- 16 Kasım 2024
- 541
- 117
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
kalp çarpıntım var şu an kardiyolojiye vs gitmiştim kalple alakalı bir sorunum yok. bugün hava çok soğuktu ve bazı şeylere stres yaptım. asla geçmiyor çarpıntım ne önerirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ara bana da bela olmuştu kalp sesimi duyuyordum oturduğum yerden 2 kere ekg cekildi birsey çıkmadı bende çay ve kahve tüketimini kestim çok etkisi var müzik dinledim düşünmemeye çalıştım geçti sonrakalp çarpıntım var şu an kardiyolojiye vs gitmiştim kalple alakalı bir sorunum yok. bugün hava çok soğuktu ve bazı şeylere stres yaptım. asla geçmiyor çarpıntım ne önerirsiniz
şu an bende de başladı daha çok stres oldum elimle baktım baya hızlı atıyorBi ara bana da bela olmuştu kalp sesimi duyuyordum oturduğum yerden 2 kere ekg cekildi birsey çıkmadı bende çay ve kahve tüketimini kestim çok etkisi var müzik dinledim düşünmemeye çalıştım geçti sonra
O kadar iyi anlıyorum ki seni ben de çok uzun süre sürmüştü ama psikolojik bunu tabii o zaman anlayamamıştım kafanı oraya verdikçe sana öyle gelecek eğer düzensiz uyku geç uyuma çay kahve tüketimi çok fazlaysa onlardan uzaklaş uykunu düzene sok eğer değilse kafanı dağıtmaktan başka yapacak bir şey yok ama iyi olan bir sağlık problemin yok ben duymamak için video açıp uyudugumu biliyorum bir de şeye çok gülmüştüm bir yakınımda oldu aynısı demiş doktor bey işte çok çarpıntım oluyor doktor daha iyi ya çarpmasa sıkıntı demiş sen de öyle düşün çarpmasa sıkıntışu an bende de başladı daha çok stres oldum elimle baktım baya hızlı atıyo
O kadar iyi anlıyorum ki seni ben de çok uzun süre sürmüştü ama psikolojik bunu tabii o zaman anlayamamıştım kafanı oraya verdikçe sana öyle gelecek eğer düzensiz uyku geç uyuma çay kahve tüketimi çok fazlaysa onlardan uzaklaş uykunu düzene sok eğer değilse kafanı dağıtmaktan başka yapacak bir şey yok ama iyi olan bir sağlık problemin yok ben duymamak için video açıp uyudugumu biliyorum bir de şeye çok gülmüştüm bir yakınımda oldu aynısı demiş doktor bey işte çok çarpıntım oluyor doktor daha iyiye çarpma da sıkıntı demiş sen de öyle düşün çarpmasa sıkıntı![]()
Size yazarken benim bile çarpmaya başladı psikolojik işteteşekkürler, valla bende de uzun süredir olmuyordu bugün bir çarptı. yorgunluğum var dün 15 saat yoldan geldim, yaşadığım yerde hava çok soğuk ve birkaç gündür zaten çok stresliyim. şu an biraz daha geçti ama resmen ağzımda atıyordu
teşekkürlerSize yazarken benim bile çarpmaya başladı psikolojik işteelim baktım kalbime koyuyorum ben de
yorgunluğun falan varmış 15 saat yol az değil kalpte bir yere kadar çarpar tabi
dinlenmeniz bakın geçecek
![]()
Canım çok geçmiş olsun kaç yaşındasınÇarpıntı, hanimlar 2 haftadır devam eden çarpıntım var kus çırpınır gibi içimde azalsada hiç bitmiyor bu çarpıntı geceleri çok zorlanıyorum uyumakta, ayakta durduğum zaman daha da çok artıyor, tansiyonumda oldukça dusuk ayakta durunca yorgunluk, halsizlik yapıyor,kulaklarım ugulduyor,Kardiolojiye gittim Holter takildi,kalp ultraasonu yapıldı, efor testi yapıldı , kan testleri, tiroid bakildi hepsi temiz dendi , nereye başvurayım şaşırdım, bu çarpıntı nasıl geçer Allah aşkına böyle bir tecrübesi olan paylaşabilir mi?
36 yasindayim , çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun kaç yaşındasın
Acaba menopoza mı gireceksin36 yasindayim , çok teşekkür ederim