166 boya 57 kiloyum, bacaklarim biraz carpik. 21 yasindayim bu arada.cok kafaya takiyorum.bazen diyorumki bunu sorun etmemeliyim Allaha şükür sonucta saglikliyim ya sakat olsaydim. Diye.ama disarida sutun gibi bacaklari görünce ozguvenim gidiyor. Kiyafet gitmemkisitlaniyor. Dar paca giyemiyorum mesela. Offf napcam yaa
166 boya 57 kiloyum, bacaklarim biraz carpik. 21 yasindayim bu arada.cok kafaya takiyorum.bazen diyorumki bunu sorun etmemeliyim Allaha şükür sonucta saglikliyim ya sakat olsaydim. Diye.ama disarida sutun gibi bacaklari görünce ozguvenim gidiyor. Kiyafet gitmemkisitlaniyor. Dar paca giyemiyorum mesela. Offf napcam yaa
Benim bacaklarim parantez bacak. 18 yasindayim 1.63 boy ve 48 kiloyum. Etek sort giyemem ama dar pantolonlar giyerim. Kendine guvenmelisin bence. Cogu yerde fistik gibi kizlar goruyorum ama bacaklari carpik.
Bazi kizlar saçtan bazilari göz renginden bazilari goguslerinden kazaniyo. Hanicbi yerden kazanip o kusuru kapatabilirsin kendinle barisik ol. Bazi kizlarin bacaklari normal ama tip yok mesela
Aman ne yapalim bende de var yani ...bende takiyorum firsat buldukca
hatta dur soyle bisey anlatayim sana
yillar yillar once kuzenim kucuk o zamanlar
dugune gitcez elbise giycem ama elbise tadilat istiyor
posturumu berbat gosteriyor bacaklarimi ise oldugundan kotu...
tabi elbiseyi yaptiramadim oyle giydim gittim
ama sanirim yarim saat aglastim bacaklarim carpik diye
gec de kalmastim
sen velet kuzen tut herkesin icinde (o zaman ki sevgilim de var )
Gec kaldik cunuku,bacaklarim carpik diye agladi kova hatunu diye tekrarla dur
beni sorma o an buharlasmak istedim
Bacaklarin ic kismi icin destekler satiliyo internette arastirin.
Face ve instagramda bacak şekillendirici diye bir sayfa var, bi incele istersen :)
Benimde hafiften öyle eskiden çok takardim evlendikten sonra umursamamaya karar verdim şimdi çok barisigim bacaklarimla
Ust bacagim normal alt bacagimda ayrilma var biraz belli oluyor yanine kadar çarpık ? parantez gibi mi ?diz kapağından aşağı doğru birleşmiyor ortasi açık mı ?
bacaklarinla barisacaksin degistiremeyecegine göre onunla yasamayi bileceksin bacaklarin sorun ama kollarin guzelse dikkati kollarina cekeceksin ama oturup uhi carpik iste diye vahlanmayacaksin Allah korusun elindekinden oluverirsin. .
benim de bacaklar çarpık. ne bulursam giyiyorum. kendini alıştırman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?