kızlar iştahsızlık yaşayanlar bakabilir mi

ozmogz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
42
5
1
28
kızlar merhaba, biraz uzun olacak ama , sorunum direkt kilo alamama değil yemek yememe, genel olarak iştahsız bir insanım yani ara öğün olayım pek yok sanırım sıkıntı da burda başlıyor, buna ek olarak da stres beni çok etkiliyor asla yemek yemek istemiyorum moralim bozukken 1 öğünle bile gün geçirebilirim tokluk hissim oluyor mide bulantısı vs değil. yıllarca kilo almaya çalıştım vitamin değerlerim düşükken aldığım da oldu ama sonra değerlerim normale dönünce ilaçları bırakınca yavaşça tekrar verdim o kiloları. yakın zamanda dahiliyeye gittim değerlerim normal olduğu için takviye vermedi, her şeyi bunlara bağlamamak lazım iştahsızlığın sebebi dahiliyesel bir şey değil tarzda bir şey söyledi. psikolojik olduğunu kastetti. haklı olduğunu da düşünüyorum. bazı alerji ilaçları var yan etkisi kilo aldırmak onu da biliyorum ama kullanmak istemiyorum kafama göre. muz süt karışımlı içecek yapsam diyorum her gün o da bağırsakları fazla çalıştırıyor o da olmuyor, ya bu tarz bir şey yaşayıp baş edebilen var mı, psikiyatriye gitsem bu konuyla alakalı olur mu veya giden var mı

Back