Çat diye ayrıldi konusmuyor??

kuciddream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
7
5
1
25
Merhaba erkek arkadşaımla iyi giden bi iliskimiz vardi kavga oluyordu ama genelde benden dolayi cikiyordu benimde abladigim kadariyla kendi icimde cozemedigim psikoloojik problemlerim var . En son tartıştık konuşmadık çat diye ayrılık mesajı atıp ayrıldı üstüne gidince engelledi ama beni çok sevdiğini biliyorum ona düzelceme dair söz verdim mesajlarda hep öyle yazdım döner mi sizce gerçekten dayanamıyorum ortak arkdaslarımız var dediğim dedik o bizden bi sey rica etme dediler . Ne olur çok hassas olduğumu göz önğnde bulundurarak yorum yapın psikolojim hiç iyi değil onh kaybetmek istemiyorum zaten psikatra yönlendirdi doktor artık seansa başlıcam

Tekrar bir adım atsanız dahi sonuçsuz kalıp daha çok üzüleceksiniz. O yüzden ilk olarak kendinize odaklanıp kendi içinizdeki sorunları çözümleyin. Onuda kendi haline bırakın.
zamana bıraksam sonuç alır mıyım sizce gerçekten boğuluyorum allah kimseye böyle hastalıklar vermesin

Siz onun uzerine gittikce o daha cok bunalip kacacaktir, kacan kovalanir hesabi. Bence önce kendinizi iylestirin o sizin ilacininiz olamaz! Iliski bu sevmiyorum diyipte gidebilir mecbur degil sonucta ama siz kendi kendinize yetecek gucu bulursaniz iylesirseniz zamanla daha saglikli iliskiler kurabilirsiniz. Veya birsinin iliski bitirmesi size piskolojikmen yikmaz.

Kavga sebepleriniz nedir bilmiyorum ama büyük problemler değilse emin ol ayrılası varmış ve gerekli bahaneyi bulmuş. Dönerse de birini bulamadığı için dönecektir.

Lütfen kimse için düzeleceğim, iyileşeceğim diye yalvarmayın. Bu zaten sıkıntınızın en büyük sinyali. Bana da böyle düzeleceğim nolur diye yalvarılsa dönmem. Kendiniz için sıkıntılarınızı çözün bir sonraki ilişkinizde de bunları yansıtmamaya çalışın.

Önce tedavi ol. Sevgili bağımlılığından kurtulursun. Herkesin travması var ama bu travmalar yetişkin insan olma sorumluluğunu engellemiyor. Şöyle düşün erkek arkadaşın beni sevip düşünüyor olsa zaten bu süreçte yanında olurdu. Önce kendini düşün.

Sizin düşündüğünüz gibi artık sizi sevmiyor olabilir. Zamana bırakın. Bu süreçte kendinizi iyileştirmeye odaklanın. Kendinize değer verin.

tedavi olun
kendinizi sevmeye başlayın
elin adamına da yalvarıp durmayın lütfen

Bence iletişim kurmaktan kaçının zamana bırakın. Seviyorsa zaten döner. Siz peşinden koştukça kendi değerinizi düşüyor

Adam ayrıldıysa da ayrıldı. Dünyanın sonu değil. Elin adamına yalvarıp kendinizi düşürmeyin.

Seni çok sevdiğini düşünerek kendini kandırma. Seven insan gitmez engellemez aksine düzelmen için geleni yapar(dı). Bırak gitsin o dönsün diye psikolojik destek alma kendin için al destek.

Ya kaldırma biryerlerini bırak ne hali varsa görsün. Seviyorsa döner gelir sevmiyorsa yollar onun olsun zamaninda bende yaptım o hatayı birine günlerce yalvardım ağladım ama yüzüme bile bakmadı zaman geçti şimdi koca bir ohhh çekiyorum ama o hala ağlıyormus

İyileşmeye bakın o zaman sevgilinize ihtiyacınız olmayacak
Çat diye gideni pat diye tarihe gömün, gelse de geri almayın

Bekle yazar belki

Retrodayız bu zamanlar da herkes agresif yanlış anlaşmalar falan çok sık oluyor özür dilerim de ve rahat bırak..seven döner dönmezse zaten hiç sevmemiştir

Sogumustur bikmistir sevse zulm bile ona tatlı gelirdi başkasının isvesi cilvesine kapilmistir kavga kavga nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…