- 27 Nisan 2023
- 7
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi kuciddream
-
zamana bıraksam sonuç alır mıyım sizce gerçekten boğuluyorum allah kimseye böyle hastalıklar vermesinTekrar bir adım atsanız dahi sonuçsuz kalıp daha çok üzüleceksiniz. O yüzden ilk olarak kendinize odaklanıp kendi içinizdeki sorunları çözümleyin. Onuda kendi haline bırakın.
Sizin düşündüğünüz gibi artık sizi sevmiyor olabilir. Zamana bırakın. Bu süreçte kendinizi iyileştirmeye odaklanın. Kendinize değer verin.Merhaba erkek arkadşaımla iyi giden bi iliskimiz vardi kavga oluyordu ama genelde benden dolayi cikiyordu benimde abladigim kadariyla kendi icimde cozemedigim psikoloojik problemlerim var . En son tartıştık konuşmadık çat diye ayrılık mesajı atıp ayrıldı üstüne gidince engelledi ama beni çok sevdiğini biliyorum ona düzelceme dair söz verdim mesajlarda hep öyle yazdım döner mi sizce gerçekten dayanamıyorum ortak arkdaslarımız var dediğim dedik o bizden bi sey rica etme dediler . Ne olur çok hassas olduğumu göz önğnde bulundurarak yorum yapın psikolojim hiç iyi değil onh kaybetmek istemiyorum zaten psikatra yönlendirdi doktor artık seansa başlıcam
Merhaba erkek arkadşaımla iyi giden bi iliskimiz vardi kavga oluyordu ama genelde benden dolayi cikiyordu benimde abladigim kadariyla kendi icimde cozemedigim psikoloojik problemlerim var . En son tartıştık konuşmadık çat diye ayrılık mesajı atıp ayrıldı üstüne gidince engelledi ama beni çok sevdiğini biliyorum ona düzelceme dair söz verdim mesajlarda hep öyle yazdım döner mi sizce gerçekten dayanamıyorum ortak arkdaslarımız var dediğim dedik o bizden bi sey rica etme dediler . Ne olur çok hassas olduğumu göz önğnde bulundurarak yorum yapın psikolojim hiç iyi değil onh kaybetmek istemiyorum zaten psikatra yönlendirdi doktor artık seansa başlıcam
Bence iletişim kurmaktan kaçının zamana bırakın. Seviyorsa zaten döner. Siz peşinden koştukça kendi değerinizi düşüyorMerhaba erkek arkadşaımla iyi giden bi iliskimiz vardi kavga oluyordu ama genelde benden dolayi cikiyordu benimde abladigim kadariyla kendi icimde cozemedigim psikoloojik problemlerim var . En son tartıştık konuşmadık çat diye ayrılık mesajı atıp ayrıldı üstüne gidince engelledi ama beni çok sevdiğini biliyorum ona düzelceme dair söz verdim mesajlarda hep öyle yazdım döner mi sizce gerçekten dayanamıyorum ortak arkdaslarımız var dediğim dedik o bizden bi sey rica etme dediler . Ne olur çok hassas olduğumu göz önğnde bulundurarak yorum yapın psikolojim hiç iyi değil onh kaybetmek istemiyorum zaten psikatra yönlendirdi doktor artık seansa başlıcam
Merhaba erkek arkadşaımla iyi giden bi iliskimiz vardi kavga oluyordu ama genelde benden dolayi cikiyordu benimde abladigim kadariyla kendi icimde cozemedigim psikoloojik problemlerim var . En son tartıştık konuşmadık çat diye ayrılık mesajı atıp ayrıldı üstüne gidince engelledi ama beni çok sevdiğini biliyorum ona düzelceme dair söz verdim mesajlarda hep öyle yazdım döner mi sizce gerçekten dayanamıyorum ortak arkdaslarımız var dediğim dedik o bizden bi sey rica etme dediler . Ne olur çok hassas olduğumu göz önğnde bulundurarak yorum yapın psikolojim hiç iyi değil onh kaybetmek istemiyorum zaten psikatra yönlendirdi doktor artık seansa başlıcam
Bekle yazar belkiMerhaba erkek arkadşaımla iyi giden bi iliskimiz vardi kavga oluyordu ama genelde benden dolayi cikiyordu benimde abladigim kadariyla kendi icimde cozemedigim psikoloojik problemlerim var . En son tartıştık konuşmadık çat diye ayrılık mesajı atıp ayrıldı üstüne gidince engelledi ama beni çok sevdiğini biliyorum ona düzelceme dair söz verdim mesajlarda hep öyle yazdım döner mi sizce gerçekten dayanamıyorum ortak arkdaslarımız var dediğim dedik o bizden bi sey rica etme dediler . Ne olur çok hassas olduğumu göz önğnde bulundurarak yorum yapın psikolojim hiç iyi değil onh kaybetmek istemiyorum zaten psikatra yönlendirdi doktor artık seansa başlıcam
Retrodayız bu zamanlar da herkes agresif yanlış anlaşmalar falan çok sık oluyor özür dilerim de ve rahat bırak..seven döner dönmezse zaten hiç sevmemiştirMerhaba erkek arkadşaımla iyi giden bi iliskimiz vardi kavga oluyordu ama genelde benden dolayi cikiyordu benimde abladigim kadariyla kendi icimde cozemedigim psikoloojik problemlerim var . En son tartıştık konuşmadık çat diye ayrılık mesajı atıp ayrıldı üstüne gidince engelledi ama beni çok sevdiğini biliyorum ona düzelceme dair söz verdim mesajlarda hep öyle yazdım döner mi sizce gerçekten dayanamıyorum ortak arkdaslarımız var dediğim dedik o bizden bi sey rica etme dediler . Ne olur çok hassas olduğumu göz önğnde bulundurarak yorum yapın psikolojim hiç iyi değil onh kaybetmek istemiyorum zaten psikatra yönlendirdi doktor artık seansa başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?