çarşamba günü meleğimi benden alıyorlar.. :(

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
kızlar az önce dr. dan geldim. ellerim titreyerek yazıyorum. bugun 6+2 deyim. kalp atısı için gittim.. eşimle.. ne umutla ne heyecanla. ama 20 mm kese olmasına karsın dr. içinde embriyo olusmamıs en geç çarşambaya kadar olmazsa almamız gerekecek dedi..
sanki dünyam durdu.:5:
ne yapacagımı bilmiyorum.:5:
dr. çarşamba embriyo oluşmaya başlasa bile sağlıklı bir gebelik olmayacaktır dedi..
çarşamba meleğim benden ayrılıyor..
moralim çok bozuk budurumda olan var mıydı aranızda nolur cevap verin bana:14::5:

çok geçmiş olsun arkadaşım,aynısı benimde başıma geldi 8 haftalıkken kalp atışları olmadığı için alındı,çok zor bi dönem ama kendini yıpratmamaya bak.
unutma ki rabbimin mucizesi çoook,bu gider daha hayırlısı gelir inşallah.birkez olmuş ya umut var.Allah dayanma gücü versin...

Son düzenleme:
gideceğim.. ama kese 20mm olmasına ragmen hiç embrio olmamıs dedi. dr. kendisi uzman bi dr.
ben nasıl dayanırım.
:2:

bide kürtaş da bayıltıyorlar mı zaten psikolojikmen bittim. çok kanamam olur mu?
( bende daha önce diş damak ameliyatında kanamam durmadıgı için az kalsın ölüyordum.)

kızlar az önce dr. dan geldim. ellerim titreyerek yazıyorum. bugun 6+2 deyim. kalp atısı için gittim.. eşimle.. ne umutla ne heyecanla. ama 20 mm kese olmasına karsın dr. içinde embriyo olusmamıs en geç çarşambaya kadar olmazsa almamız gerekecek dedi..
sanki dünyam durdu.:5:
ne yapacagımı bilmiyorum.:5:
dr. çarşamba embriyo oluşmaya başlasa bile sağlıklı bir gebelik olmayacaktır dedi..
çarşamba meleğim benden ayrılıyor..
moralim çok bozuk budurumda olan var mıydı aranızda nolur cevap verin bana:14::5:

canım çok geçmiş olsunn ama bence kesinlikle acele etme benimde 6 haftalık gittiğimde kalp atışı yoktu dr 8 haftalıkken gel dedi gittik ve o zaman vardı bence 8 haftayı mutlaka bekle gönlünü ferah tut Allah yardımcın olsunn

kürtajda anestezi uyguluyorlar tüm işlem 5-10 dk sürüyor ben sonrasında adet sancısı gibi sancılanmıştım çok ağır olmadı hamd olsun,kanamamda adet gibi oldu ara ara 1 ay kadar sürdü.

kürtajda anestezi uyguluyorlar tüm işlem 5-10 dk sürüyor ben sonrasında adet sancısı gibi sancılanmıştım çok ağır olmadı hamd olsun,kanamamda adet gibi oldu ara ara 1 ay kadar sürdü.

canım çok saol. Allah şu mübarek günlerde razı olsun..
benim için dua edin. :14:

çok geçmiş olsun arkadaşım..bende 5 ay önce 14 haftalık bebeğimi ensefoseli teşhisinden dolayı aldırmak zorunda kaldım ağlaya ağlaya:25: ama sen bence 8 haftalık olmasını bekle...inş kalp atışı o zaman başlar...herşey çok güzel olur...allahım ol derse olur....eğer kürtaja gidersen de yedek iç çamaşırı pijama ped falan götür..ama inş ihtiyacın olmaz canım:14:

arkadasım üzgünüm acını anlıyorum cunku bende 3 kez yasadım bunu ve bu baslıgı gördükce kk dan cıkasım gelıyor lutfen böyle dusunme ve içimi acıtıyor baslıgın baska bır konu ac arkadasım melegım benımle kal de alacaklar deme dua et onu vermeye sımdıden razı olma offf cok gerıldım.

bugün bi arkadaşın yazdığı sözle o kadar mutluydum ki bitanem şimdi hele :43::43::43::43::43:şimdi hele canım ya ne olur başka bi doktora daha git ne olur nedesem sana boş acile git ne bileyim bi ultrosonla bi bakın de ne bileyim ama ağlama lütfennnnnnnn

tatlım rabbim yardımcın olsun allahın dediği olur üzme kendini bende yeni kaybettim bebeğimi düşük yaptım ama elden bişe gelmiyo herşey nasip kısmet sen biraz daha bekle ama sık sık kontrole git çünkü sana zararı olabilir bu durumun bide başka doktora gözük öle yanılanlar çok oluyo güzelim umarım bebişin seninledir tatlım:(

canım kuzucum bitanem ağlama bak ne olur bitirdin beni zaten ne olur bak ben 33 haftalık kaybettim odası eşyaları herşeyi hazır şimdi dersin banane senden diye ama ben hep bunu söylerim kaç haftalık olursa olsun bebek önemli değil isterse2 günlük olsun hepsi çok kötü diye ama ilerki haftalarda olsa daha kötü bak ama umudunu yitirme belkide vardır üzme kendini benimde 8 haftalık kalbi duyulmuştu belkide vardır üzme bebeğinide ne olur canım yaaa ağlama ALLAH ım istesin yeter ki

canım kuzucum bitanem ağlama bak ne olur bitirdin beni zaten ne olur bak ben 33 haftalık kaybettim odası eşyaları herşeyi hazır şimdi dersin banane senden diye ama ben hep bunu söylerim kaç haftalık olursa olsun bebek önemli değil isterse2 günlük olsun hepsi çok kötü diye ama ilerki haftalarda olsa daha kötü bak ama umudunu yitirme belkide vardır üzme kendini benimde 8 haftalık kalbi duyulmuştu belkide vardır üzme bebeğinide ne olur canım yaaa ağlama ALLAH ım istesin yeter ki

canım Allah sana sabr versin. inan çok üzüldüm seninki daha kötü. yazını okumustum
yine halime bin şükür..
ama sonucta insanız..
:14:

çok geçmiş olsun arkadaşım. bende 2 hafta önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim ne yazık ki. çok zor ama allahım sabrını veriyor. ilk hafta sanki onsuz yaşayamayacak gibiydim umudumu yitirmiştim ancak şimdi daha umutluyum.tekrar istiyorum bebeğimi. kontrole git mutlaka, başka doktora git inşallah yanılmıştır. ama sık sık kontrole git. bebeğin seni zehirleme durumu da var çok dikkat et. ben bebeğimi kaybettiğimi öğrendikten 2 saat sonra kürtaj oldum. o acının üzerine öyle korktum ki. ama allaha şükür küçük bir operasyonmuş. tabi iyi bir doktor ve anesteji uzmanı ve hijyenik bir ortam gerekiyor. genel anesteji ile oldum. hiç hissetmedim, 15 dk sonra uyanmıştım. birkaç saat gözetim altında tuttular. ilk gün adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ancak çok şükür şuan iyiyim. allahıma dua ediyorum en kısa zamanda bir bebek nasip etsin diye. allah yardımcın olsun canım. ne olur üzme kendini, yıpratma. hala bir umudun var umudunu kaybetme. kendine çok dikkat et.

başın sağolsun canım. benim kesemde embrio görülmedi dedi doktorum. çarşamba tekrar gel olmazsa operasyon yapacagız dedi. konusunda uzman bi dr. (özel bi hast)
yalnız az lekelenmen olursa daha önce geldedi.
sen zehirlenme yazmıssın nasıl anlayabilirim acaba?
:14:

bi de çok kanaman oldu mu

Cnm lutfen uzulme.. Ya saglikliysa ? Sen boyle uzulursen saglikliysa bile zarar vercen
Bende 5 ay once 8haftalikken dusurdum hic kendime gelemedim halen her aksam sakince oturur gozyasi dokerim..
Unutma cnm HAYIRLIYSA dunyaya gelsin rabbim bize hayirli evlatlar versin..

Back
X