- Konu Sahibi unejeunefille
Okuma-anlama konusunda yardıma ihtiyacınız var.. Cevap vermekten sıkıldım, iyi akşamlar
Hahaha millet anlamıyor kıt zaten konuya fransız kaldık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuma-anlama konusunda yardıma ihtiyacınız var.. Cevap vermekten sıkıldım, iyi akşamlar
Benden önce böyleymiş, şuan mesajdan dolayı şüpheleniyorum ama emin değilim, belki günahını alıyorum..serbest ilişki dedikleri sadece cinsel ilişki demekmiş demekki.27 yaşındayım yeminlen şimdi öğrendim.facede bazılarının serbest bir ilişkisi var yazısını görünce bu ne demekki diyordum
demekki o kız arada geliyor ve hala birlikte oluyorlar.fransız eniştemiz böyle ilişkilere alışık olduğu için bu zamana kadar sana cinsel anlamda bişeyler dememişse,başkalarıyla fingirdiyor demektir.alışmış kudurmuştan beterdir çünkü :)
diyosun.. tekrar ediyorum.. sırf bir adamı elde tutmak için yapmayı düşündüğün şey, evet karaktersizlik...
kendi düşüncelerini ortaya koyamama acizliği ile karşındakine göre şekilleniyorsun...
evet ben inanılmaz kıskandım, çünkü hiç fransaya gidip fransız birinin fuckbuddy'si aaah pardon serbest ilişkili ''sevgilisi'' olmak için günlerce düşünmedim.. neden kıskanmayayım ki tabii kıskanıyorum.. bi kere fransızca bilmiyorum, sadece ingilizce, almanca, ispanyolcave canım sevgilim yanıbaşımda ama maalesef Türk ve hiç de serbest olmayan bir ilişkimiz var, üstelik eski serbest ilişkiden olan kızla da mesajlaşmıyor
çok üzgünüm şuan.. kıskançlığımın zirvesindeyim keşke senin gibi bir hayatım olsa
![]()
Haklısın yine olmamış anlamak işine gelmiyor ne ise fuckbody inle mutluklar anket aç bi dahakinde daha sağlam olur senin için
Türkiye'ye dönünce bu ilişki büyük ihtimal bitecek.kaptırma kendini bu kadar.geçenki açtığın konuda cinsellik yaşasam mı yaşamasam mı diye kararsızdın.bence iyikide yaşamamışsın.şimdi bu mesaj olayından sonra pişman olacaktın birlikte olduğunaBenden önce böyleymiş, şuan mesajdan dolayı şüpheleniyorum ama emin değilim, belki günahını alıyorum..
yani yazmayayım diyorum ama konu sahibi fuckbody olsak mı kararsızım demis de biz mi okumadık?
şayet oyle olsa dahi sevdigi biriyle tek gecelik cinsellik yasamayı dusunuyorsa da bu onun tercihi,
onu elestirdigimiz kadar "bize ne?" diye de dusunmek gerekiyor o zaman.
cinsellikle ilgili kafası karısıkmıs ve foruma yazmıs,
evet bence de insan bu kararı kendisi verir, baskalarına sormaya luzum yok,
ancak kafasında oturmayan seyleri birileriyle tartısmak istedi belki?
kendi cevresinden bir arkadasına sorsa olay olacagını ve daha yasamadıgı seyler icin bile adının cıkacagını dusunup goze alamadı onlarla sohbet edemedi demek ki.
kaynanasıyla ilgili veya dugundeki altınlarla ilgili en sacma ya da en kolay kararları dahi veremeyen insanlara "karaktersizsin" veya "kocan seninle ancak yatakta işini gorur" vb seyler diyor muyuz?
demiyorsak da neden demiyoruz?
ve konu sahibi buna benzer cumleleri hakedecek seviyede ne yaptı?
tecrubesizligi, kararsızlıgı, henuz kendini bulamamıslıgı adına ne derseniz... tum bu yargılarınızla beraber uyarmak var bir de hakaret amaclı kullanmak.
"kıskandınız beni hıh" demek ne kadar cocuksu ise yukarıda belirttigim tavir da olgun degil sonucta.
Sen bana kıakanç dersen başkasına komik dersen bende artık ona göre yazarım bu konuda ilk mesajıma bak anlarsın şuan nedemek istediğimi ve tavrımın nasıl neden değiştiğini
Ayrıca iki haftalık ilişki de cinsellik aşktan değil F*** body likten olur fark yok ne aşkı sevgisi de birlikte olması ?
ben de onu diyorum işte,
eleştirdiginiz ve "neden soruyorsun bize ne bundan" durumundan cok da farklı yorumlar veya belirttiginiz kelimeler gibi uslupta farklı bir tavır yok,
ustelik birine komik demek ile karaktersiz demek farklı seyler.
diger cumleniz icin yanıtım alıntıladıgınız yazıda yine mevcut aslında... oyle bile olsa bunu tercih edecek ve etkilenecek olan kisi yine kendisi.
siz aşk sevgi olunca onaylıyorsunuzdur, bir baskası da nikah olunca...
baskalarının hayatlarını bu sekilde elestirme hakkını nerden alıyoruz, ben onu anlamıyorum.
2hafta mevzusunda da cinselligin size gore suresi olabilir kimine gore yoktur,
siz o kadar surede asık olunmaz da diyebilirsinız, kimisine o bile cok gelir, ilk goruste aşka inanır...
Yazdığım yazıyı bile doğru düzgün okumayıp ya da okuduğu halde anlayamayıp burada bana saldırmaya çalışanlar var,siz önce iki kitap okuyun biraz ufkunuzu geliştirin belki sonra belirli bir seviyeye gelirseniz sizle tartışırız. iki haftalık değil ilişkim, 2 aylık:)
Hakaret ya da saldırı amacı taşıyan yorumlara cevap vermeyeceğim, yönetici bunları görmüyor mu?