksin ve hatta goruceksn ruyanda.
Eger gormedim bilmiyorum emin degilim diyosan tekrar istihare yap, tekrar, ve tekrar. Gelecekte o kisi seni uzup uzmuycegini ben bilemem, sen bilebilirmsin? Hayir sende bilemezsin. Tek Allah bilir. Istihare Allahtan hayirlisi olup olmadigi sinyalini istemektir.
haklısın canım ben en iyisi istihareye yatayım :)

Back
X