çarşamba akşamı..

unejeunefille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
114
46
98
31
merhabalar,

Daha önce fransız sevgilimle ilgili sorunumu sizlerle paylaşmıştım. Şuradan görebilirsiniz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fransiz-sevgilim.768735/
Bu konu üzerinde uzunca düşündüm ve birlikte olmamaya karar verdim. Dün akşam sevgilimle buluştuk. Ama bunu söyleyecek bir ortam oluşmadı. Ben de durup dururken böyle bir şey söylemek istemedim alakasız olur diye düşündüm. Bence o benim davranışlarımdan bu konularda çekingen olduğumu anlıyor ve ileri gitmiyor, belki de zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyor kendince, bilemiyorum.
Şimdi aklıma takılan başka bir mesele daha var. Dün akşam, o bana telefonundan bir şey gösterirken ona bir kızdan mesaj geldi.Mesajı hemen kapattı. Kim bu kız diye sormak istemedimçünkü okuldan kız arkadaşları var baya, ben de tanıştım birkaçıyla, belki onlardan biridir diye düşündüm. Ama bu sabah facebooktan kızın adını arattım ve kızın bizimle aynı şehirde yaşamadığını gördüm. İşte o zaman şok oldum! Çünkü o bana, benle tanışmadan önce başka şehirde yaşayan bir kızla "serbest bir ilişkisi" olduğunu (friends with benefits) kız buraya geldikçe buluştuklarını, beraber zaman geçirdiklerini(anladınız siz) söylemişti. O kız bu kız kesinlikle..Kız belki buraya gelecek yine ve buluşacaklar.. Hala onunla konuşma nedeni ne olabilir? Benim onunla birlikte olmamam mı? Napmalıyım ? Bir yol gösterin lütfen..:(

merhabalar,

Daha önce fransız sevgilimle ilgili sorunumu sizlerle paylaşmıştım. Şuradan görebilirsiniz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fransiz-sevgilim.768735/
Bu konu üzerinde uzunca düşündüm ve birlikte olmamaya karar verdim. Dün akşam sevgilimle buluştuk. Ama bunu söyleyecek bir ortam oluşmadı. Ben de durup dururken böyle bir şey söylemek istemedim alakasız olur diye düşündüm. Bence o benim davranışlarımdan bu konularda çekingen olduğumu anlıyor ve ileri gitmiyor, belki de zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyor kendince, bilemiyorum.
Şimdi aklıma takılan başka bir mesele daha var. Dün akşam, o bana telefonundan bir şey gösterirken ona bir kızdan mesaj geldi.Mesajı hemen kapattı. Kim bu kız diye sormak istemedimçünkü okuldan kız arkadaşları var baya, ben de tanıştım birkaçıyla, belki onlardan biridir diye düşündüm. Ama bu sabah facebooktan kızın adını arattım ve kızın bizimle aynı şehirde yaşamadığını gördüm. İşte o zaman şok oldum! Çünkü o bana, benle tanışmadan önce başka şehirde yaşayan bir kızla "serbest bir ilişkisi" olduğunu (friends with benefits) kız buraya geldikçe buluştuklarını, beraber zaman geçirdiklerini(anladınız siz) söylemişti. O kız bu kız kesinlikle..Kız belki buraya gelecek yine ve buluşacaklar.. Hala onunla konuşma nedeni ne olabilir? Benim onunla birlikte olmamam mı? Napmalıyım ? Bir yol gösterin lütfen..:KK43:
friends with benefits kısmı sizin ilişkinizde geçerli değil mi?
türklere uygulanan tabular sınır dışına mı taştı yoksa?

Sen ne kadar kendiyle çelişen birisin ben anlayamadım seni. O konunda böyle şeylere değer verdiğinden bahseden sen, adamın serbest yatak ilişkilerini hoş karşılayan şimdi de sorgulayan yine sen. Ne istediğini biliyor musun bence asıl sorunun bu.

merhabalar,

Şimdi aklıma takılan başka bir mesele daha var. Dün akşam, o bana telefonundan bir şey gösterirken ona bir kızdan mesaj geldi.Mesajı hemen kapattı. Kim bu kız diye sormak istemedimçünkü okuldan kız arkadaşları var baya, ben de tanıştım birkaçıyla, belki onlardan biridir diye düşündüm. Ama bu sabah facebooktan kızın adını arattım ve kızın bizimle aynı şehirde yaşamadığını gördüm. İşte o zaman şok oldum! Çünkü o bana, benle tanışmadan önce başka şehirde yaşayan bir kızla "serbest bir ilişkisi" olduğunu (friends with benefits) kız buraya geldikçe buluştuklarını, beraber zaman geçirdiklerini(anladınız siz) söylemişti. O kız bu kız kesinlikle..Kız belki buraya gelecek yine ve buluşacaklar.. Hala onunla konuşma nedeni ne olabilir? Benim onunla birlikte olmamam mı? Napmalıyım ? Bir yol gösterin lütfen..:KK43:

Bence ona sor, kızla konuşma sebebi neymiş öğren bakalım...Serbest bir ilişkisi varsa kız buraya gelirse ohhooo....

ya benim anlamadığım bir nokta var.
1. bırakın serbest ilişkiyi benefits falan ne kadar kültürlü takılıyorsunuz. adam tek eşli değilse bunu başkalarıyla da yaşıyordur.
2. bu kızımızla el ele değimiyorlar mı?

friends with benefits kısmı sizin ilişkinizde geçerli değil mi?
türklere uygulanan tabular sınır dışına mı taştı yoksa?
Hayır biz "friends with benefits" değiliz. Benimle ciddi bir ilişki istediğini,kendisinin başka kızlarla ilgilenmeyeceğini, eğer ben başka erkeklerle görüşürsem benimle görüşmeyi bırakacağını söylemişti en başta..

Siz kültür gereği ilgi duyduğunuz erkeği sahipleniyorsunuz. Onun da size ilgi duyduğu için başkasıyla görüşmemesi gerektiğini düşünüyorsunuz. Yanılgınız bundan kaynaklanıyor. Onun gözünde öyle bir durum yok. Sizden hoşlanmış olabilir, vakit geçirmek isteyebilir. Ancak asla hayatını kısıtlamayacaktır. Ona göre bunun aldatmak dahi olduğunu sanmıyorum. Çok kapılmayın...

Hayır biz "friends with benefits" değiliz. Benimle ciddi bir ilişki istediğini,kendisinin başka kızlarla ilgilenmeyeceğini, eğer ben başka erkeklerle görüşürsem benimle görüşmeyi bırakacağını söylemişti en başta..
ya bu saçma değil mi? türkler gibi olmuş. "Seni seviyorum ama ben de erkeğim ihtiyaçlarım var."

Sen zaten 3 ay sonra dönmeyecek miydin.
Birlikte olursan çook yanlış yaparsın neden dersen
Gelip Türkiye'ye birine körkütük aşık olursun sonra o da bekarete önem veren biri çıkar çook pişman olursun.
Olmayacak biri için bence risk alma. Sonra kendinde pişman olursun.
Şu an eğlen geç takıl , ne yapıyorlar ne ediyorlar ilgilenme, hoşlanmazsan terket zaten 3 ay kalmış o sırada arkadaşlık edin gez toz sevgililiği en son dert et bu günler kolay kolay geri gelmez:)
Ayrıca onlarda ilişki yaşamak sıradan bir durum olduğu için canını sıkacak çok şeyle de karşılaşabilirsin

Ben bu Fransızın senle neden birlikte olduğunu anlamadım valla.
Bir kere adamın doğasına ayrıkırı cinselik olmayan ilişki.
Nabza göre şerbet mi veriyor acaba da Turkish usul giriyor olaya?

sen bir ilişkin olduğuna emin misin? çünkü çocuk hala "serbest" takılıyor..
Benden önce serbest takıldığını söylemişti. Benimle ciddi ilişki istediğini ve aynı anda birçok kızla görüşmekten hoşlanmadığını da söylemişti en başta.. Şuan hala serbest takılıyor mu işte bundan şüpheleniyorum

Back
X