cast ajans yardim

nalocka

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
12
5
3
Sevgili KK dun gece nette takilirken cast ajansa resim yolladim bugun mail ve msj geldi iste bi markanin katalog PROJESİ İÇİN HEM TV REKLAMI HEM KATALOG ÇEKİMİ OLACAĞI İÇİN BELİRLENEN BÜTÇE DİR. TOPLAMDA BELİRTİLEN GÜNE KADAR 8 ADAY İLE GÖRÜŞELECEKTİR VE ADAYDAN 4 KİŞİ SEÇİLECEKTİR. HER BİR ADAYIN %50 GİBİ YÜKSEK SEÇİLME ŞANSI VARDIR. BİLGİNİZE gibi bi msj geldi. Sizce ne yapmaliyim?

Cast ajansini arastirin asli astari varmidir diye. Paravan firmami diye. Eger gercekten oyle bir ajans varsa firmayla da telefonla irtibata gecin. Dogrulayin.

Öyle olmuyor o işler. Fotoğraf gönderip hemen seçmelere çağırılmak diye bir şey söz konusu değil bu işlerde. Muhtemelen dolandırıcı bir firmadır.

Bu şekilde herkesi cagiriyorlar sana ozel bir sey değil, ister gidersin ister gitmezsin ama senden yok foto çekimi bilmem ne diye para alıyorlar bi nevi dolandırıcılar bana sorarsan gitme...

Verdikleri marka cok bilindik bi isim LcW yani isim vererek riske girerler mi ?

Nasıl güvendiğine ve fotoğraflarını yolladığına hayret ettim ben
Bari yüz yüze görüşseydin

Verdikleri marka cok bilindik bi isim LcW yani isim vererek riske girerler mi ?
Girerler...
Cast ajansına kayıt olup iş alabilmek için öncelikle fotoğraf çekimi yapmalısınız. Bunu da yaklaşık 400-500 lira gibi bir ücretle yaparlar. Ve her sene yenilemeniz gerekir. Düzgün bir vücudunuz ya da dikkat çeken bir yüzünüz varsa iş alırsınız bu çekimlerden sonra.
Ama ben fotoğraf gönderdim seçmelere çağırdılar diye bir şey yok. Bu işi yapacaksanız bilindik bir ajansa başvurun..

öyle bir fotoğraf göndermeyle işe mi çağrılırmış, uygun görürseler ajansa kayıt için çağırırlar, o zamanda fotograf çekimi gerektiğini söyleyip sizden para alırlar. yani işi alsanız bile alacağınız para foto çekimine gider diyebilirim. tabi ajansına göre değişiyor para meselesi.

Sevgili KK dun gece nette takilirken cast ajansa resim yolladim bugun mail ve msj geldi iste bi markanin katalog PROJESİ İÇİN HEM TV REKLAMI HEM KATALOG ÇEKİMİ OLACAĞI İÇİN BELİRLENEN BÜTÇE DİR. TOPLAMDA BELİRTİLEN GÜNE KADAR 8 ADAY İLE GÖRÜŞELECEKTİR VE ADAYDAN 4 KİŞİ SEÇİLECEKTİR. HER BİR ADAYIN %50 GİBİ YÜKSEK SEÇİLME ŞANSI VARDIR. BİLGİNİZE gibi bi msj geldi. Sizce ne yapmaliyim?
Ajansa kayıt olmadan iş görüşmesine çağırılmaz diye biliyorum.

Uc sene once bana da faceden ulasmislardi hatta ankarada cok bilindik bi cast ajansiydi ve beni de arar aramaz ayni lcW de katalog cekimi ve lorealin sac kataloglarinda yer almak icin iki is var dediler teklifte bulundular ben gitmemistim ama sonra ogrendim ki firma batmis boyle resimlerinizi cekelim bahanesiyle para toplamak icin buyuk markalarin isimlerini veriyorlarmis...

Güvenilirliğini araştırmadan hiçbiryere gitmeyin bilindik firmalarla görüşün en iyisi Dora Cast Ajans,Mayadrom ya da Erberk ajans gibi

Eğer gerçekten kurumsal bir ajans ise marka ismini asla paylaşmaz kayıt aşamasında ben daha önce bir ajansta çalıştım dolayısıyla işleyişi az çok biliorm... Firma ismi ve kesin olacak gibi cümleler kuran ajanslardan uzak durun sadece para kaybetmiş olursunuz... Mayadrom, Dora Cast Ajans gibi firmalar en iyi ve dürüstleri bu sektörün... Dikkat etmek lazm..

Dikkat et. Basina kotu seyler gelmesin.

Back
X