Castle

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Castle, Amerikan televizyon sezonu ortasında, 9 Mart 2009'da yayına başlamış bir komedi-drama televizyon dizisidir. Dizi ABC Studios tarafından yapılmaktadır.

Dizide iki tane ana karakter bulunmaktadır. Bunlar, Richard Castle karakterini oynamakta olan Nathan Fillion ve Detektif Kate Beckett karakterini oynayan aktris Stana Katic'dir.

$castle s1.webp

öylesine bi kaç bölüm izleyeyim dedim ama sardı, imdb puanı 8.2, aslında fazla bence, neden 8.2 anlamadım, bir sherlock bir mentalist değil yani:27::27:

Castle güzel dizidir, birçok bölümünü seyrettim, polisiye dizi sevenler için ideal bir dizi, polisiye, kriminal diziler seviyorsan ve seyretmediysen Body of Proof'u ve Rizzoli & Isles'i tavsiye ederim, Rizzoli & Isles Tess Gerritsen'ın Cerrah, Çırak, Günahkar gibi seri oluşturduğu kitaplarından diziye uyarlanmış, kitaplarını kızım okuyor, bende dizisini seyrediyorum:)))

Castle güzel dizidir, birçok bölümünü seyrettim, polisiye dizi sevenler için ideal bir dizi, polisiye, kriminal diziler seviyorsan ve seyretmediysen Body of Proof'u ve Rizzoli & Isles'i tavsiye ederim, Rizzoli & Isles Tess Gerritsen'ın Cerrah, Çırak, Günahkar gibi seri oluşturduğu kitaplarından diziye uyarlanmış, kitaplarını kızım okuyor, bende dizisini seyrediyorum:KK66:))

Body of proofu tavsiye eder misin puanı bayağı bir düşük çünkü.Konusunu okuduğumda ilginç gelmişti ama puanını görünce açıkcası izlemekten vazgeçmiştim.

Back
X