Casus program

Casus programlari hakkında bir fikrim yok ama, burda bi konuda görmüstüm. Programı yüklemis izlemis bisey çıkmamıs ama silmemisti
Sonra telefona güncelleme gelince tartısma cıkmıstı yapıcaksan dikkatli olmalısın

Kızlar merhaba eşim bundan aylar önce telefonunu benden surekli gizliyordu ve şifreliydi bi gün konuyu actım sacmalama falan filan demeye basladi tavir yaptim biraz ama sonra baristik tabi bu seferde sifresini bildigim icin instagram hesabini eve gelince siliyor giderken tekrar aciyordu bu hal hareketleri beni çok işkillendir bisey yakalamadim msj vs siliyordu anladigim kadariyla birsey gorunmuyor ama seri begeni yaptigi bi kadin vardi bunun icinde ayri bi kavga tabi üstu kapatildi sayfasini arada kontrol ediyorum fotograflari paylastigi bi sayfasi var herkese istek atiyor yabanci turk karisik ozellikle fotograflarin altina benim yorum yapmami istemiyor ama baskalarinin yorumlarini begeniyor bu olay bi kacgun oldu 3 gundur felanda konusmak istemiyorum ayni yataga yatiyoruz ama o bi uçta ben bi ucta bi adimda atmiyir oda konusmuyir insan bi af diler ama yok bende zatn esime karsi bi sogukluk olustu bukadar seyden sonra agrıma gitti begenilmemek yada nebikiyim aldatiliyormuyum dusuncesi birde evlilik yuzigunu arrik takmiyor surekki arabasinda biliyorum yizukle sadakat olmaz ama neden ne yapmaliyim 😔 casus program yuklemeyi dusunuyoru. Bu konuda bilginiz var mi guvenlir programlar
Üzgünüm ama aldattığı apaçık ortada.

Casus programina ne gerek var adam bariz diyor ki büyük pontlarla firsatini yakalasam aldatirim. Boşanmayacaksaniz didikleme çünkü altindan gereksiz süphe çikmayacak

🥴Vala oyle safım ama suan sifre koymuyor suan ki mesele benim yorum yapmamai istemiyor kalpli felan emoji koydugum zaman siliyordu ama baska birini emojisini begenmis hemen daha onceki hatasinida unutmus degilim ama evliligimi yuvami yikmak istemedim
Herşey çok net ortada malesef. Sizin kalpli yorumunuzu istemiyor neden sevgilisi görmesin diye yüzük takmıyor neden aynen bu sebepten .çok net herşey ama boşanmayacaksanız bence kurcalamayın üzmeyin kendinizi yüz göz olmaya gerek yok o zaman alenen yapar artık çünkü . Kendinizi ölçün biçin ona gore bir adım atın derim ben

Kadın ben de farkındayım, biliyorum ama net bir şekilde görmek ve delil toplamak istiyorum diyor hala ağız birliği yapmış gibi "her şey ortada ne gerek var şaka misin" gibi boş boş yazmışsınız yine.

Nerden duydum hatırlamıyorum ama şu mspy olanın iyi olduğu kalmış aklımda. Bi ara manyak eski sevgilim bana uzaktan bu tür bir şey yüklemeye çalışmış, bir hackerla anlaşmış son anda vazgeçmiş benim videoları fotoları hacker da görecek diye. Bu mspy o bahsetmiş de olabilir. Bir bak derim ekşide falan da arat casus programı, casus yazılımı, mspy gibi başlıklara bak mutlaka vardır bir şeyler

Böylelerine acımayacaksın Borca harca sokup nefes aldırmayacan aslında Götüne don almayacak. Bak bakalım karı kız kesebiliyormu.. Rabbim Akıl fikir versin. Harca kız maaşını at çöpe gitsin acıma hiç

Emin ol surekli boyle devam edecek ya bu durumu kabullen sesini çıkarma ya da kendine bunu reva gormeyip hayatindan o adami cikarip devam et.

Babam yillarca annemi aldatti annemde surekli kanit pesindeydi, biri bitiyor diger kanit... surekli ayrilip ayrılıp baristilar surekli tartisma ortami.

Annemin su an yaptigini düşününce tamamen delilik gibi geliyor su an 52 yasinda bi omur boşa ugrasmisim diyor. Ki bu durumun maddiyatla da alakasi yok annemin maddi durumu babamdan daha iyiydi .cocukla da alakasi yok biz istemiyorduk artik birak su adami bezdik artik kavgalardan diye

Emin ol seven, deger veren adam zaten seni bunlarla muhattap etmez alir karsisina aciklamasini yapip seni rahatlatir. ufacik bi suphe durumunda dahi
Kesinlikle size katiliyorum birkere basladi mi sonu gelmiyor benim cevremdede cok teyzemin esi adam.girtlak kanseri hala sey pesinde herseyin farkindayim saolun oneriniz icin suana kadar bi konusma vs gormedim ama bukonusmadigi anlamina gelmiyor hissediyorum yolunda olmayana borsey.ler var az daha sabir kpss surecim var bu olaylar yuzunden adapte olaamiyorum isteristemez kendimi garantiye aldigim zaman daha cesur olacagima ianniyorum

Kadın ben de farkındayım, biliyorum ama net bir şekilde görmek ve delil toplamak istiyorum diyor hala ağız birliği yapmış gibi "her şey ortada ne gerek var şaka misin" gibi boş boş yazmışsınız yine.

Nerden duydum hatırlamıyorum ama şu mspy olanın iyi olduğu kalmış aklımda. Bi ara manyak eski sevgilim bana uzaktan bu tür bir şey yüklemeye çalışmış, bir hackerla anlaşmış son anda vazgeçmiş benim videoları fotoları hacker da görecek diye. Bu mspy o bahsetmiş de olabilir. Bir bak derim ekşide falan da arat casus programı, casus yazılımı, mspy gibi başlıklara bak mutlaka vardır bir şeyler
[/QU cok saol eveto programi duydum insaallh becerebilirsem yuklemeyi

Casus program sizi suclu duruma dusurur.
Ayrica gerek de yok cunku gorunen koy kılavuz istemez.

Çok üzgünüm senin adına ama casus programına gerek yok hersey ortada .. İnşallah hakkında herseyin en güzeli ve hayırlısı olsun..

1bucuknyasinda bi kizimiz var oyuzdende disariya cikamiyorum sosyal hayatim yok gibi birsey evdede bakimli olamiyorum bunlarinda etkisi var sanirim dediginiz gibinarayis icinde😕 nede n boyle anlamiyorum
Bunu ilk önce kendiniz için yapın zaten en çok kendinizi sevin. Salmayın kendinizi lütfen.

Back
X