Çarpık bacaklarimla başım dertte???

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
166 boya 57 kiloyum, bacaklarim biraz carpik. 21 yasindayim bu arada.cok kafaya takiyorum.bazen diyorumki bunu sorun etmemeliyim Allaha şükür sonucta saglikliyim ya sakat olsaydim. Diye.ama disarida sutun gibi bacaklari görünce ozguvenim gidiyor. Kiyafet gitmemkisitlaniyor. Dar paca giyemiyorum mesela. Offf napcam yaa

Estetik yaptir

bacaklarinla barisacaksin degistiremeyecegine göre onunla yasamayi bileceksin bacaklarin sorun ama kollarin guzelse dikkati kollarina cekeceksin ama oturup uhi carpik iste diye vahlanmayacaksin Allah korusun elindekinden oluverirsin. .

ne kadar çarpık ? parantez gibi mi ?diz kapağından aşağı doğru birleşmiyor ortasi açık mı ?

Benimde hafiften öyle eskiden çok takardim evlendikten sonra umursamamaya karar verdim şimdi çok barisigim bacaklarimla

Face ve instagramda bacak şekillendirici diye bir sayfa var, bi incele istersen :)

Aman ne yapalim bende de var yani ...bende takiyorum firsat buldukca
hatta dur soyle bisey anlatayim sana
yillar yillar once kuzenim kucuk o zamanlar
dugune gitcez elbise giycem ama elbise tadilat istiyor
posturumu berbat gosteriyor bacaklarimi ise oldugundan kotu...
tabi elbiseyi yaptiramadim oyle giydim gittim
ama sanirim yarim saat aglastim bacaklarim carpik diye
gec de kalmastim
sen velet kuzen tut herkesin icinde (o zaman ki sevgilim de var )
Gec kaldik cunuku,bacaklarim carpik diye agladi kova hatunu diye tekrarla dur
beni sorma o an buharlasmak istedim

Benim bacaklarim parantez bacak. 18 yasindayim 1.63 boy ve 48 kiloyum. Etek sort giyemem ama dar pantolonlar giyerim. Kendine guvenmelisin bence. Cogu yerde fistik gibi kizlar goruyorum ama bacaklari carpik.
Bazi kizlar saçtan bazilari göz renginden bazilari goguslerinden kazaniyo. Hanicbi yerden kazanip o kusuru kapatabilirsin kendinle barisik ol. Bazi kizlarin bacaklari normal ama tip yok mesela

benimkinde de bir egrilik var ama carpikdenir mi bilmem, diz kapaklarim ice dogru hatta soldaki daha da donuk sekilde. Eger topuklu giyersem duz duruyor.
Avrupa da ki cogu mankenin bacaklari duzgun degil ben bu bacaklarimla mini etek, elbise, dar paca hepsini giyiyorum.
Simdilerin populer kizi Elcin Sangu nun bacaklarindan biri bariz yamuk dert etmeyiniz yani.

Biliyorum ama ne biliyim dapdaracik kot giyemem mesela boy frend tarzi giyerim alt kismi cok belli etmeyen turden. Fiziğim iyi aslinda tek kusurum alt bacaklarim .

Oo ben olsam baya travma atlatırdım
Takmak istemiyorum aslinda ama elimde değil off Allahim yaa

bacaklarinla barisacaksin degistiremeyecegine göre onunla yasamayi bileceksin bacaklarin sorun ama kollarin guzelse dikkati kollarina cekeceksin ama oturup uhi carpik iste diye vahlanmayacaksin Allah korusun elindekinden oluverirsin. .

Aynen oyle sukretmeliyim biliyorum iste bazen beynime anlatamıyorum bunu

vücudunu taniyorsun ve ona gore giyinirsen sorun olmaz..cok takma benim de carpiklik var cok kotu olmasa da ben sadece dar paca kot giymiyorum onun disinda herseyi giyiyorum.Dar pacada cok kotu görünmüyor ama ben beğenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…