canım öncelikle tebrkler.bişe diyimmi aşırı derecede fark var ya maşallah sana :1shok: boydan kazanıyosun sen.çok güzel bi avantaj bu senin için.çevrendekileri sallaaaa alkisalkisalkis adam mı onlar yaa boş verrrr :lepi: durmak yok yola dewam harika gidiyosun ayrıca yüzünü göremesemde tahmin ediyorum lokum gibi hatunsun maşallah :jeyyar:
inanılmazsın canım azminin karşısında ve başarının sonucunu görünce yazacak birşey bulamıyorum... zayıflamak istemenin ilk adımı hep şişman olma düşüncesini beyinde bitirmektir ve bunu başarmışsın seni koooocaman tebrik ediyorum vereliniortak boyunda uzunmuş zaten eminim zayıfladıkça harika bir fiziğe ve artık zayıf olan çok tatlı bir bayana dönüşeceksinnnn opuyorumnanaktan avatarına hayran oldum bu arada buradan bile belli ne kadar kararlı olduğun senin adına çok sevindim şuan kararına devam et ve 60 kg çok cici bir bayana dönüş bakalımmmmmm :içelim: bu arada senin avatarı nereden bulabilirimmmm??? :kedi:
süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.inanın daha zayıf görünüyorsunuz.
harikasın arkadaşım opuyorumnanaktan
işte böyle isteyince oluyormuş demek ki
yalnız resimler de çok daha zayıf görünüyorsun bu bile büyük avantaj
hiç birşeyi kafaya takma kim ne ederse kendine eder
sen kendin için en güzel olanı yapmış bunu da başarmışsın
inşallah istediğin kiloya da ulaşırsın
herşey gönlünce olsun
carnivaleeee kiz 21mi oldu giden kilo bak cok kiskaniyorum seni simdi ben amaaaaaa masallah kim tutar seni yola devam erisin yaglar :)
Allah devamini getirsinnnnn olumunekankayizsmile
Canım ne yedin diyetini filan yazar mısın rica etsem..
Ve spor derken yürüdün mü yoksa evdemi hareket yaptın
ne diyebilirim ki... tek kelimeyle mükemmelsin. böyle yazıları okudukça ben neden yapamayayım diorum ama artık gerçekten bıktım yoruldum. kendimi bildim bileli yaşıtlarım her şeyi yerken ben (tabii ki devamlı sonradan bozulan) diyetler uyguladım. şimdi 118 kilodayım, bir kızım var 16 aylık. eşim beni böyle sevdiğini söylüor ve gerçekten çok sevior. ama ben biliorum ki her erkek gibi o da güzel vücutlu bir eşe sahip olmak isterdi. ben başıma gelenleri anlatsam sayfalar dolar. aslında hepimizin başına benzer şeyler gelmiş. dünya patavatsızlarla dolu. daha 3 gün önce bir tekne gezintisinde kadının biri kızıma bakarak ay yavrum hep annen mi yemiş sana bir şey yedirmemiş dedi. trajikomik!!! valla artık yalama oldu. nefret etmekten yoruldum... ama seni tebrik ediorum. bu azmin hepimize örnek olacak. sevgiler... :içelim:
tek kelimeyle mükemmelsin eminim bu azimle sen 60 kiloya inersin bende daha 17 yaşındayım 1 mayısta diyete ve kk ya başladım 85 kiloydum boyum 1.73 şuan azimle 73 buçuk kiloya düştüm hedefim 65 ama çok yıldım yani o kadar tuzlu yememe rağmen tansiyonum çok düşük annemler az yemekten diyolar oysa şu sıralar pek az yemiyorum bende kendimi frenlemesem eminim 100 ün üstüne çıkarım çünkü ben aşırı yemek yiyen bi insandım öğünsüz tabak tabak yerdim ama artık yemicem yoksa kilo almaya müsaitim bu arada o patavatsızlar inşallah bigün kendileride öyle olurlar ne zevk alırlar bilmem banada diyolardı şişman diye zaten ablamın ikizin vardıda onumu yuttun sen demesiyle başladım diyete ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?