- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun dusubdugunuz icin gercekten oyle adamin umru degio bem kendi kendimi mahfediyorum tammYoutube da track wiev diye bi program var demişti burdan biri. Hiç detayları bilmiyorum ama , okumuştum ismi kalmış aklımda. Siz o hesaba yorumlar yapın. Profilinizi açın fotoğraflarınız yok mu eşinizle. Kaç gündür kendinizi yediniz size de yazık yani adamın umrunda değil belli ki instagram da kendi kedine bi dünya kurmuş takılıyor . Instagramda bi girin bakalm belki kaldır dememiştir şifreyi hesabı? Instagram a girin, mevcut hesaba giriş yapın diyince direkt şifresi çıkıyor hesabın eğer kaldır demediyse belki unutmustur
Anladim anlamazmiyim ama konduramiyorum iste bi delil olsun istiyorum elimdeAblacım ben buradan eşinin ne yapmaya çalıştığını anladım sen anlamadın mı gerçekten??
Sürekli silen birisisiyle delil bulman çok zor. Ama dur bi ben instagramda bir sayfayı takip ediyordum onlar bi program paylaşmıştı bulursam atayım sanaAnladim anlamazmiyim ama konduramiyorum iste bi delil olsun istiyorum elimde
Hayir suan sifre koymuyor bosanirken delil olarak kullanirim diye evet her seferinde uste cikiyor konu kapaniyordu ama artik bukadar basite almayacagim yuvasini yikmaya goze almissa bende elimden geleni yapacagim delil vs ne olursaValla siz bu saflıkla casus programı işini de beceremezsiniz. Bir kere o telefona şifre konuluyorsa, geçmiş olsun diğer göstergelere bile gerek yok, aldatiliyorsunuz. Bunu yapan, babamda dahil ne kadar erkek gorduysem hep aldattı. Delil toplayın diyeceğim ama adam yağ gibi üste çıkınca barisacaksiniz bence masal dinlemeye devam.
Daha once hic buladar ciddi dusunmemistim ama evet daha fazlasini yasamamak icin bosanalim diyecegimHer şey ortada aslında. Mahkemeye mi vereceksiniz?
Başka bir (fake) hesap açıp kendinize, başkasının resimlerini paylaşıp, takipçi kaydedip bir sürü farklı kadın hesabını kaydedip adama takip isteği gönderin ve yazışın. Farklı bir dille yazın, sizin diliniz olduğu öğrenilmesin.
Haklisin bunlar bile yeterli bi sebep bence bu aksam oturp konusacacgim 5 yillik evliligimizde okadar sey yasandi ama bunlar agrima gididyor fazlasini kaldiramamaycgim bosanalim diyecegim madem bu kadar rahat bi hayat istiyorsun taviz tavizi doguruyor ben nezaman affttim nezaman ustunu kapattim yine ortaya cikti bu tarz seylerOff gercekten seni bu hallere dusuren adam aldatsa ne olur aldatmasa ne olur
Bir adet omrun var ya surekli delil aramakla mi gecireceksin
1bucuknyasinda bi kizimiz var oyuzdende disariya cikamiyorum sosyal hayatim yok gibi birsey evdede bakimli olamiyorum bunlarinda etkisi var sanirim dediginiz gibinarayis icindenede n boyle anlamiyorum
Valla siz bu saflıkla casus programı işini de beceremezsiniz. Bir kere o telefona şifre konuluyorsa, geçmiş olsun diğer göstergelere bile gerek yok, aldatiliyorsunuz. Bunu yapan, babamda dahil ne kadar erkek gorduysem hep aldattı. Delil toplayın diyeceğim ama adam yağ gibi üste çıkınca barisacaksiniz bence masal dinlemeye devam.
Haklisin bunlar bile yeterli bi sebep bence bu aksam oturp konusacacgim 5 yillik evliligimizde okadar sey yasandi ama bunlar agrima gididyor fazlasini kaldiramamaycgim bosanalim diyecegim madem bu kadar rahat bi hayat istiyorsun taviz tavizi doguruyor ben nezaman affttim nezaman ustunu kapattim yine ortaya cikti bu tarz seyler
Kızlar merhaba eşim bundan aylar önce telefonunu benden surekli gizliyordu ve şifreliydi bi gün konuyu actım sacmalama falan filan demeye basladi tavir yaptim biraz ama sonra baristik tabi bu seferde sifresini bildigim icin instagram hesabini eve gelince siliyor giderken tekrar aciyordu bu hal hareketleri beni çok işkillendir bisey yakalamadim msj vs siliyordu anladigim kadariyla birsey gorunmuyor ama seri begeni yaptigi bi kadin vardi bunun icinde ayri bi kavga tabi üstu kapatildi sayfasini arada kontrol ediyorum fotograflari paylastigi bi sayfasi var herkese istek atiyor yabanci turk karisik ozellikle fotograflarin altina benim yorum yapmami istemiyor ama baskalarinin yorumlarini begeniyor bu olay bi kacgun oldu 3 gundur felanda konusmak istemiyorum ayni yataga yatiyoruz ama o bi uçta ben bi ucta bi adimda atmiyir oda konusmuyir insan bi af diler ama yok bende zatn esime karsi bi sogukluk olustu bukadar seyden sonra agrıma gitti begenilmemek yada nebikiyim aldatiliyormuyum dusuncesi birde evlilik yuzigunu arrik takmiyor surekki arabasinda biliyorum yizukle sadakat olmaz ama neden ne yapmaliyimcasus program yuklemeyi dusunuyoru. Bu konuda bilginiz var mi guvenlir programlar
Valla bence yüzükle sadakat olur. Yani tanıştığınızdan beri yüzük takmayı sevmeyen rahatsız olan biriyse o başka. Ama sonradan takmamaya başlaması büyük sorun. Bildiğin aldatıyor. İnstagramı eve gelince silmesi normal değil birşeyler saklıyor ve birşeyler saklayıp arkanızdan iş çevirmesi de aldatmakdır bana göre.Kızlar merhaba eşim bundan aylar önce telefonunu benden surekli gizliyordu ve şifreliydi bi gün konuyu actım sacmalama falan filan demeye basladi tavir yaptim biraz ama sonra baristik tabi bu seferde sifresini bildigim icin instagram hesabini eve gelince siliyor giderken tekrar aciyordu bu hal hareketleri beni çok işkillendir bisey yakalamadim msj vs siliyordu anladigim kadariyla birsey gorunmuyor ama seri begeni yaptigi bi kadin vardi bunun icinde ayri bi kavga tabi üstu kapatildi sayfasini arada kontrol ediyorum fotograflari paylastigi bi sayfasi var herkese istek atiyor yabanci turk karisik ozellikle fotograflarin altina benim yorum yapmami istemiyor ama baskalarinin yorumlarini begeniyor bu olay bi kacgun oldu 3 gundur felanda konusmak istemiyorum ayni yataga yatiyoruz ama o bi uçta ben bi ucta bi adimda atmiyir oda konusmuyir insan bi af diler ama yok bende zatn esime karsi bi sogukluk olustu bukadar seyden sonra agrıma gitti begenilmemek yada nebikiyim aldatiliyormuyum dusuncesi birde evlilik yuzigunu arrik takmiyor surekki arabasinda biliyorum yizukle sadakat olmaz ama neden ne yapmaliyimcasus program yuklemeyi dusunuyoru. Bu konuda bilginiz var mi guvenlir programlar
Sayfayı kapatsa ne olcak? İçinize kurt düştü bir kere. Aldatmıyorsa bile fırsat kolluyor bence.Evet yanlis kategoride acmistim fikir almak istiyorum ne yapmam gerektigi konusunda kararsisizim karsima alip konusayim diyorum ama herseferinde ben konusuyorum o susuyor buda beni deli ediyor ya sayfayi kapat yada bosanalim herkes yoluna baksin Diyecegim en sonunda