Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Casual Quantum bebek arabası

sapkali

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.395
1.227
133
İyi akşamlar herkese.Daha fazla insan görsün diye buraya açtım.Bence bu da büyük bir dert.

Ana kucağı takılıyken yarım saat falan yürüyüş yaptıktan sonra araba durup dururken kapandı.Bebeğimize birşey olmadı ama çok korktu çok ağladı.

Eve dönerken tekrar kapanacak oldu.Engel olduk.Şaseyi her zaman kontrol ederiz o gün de ettik.

Bu kapanma ihtimali için bile bu araba alınmaz.Daha bir iki gün önce arabayla ilgili methiye dizdim.Buraya yazayım da sorunu herkes görsün dedim

Şikayetvar diye site var oraya yazabilirsiniz hem firmada görüyor bu sebebeple.
Geçmiş olsun baktım netten ucuz da değilmiş.
Benim araba uygun fiyatlı ama çok şükür oyle bişr sorun yaşamadık.
Kenarı kırıldı cocuk büyüdü çuval bile taşıyor maşallah.
Ya arabanızda fabrika hatası bir sorun var ya da genel olarak böyledir.

İyi akşamlar herkese.Daha fazla insan görsün diye buraya açtım.Bence bu da büyük bir dert.

Ana kucağı takılıyken yarım saat falan yürüyüş yaptıktan sonra araba durup dururken kapandı.Bebeğimize birşey olmadı ama çok korktu çok ağladı.

Eve dönerken tekrar kapanacak oldu.Engel olduk.Şaseyi her zaman kontrol ederiz o gün de ettik.

Bu kapanma ihtimali için bile bu araba alınmaz.Daha bir iki gün önce arabayla ilgili methiye dizdim.Buraya yazayım da sorunu herkes görsün dedim
Bende casual solo kullanıyorum çok memnunum servise bildirin eminim size doneceklerdir çünkü bizde Bi sıkıntı yaşadıkama bu tarz değil hemen hallettiler gayet ilgililerr

Şikayetvar diye site var oraya yazabilirsiniz hem firmada görüyor bu sebebeple.
Geçmiş olsun baktım netten ucuz da değilmiş.
Benim araba uygun fiyatlı ama çok şükür oyle bişr sorun yaşamadık.
Kenarı kırıldı cocuk büyüdü çuval bile taşıyor maşallah.
Ya arabanızda fabrika hatası bir sorun var ya da genel olarak böyledir.

Evet yazdım oraya da.Birkaç şikayet daha okudum böyle aniden kapanma

Bende casual solo kullanıyorum çok memnunum servise bildirin eminim size doneceklerdir çünkü bizde Bi sıkıntı yaşadıkama bu tarz değil hemen hallettiler gayet ilgililerr

Sağ olun haftasonu götüreceğim servise

Sağ olun haftasonu götüreceğim servise
Hangi ildesin bilemem ama servis sadece istanbulda ups ile yolluyosun anlasmalilar kargo onlara ait biraz cazgirlik yapın yenisini versinler kapanma sorunu varsa hafife alınacak Bi durum değil cunku

Gecms olsn birdaha kullanmayin sorunu cozene kadr arayin mail yazin sikayet vara msj atin baktiniz donus yok tukeci haklarina bildirecegim diye konusun aninda donus yaparlar cunki tukeci haklarindan tazminat alma olasiliginiz bile var insallah cozulur gelismeleri bizlere bildirin

Hangi ildesin bilemem ama servis sadece istanbulda ups ile yolluyosun anlasmalilar kargo onlara ait biraz cazgirlik yapın yenisini versinler kapanma sorunu varsa hafife alınacak Bi durum değil cunku

Güneydoğudayım.E bebekten aldım götürüyorum 20 iş günü içinde getiriyorlar.Bir kez de anakucağının tutma yeri sıkıntı yaptı.hallettiler.İlgine teşekkür ederim

Gecms olsn birdaha kullanmayin sorunu cozene kadr arayin mail yazin sikayet vara msj atin baktiniz donus yok tukeci haklarina bildirecegim diye konusun aninda donus yaparlar cunki tukeci haklarindan tazminat alma olasiliginiz bile var insallah cozulur gelismeleri bizlere bildirin

Tüketici haklarına başvuru için süre hakkım var sanıyordum.Bir bakayım ona da teşekkür ederim .Şikayet var a yazdım firmaya iletilmiş yayınlanmadı

Bende de casual quantum var. Bebek uzerinde iken arabamiz hic kapanmadi ama cok kisiden bu sikayeti duydum. Satici firma ile gorusun bence. Genel olarak arabadan ben de hic memnun degilim.

Bende de casual quantum var. Bebek uzerinde iken arabamiz hic kapanmadi ama cok kisiden bu sikayeti duydum. Satici firma ile gorusun bence. Genel olarak arabadan ben de hic memnun degilim.

Garantiye yolladık orta göbek yaylarını değiştirmişler,eskiye nazaran daha zor kapanıyordu.Bi daha aynı durumu yaşamadım.

Arkadaşla beraber aldık.O severek kullandı.Ben hafif olduğu ve az yer kapladığı için baston puset aldım

Baston travel sistemler cok basarili bence. Joie brisk lx modeline gemm ana kucagi ekleniyo guzel oluyor. Bugunku bilincim olsa ondan alirdim.

Back
X