Çarşamba derin plan yüz germe ameliyatı oldum 💃🏻😊💐

Merhaba bugüm ameliyatımın üzerinden tam 50 gün geçti.Son durumu görmek isteyen olur düşümcesiyle paylaşmak istedim. Eski ve yeni halini paylaşıyorum 😊💐🤗☺️

Eklentiler

• IMG_2970.webp
    IMG_2970.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 296
Merhaba bugüm ameliyatımın üzerinden tam 50 gün geçti.Son durumu görmek isteyen olur düşümcesiyle paylaşmak istedim. Eski ve yeni halini paylaşıyorum 😊💐🤗☺️
Siz dudağa liplift mi yaptırdınız ? Sakın beni yanlış anlamayın ama muhakkak düzeltilmesi gerekiyor. Siz beğendiniz mi memnun musunuz? Hem asimetrik hem aşırı kalın ve çok kalkık. Doktorla konuşun. 200 bin lira parayı bunun için mi aldı!!! Acil düzeltilmesi gerekiyor. Çok geçmiş olsun. Ayrıca bu dr hangi şahıs merak ettim .

His anlaminda sorun yasiyormusunuz, agzinizda bir sorun var gibi duruyor hem fazla sis hemde asimetrik ve ameliyat sonrasi ilk fotograflara göre yamukluk artmis azalmasi gerekirken
Doktorun bir onerisi varmi bununla ilgili?
Ilk haliniz cok hosmus bu arada

Siz dudağa liplift mi yaptırdınız ? Sakın beni yanlış anlamayın ama muhakkak düzeltilmesi gerekiyor. Siz beğendiniz mi memnun musunuz? Hem asimetrik hem aşırı kalın ve çok kalkık. Doktorla konuşun. 200 bin lira parayı bunun için mi aldı!!! Acil düzeltilmesi gerekiyor. Çok geçmiş olsun. Ayrıca bu dr hangi şahıs merak ettim .

Ayni taraf burun da bir garip kesinlikle bir problem var gibi. Hissizlikte var gibi sanki

Fotoya bakınca sol yüzünüzde ödem şişlik var gibi geçici bir durum mu yoksa kalıcı mı? Bende alın bölgemde germe işlemi istiyorum siz hangi şehirdesiniz?

Ayni taraf burun da bir garip kesinlikle bir problem var gibi. Hissizlikte var gibi sanki
Genellikle olumsuz yorum yapmam . Çok dikkat ederim. Ama gerçekten çok kötü yapılmış. Ne biçim bir dr bir de 200 bin lira almış. Umarım şu anda daha düzelmiştir. Burnu ve dudağı mahvetmiş. Kaza geçirmiş gibi olmuş. İnşallah geçici bir durumdur.

Genellikle olumsuz yorum yapmam . Çok dikkat ederim. Ama gerçekten çok kötü yapılmış. Ne biçim bir dr bir de 200 bin lira almış. Umarım şu anda daha düzelmiştir. Burnu ve dudağı mahvetmiş. Kaza geçirmiş gibi olmuş. İnşallah geçici bir durumdur.

Bana akista denk geldi pek girmem, insallah gecici bir durumdur.

Merhaba arkadaşlar 55 yaşındayım özellikle buldoglarım ve göz çevremden çok rahatsız ve mutsuzdum.Dolgu ip askı yöntemler denemiştim ama hepsi geçici ve daha kötü bir şekilde dönüşü oluyor. Bu nedenle yüz germe ameliyatı olmaya net olarak karar verdim ve çok hızlıbir şekilde hayata geçirdim. Bu dönemde burdaki konularıda okudum. Bende istedimki bu konuda arayışta olanlara belki faydam dokunur.Konu yüz olunca gerçekten çok zor karar almak.Kız kardeşimin meme küçültme ameliyatını yapan aynı zamanda arkadaşımın göz kapağı ameliyatını yapan doktorla görüştüm bana o kadar güven verdiki hiç düşünmeden hemen ameliyat günü aldım ve 12 Mart çarşamba günü derin plan yüz germe,alt üst göz kapağı,dudak kaldırma ve alın bölgesine yağ enjeksiyonu ameliyatlarını 7 saat süren bir ameliyatla başarılı bir şekilde bitirdik çok şükür 🙏🏻Bugün dördüncü günüm ve şu haliyle bile sonucun çok iyi olacağını anlayabiliyorum.Salı günü bantları ve dikişleri aldırmaya gideceğim sizinle paylaşacağım görselleri.Kormayın geciktirmeyin iyi bir doktora teslim edin kendinizi 💐 Bu görseller ameliyattan hemen sonra çekildi 😊
Özelden doktor adı yazarmısınız.

Back
X