Canım benim bacaklarımda sorun yok;ama çevremde gördüğüm kadarıyla bacaklarında çarpıklık olduğu halde dar paça pantolon giyenler oluyor.Ben tavsiye etmiyorum.Bence geniş paça pantolonları tercih etmelisin.Uzun etekler seçilmeli.
arkadaşlar merhaba itiraf ediyorum bende çarpık bacaklıyım
hiç etek giyemedim dar pant giyemedim ve bu beni o kadar bunalıma sokuyor ki artık hepten içime kapandım kendimi heder ediyorum bakın gecenin bu saatinde bile bi çözüm arıyorum kendime kocam odada uyurken..
sanki herkes bana bacaklarıma bakıyor arkamdan konuşuyor gibi geliyor ameliyat olmak istiyorum ama casaretim yok zaten bu durumdan ötürü hiç bişeye cesaretim yok.işten çıktım eve kapandım giderek a sosyal oluyorum bunu nie bu hale getirdim bilmiorum ama durumum kötü kimseyle de konuşamıyorum içimi dökemiyorum. bu halim ne olcak bilmiorum.aynayla barışık olmak nasıl oluyor biri bana anlatsın lütfen..
Bacaklarda hafif bir çarpıklık, pek çok insanın karşılaştığı ve hakkında endişe duyduğu bir durum olabilir. Estetik müdahaleler her zaman tek çözüm değildir, özellikle de sağlığı etkilemeyen ve sadece görünüşle ilgili konularda. Giyim tarzı ve belirli kıyafet seçimleri ile bu tür fiziksel özellikleri dengeli bir şekilde vurgulamak mümkündür. İşte bu konuda birkaç öneri:arkadaslar
bacaklarımda hafif carpıklık var..evet kabul ediyorum var:) ne yapayım herkesin kusuru vardır bu da benimki..
daha önce vucut estetigi bölümünde bacak dolgusu kısmındaa aylarımı harcadım. operasyonu yaptırabılecek butcem var ama ben buna cesaret edemiyorum. bir de sorunum saglıgımı etkileyen bir durum değil ondan gereksiz buluyorum..ha tabi bir de kesin çözüm diye bir şey yok belki bir kaç operasyon gerekebiliyor...kısacası istemiyorum..
şimdi niye böyle bir konu açtığımı açıklayayım;
bacak dolgusu forumunda bu konuda sıkıntılı cok kişi oldugunu gördüm. birbirimize neler giydiğimizi, neleri nasıl giymemiz gerektiğini anlatırsak birbirimize yardımcı oluruz diye düşünüyorum.. böylece kusurumuzu kapatıp kafamızı da bir nebze olsun rahatlatırız. giydiklerimizi yakıştırdıkça da sorun acısını kaybeder:)
belki de bir kaç tüyosu olan vardı ha ne dersiniz? :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?