Çarpık bacaklarimla başım dertte???

Canım bu kafaya takılcak bişey deil mükemmel insan yoktur bunu unutma herkez bakımla güzelleşiyor.

Ust bacagim normal alt bacagimda ayrilma var biraz belli oluyor yani

bi plastik cerrahla görüş bence. seda sayanın da aynen tarif ettigin gibiymiş traşlıyorlar. yeniden şekil veriyorlar..hafif açıklık kalır ama dümdüz çizgi gibi oluyor. çaresi var yani

Bacağın mı çarpık ayağın mı? Bacak en fazla parantez gibi oluyor oda doğuştan zaten çarpıklık ayakta olur, oda geçiyor dikkatli davranirsan günlük yasantinda

Etek giyin. Kim dört dörtlük ki. Herseyi kafaniza takmayin bu kadar

Benim burcum oğlak burcumun ayrıntılı özelliklerine bakınca oğlak burcu kadınlarının bacakları uzun ve güzel olur diyor hakkaten boyum uzun olmasada bacaklarım uzun senin burcun ne ki? Bende kilo alamamaktan şikayetçiyim herkesin vücudunda sevmediği bir yeri var emin ol :KK34:

Benim burcum oğlak burcumun ayrıntılı özelliklerine bakınca oğlak burcu kadınlarının bacakları uzun ve güzel olur diyor hakkaten boyum uzun olmasada bacaklarım uzun senin burcun ne ki? Bende kilo alamamaktan şikayetçiyim herkesin vücudunda sevmediği bir yeri var emin ol :KK34:

Oglak burcuyum bende, benimde fizigim guzel bacaklarim uzunda alt tarafi carpik işte

Dar kot filanda mi nasil hissediyorsun peki kendini

gayet iyi hissediyorum. sen hiç giymediğin için rahat edemem sanıyosun dolayısıyla giymiyosun. kısır döngü... bikaç kere giy, senin gözün alışsın. diğer insanları da düşünme yani.

166 boya 57 kiloyum, bacaklarim biraz carpik. 21 yasindayim bu arada.cok kafaya takiyorum.bazen diyorumki bunu sorun etmemeliyim Allaha şükür sonucta saglikliyim ya sakat olsaydim. Diye.ama disarida sutun gibi bacaklari görünce ozguvenim gidiyor. Kiyafet gitmemkisitlaniyor. Dar paca giyemiyorum mesela. Offf napcam yaa
estetikiciye git dolgu yapıyorlar. yada kilo al.

Kız benimde çarpık bir dönem çokta takmıştım buna ama şimdi hic takmiyorum sağlık olsun boşver

Back
X