çarşamba günü meleğimi benden alıyorlar.. :(

kızlar az önce dr dan geldim. tekrar baktı kese büyümüş fakat embrio yok dedi. (kalp atısından bahsetmiyorum bi,le) almamız lazım dedi. kan tahslileleri için kan bıraktım. saat 3 de operasyona girecegim dualarınızı eksik etmeyin nolur:14:

allah yardımcın olsun canım. şimdiden geçmiş olsun. güçlü ol tamam mı. ugünler geçecek. yani geçmese de acın az da olsa dinecek bende olduğu gibi. 2 hafta geçti üzerinden şimdi daha umutluyum.birlikte atlatıcaz inşallah...

byrose sanırım aynı şeyleri çok yeni yaşamış biri olduğumdan dolayı seni çok merak ediyorum canım. sanırım operasyon tamamlanmıştır ve iyisindir.en kısa zamanda toparlanman için dua edeceğim. allah yardımcın olsun.çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Kızlar destek veren söyleşimiz için teşekkür ederim şuan hastanedeyim ve tel. Den yazıyorum yazım havası olursa kusura bakmayın. Saat 4 de çıktım 2 saat çok ağrım oldu. Oluyordum iğne yaptılar ilaç verdiler geçmedi. Puan yavaş yavaş geçer gibi oluyo ama batmalar sızlamalar var. Daha yataktayim kanaman var mi bilmiyorum yurumedin ama korkuyorum idrara çıkmaktan

Kızlar destek veren söyleşimiz için teşekkür ederim şuan hastanedeyim ve tel. Den yazıyorum yazım havası olursa kusura bakmayın. Saat 4 de çıktım 2 saat çok ağrım oldu. Oluyordum iğne yaptılar ilaç verdiler geçmedi. Puan yavaş yavaş geçer gibi oluyo ama batmalar sızlamalar var. Daha yataktayim kanaman var mi bilmiyorum yurumedin ama korkuyorum idrara çıkmaktan

canım benim yaaa:(((((((((((((((((

Rabbim güç kuvvet versin bende yarın heyete girecegim
13 haftalık hamileyim ve su çiçegi geçirdim
o sebeple riksli gebelik ten dolayı gebelik sonlanırılacak

canım çok geçmiş olsun acil sifalar diliyorum

Ben yaşadım zorlukları biliyorum ne diyeyim Allah yardımcın olsun

canım kanamam 2 hafta boyunca devam etti.çok normal. doktorun enfeksiyon kapmması için ilaç falan vermiştir kullan mutlaka. dikkat et mikrop kapmasın sakın. kürtajdan sonra mikrop kapmamasına dikkat edilmeli. raporlusundur umarım. işe gitmezsin herhalde. çok fazla ağır işler yapma, birkaç gün yat dinlen. allah yardımcın olsun canım. çok çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, senin adına çok üzüldüm. Bende 2009 yılında boş gebelik sonucu 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. 40 gün cinsel ilişkiye girme, sen şuan lohusasın. Ayaklarını hep sıcak tut, mikrop kapmamaya gayret et ki tüplerin tıkanmasın. İlaçlarını da sakın ihmal etme. Allah tez vakitte tekrar gebe kalması sağlar inşallah. Dualarım seninle canım.

kızlar dualarınız için sağolun Allah hepinizden razı olsun dilerim..
bugun ilk kez işe geldim. Allahtan masa bası işim..
pazartesi dr. gittim. karnımdan ultrason ile baktı rahim kendini toplamaya başlamıs dedi.
o gün sabah aksam kullandıgım antibiyotiğimin son günüydü başka vermedi. ağrın olunca agrı kesici iç dedi.

gelelim bugune...
dr. a gitmişken kanamam azalmıstı. ama şuan arar arar fazla geliyo kan pıhtıları şklinde. k(özür dilerim)

ve göbek altında sızlamam var ararda sırada...
bunlar normal mi bilemiyorum.
ama gittiğim gün dr. bana herşeyi serbet dedi. duş, küvet vs.. ama ben korktugum için dus bile zor alıyorum.
Allah kimseye yasatmasın düşmanıma bile.

kürtajdan sonraki ilk mayene üstten midir bu aklıma takıldı

kızlar dualarınız için sağolun Allah hepinizden razı olsun dilerim..
bugun ilk kez işe geldim. Allahtan masa bası işim..
pazartesi dr. gittim. karnımdan ultrason ile baktı rahim kendini toplamaya başlamıs dedi.
o gün sabah aksam kullandıgım antibiyotiğimin son günüydü başka vermedi. ağrın olunca agrı kesici iç dedi.

gelelim bugune...
dr. a gitmişken kanamam azalmıstı. ama şuan arar arar fazla geliyo kan pıhtıları şklinde. k(özür dilerim)

ve göbek altında sızlamam var ararda sırada...
bunlar normal mi bilemiyorum.
ama gittiğim gün dr. bana herşeyi serbet dedi. duş, küvet vs.. ama ben korktugum için dus bile zor alıyorum.
Allah kimseye yasatmasın düşmanıma bile.

kürtajdan sonraki ilk mayene üstten midir bu aklıma takıldı

büyük büyük geçmişolsun arkadaşım, zaten geçiorda inş.bende geçen sene kasımda bir operasyon geçirdim zaman aktı gitti inş. sendede öle olur yeterki bunun hayırlısı olduğuna inan.Evet ilk muayene üsten yapılıyor.kanaman aşırı gelirde ve sancın fazla olursa yeniden gidersin umarım herşey yoluna girer artık üzülme, yoluna kaldığın yerden devam et.

Çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı umarım bundan sonra herşey çok güzel olur senin için.

anladığım kadarıyla almışlar bebeğini senden yeni gördüm allah inşallah tekrar hamile kalmayı nasip etsin. benim doktorum 25 mm de bebeğin oluşmaya başladığını söylemişti. çünki öncesinde benim de 2 tane düşüğüm vardı çok geçmiş olsunn

kızlar 14 ünde işlem yapıldı ama hala kanamam devam ediyor günlük 1 ped dolacak kadar normal mi. ara sıra agrım da oluyor:14:

arkadslar gecen hafta kurtaj oldum 9 haftalık olması gereken bebegımın 8 haftalıkta kalbı durmud cok acı cektım normal ılac atıp dusuturduler sonra kurtaj oldum drum ılac vermedı 1 hafta sonra baska dr gıtdım kan pıhtısı oldugunu soyledıı bana antıbıyotıkle dagılcagını soyledı benım hafıf hafıf agrım cok azda kanamam var bu kan pıhtısının ne zararı oluyo zehırleme yapıyomu bılen varmı:?????????

kecmis olsun ben tam 5 yillik evliyim.evlendikden hemen sonra cocuk istiyordum.ama olmuyordu.tam 2 sene hamile kaldim cok mutluydum dunylar benim olmusdu.ama tam 1 ay sonra bebegimi kaybettim.ne hale geldigimi sadece ben bir deALLAH bilir.uzulmesin diye annemede belli etmiyordum.sonra yurtdisina geldik yine hamile kaldim ve bu bebeyimi de kaybettim cunki kalbi atmiyordu.kac gun kendime gelemedim bu sefer annemde yokdu yanimda.sonra doktorum bana en az 4 az korunmam gerektini soyledi.ama yine boyle olucak korkusuzla yasiyordum.tam 2 ay sonra hamile kaldim ve RABBIM bana canim kizimi verdi suan 1 yasinda.diyecegim o ki her seyin zamani var.biliyorum insan kaybettiyi an istiyor evladini..........ama sabrin sonu selametdir......sana hayirli evlatlar diliyorum.

canım çok üzüldüm hikayene... dediğin gibi insanız işte kalbimiz aklımıza uyamıyor... Allah kızını san ve sevdiklerine bağışlasın inşallah.. ben de anneme kürtaj oldugumu söylemedim

Back
X