• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çat diye çatlamak üzereyim arkadaşı boğasım var

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
698
misafiri sewen bir insanım uyumlu biriyim öncelikle bahsedeyim derdimi anlatmadan geçmeden önce:24:

bulunduğumuz yer g.doğu we bazı nedenlerden eşim we iş arkadaşı iş nedeniyle merkeze gittiler.. perşembe günü.. bu arkdaşın eşi(benim zorunlu arkaddaşlık yaptıklarımdan biri) rahat bir insan we sen de kalıcam dedi emri waki we ben de doğal olarak tamam dedim.. söz de bizimkiler bugün gelecekti salı gününe kaldı.. iyi hoş kalsınlar.. ama walla çıldırmak üzereyim ya! bu kadar hayatımda rahatlık görmedim.. çocuğum war 2 yaşında bir taraftan onla uğraşıyorum bir taraftan da misafir diye bir dediğini iki etmeyeyim derken baktım resmen hizmetçilik yapıyorum ya! ewi çok yakın bir bina ötede aynı sokaktayız ama evinin kapısından bile bakmaya gitmedi! 1 saat bile yalnız kalamadım kendi evimde! yemeği yer bir insan koltuk köşesine geçer ewin babaannesi gibi oturur mu ya! git ewine gündüz akşam gel kal.. üstüne bişey almaya bile gitmiyor.. şarjı bitti onu almaya gitmedi yaa.. :14: terslik yapacak yada surat asacak biri değilim ama.. kızım o war diye şımarıyor tahammül edemiyorum.. delircem yaa:36: bir tarla bostan yangel yat osman:41: ben misafiri çok sewerim yeirmeyi içirmeyi hizmet etmeyi ama anlayışsızlığa kızıyorum ya.. evin mi yok senin dibimde ya bir git kafa dinleyeyim kızımı rahatça uyutayım! yüksek we abartılı anlatım şeklinden çocuk uyuyamıyor !

Son düzenleme:
artık misafir gibi davranma ona.böyleleri arsız ,sürekli aynı şeyi ister yoksa.hareketlerinle belli et bence.bu kadar rahat insanlara şaşıyorum.:20:

dengesiz ne kadar çokmuş yarabbim.arkadaşım mesafe al.böyle sessiz kişileri seçip hizmetçilik yaptıran emrivaki yapan insanlarla dolu ortalık.bunlar rahat etsin eğlenip günlerini gün etsinler diye bazıları vızır vızır işlemek zorunda.ne kimseyi kullanırım ne de kendimi kullandırtırım bu ne ya.

böylelerine misafir denmez canim yaaa anliyorum seni ..5 yildizli otele gelmis gibi sanki dimi..yemekte begenmez bisey begenmezlerde. ayy sen iyi cekmissin yine, ben hastayim cocuk hasta falan biseyler uydurur evi yakin madem postalardim, ama baktim olmuyo evi alt üst eder temizlik var deyip yardim ettirirdim , bak o zaman ansil gidiyor.. boylelerine sende uyaniklik edeceksin baska sansin yok..
kuzenim bi ara hergün bizdeydi tamam severim kendisini ama hergunde cekilmiyorki, yemegi yer gecer köseye haa bide benim paketimden alir tüttüre tüttüree sigara icer ohhhh cay icelimm mi der..nerde bu keyif walla. her gun böyle böyle böyle..bazan delikten görünce acmazdim, bekler bekler gider..yada acardim ben tam cikiyordum derdim.. cünkü kizin halinden sikayeti yok cok rahat..sinir oluyorum böylelerine aileside boyle..ailesinden görmüs iste.. ben tam etrsi baskasinin evinde kendi ablamda kardesimde olsa rahat edemem , rahat ediyorsamda kendi evim gibi kalkar biseyler yaparim muhakkakk. misafir gibi oturmam..

ya kızlar inanın normal tarzım we muhabbetim olan biri değil sırf eşimin iş arkadaşıının eşi diye muhatap oluyorum we samimi değilim hiç olmaım.. ama yüzüne tükürsen yarabbi şükkür der eminim.. bir de bir dedikoducu bir anlatır bir konuşu susmaz tahammül edemiyorum.. çoğu kez dinlemeden kızımı bahane edip gidiyorum.. ters dawransam bizim ki askeri ortam tatsızlık olsun istemiyroum çünkü böyle hanım muhabbetleri büyür..

A aaa şimdi sinirlendim işte:47::47::47:
Böyle insanları çok iyi tanıyorum ve bu sahneyi daha önce yaşamışlığım var:1:
Artık misafirlikten çıkmış bir arkadaşımız bize gelir, yer,içer görevimizdir tabi misafirimize ikramımız olrur bakarız...
Amaaaa hiçbirşey yapmayıp arkasını topladığımız kişilerden olunca ben çıldırırım valla.
Ben de zamanında yaşadım bu tür şeyleri
Hem çalışıp hem de koca koca arkadaşlarıma annelik yaptım resmen.
Fakat sağlığımdan olmaya başlayınca aklım başıma geldi ve hayatımda fazla arkadaşa yer vermiyorum artık.
Eşim, oğlum ve bir iki dost yetiyor bana:)
Hee o bir, iki kişiden biri bakıyorum yine saldım çayıra mevlam kayıra olmuş
Hemen hiç zaman kaybetmeden göndedirim
Nasıl mı;

Canım yaa ben ağda mağda yapıcam şimdi, çok işim var,çekingenim bir de.
Evin de yakın, git sen de yap bakımlarını kocişlerimiz yokken de bizi mis gibi görsünler falan derim.
Ya da durup dururken özel bir işim var halletmem gereken, kusura bakma derim, ne düşünürse düşünsün

Daha çok yazacağım şey vardı da çok uzun oldu diye yazmadım:1:
Kusura bakma arkadaşım, seni anlıyorum

böylelerine misafir denmez canim yaaa anliyorum seni ..5 yildizli otele gelmis gibi sanki dimi..yemekte begenmez bisey begenmezlerde. ayy sen iyi cekmissin yine, ben hastayim cocuk hasta falan biseyler uydurur evi yakin madem postalardim, ama baktim olmuyo evi alt üst eder temizlik var deyip yardim ettirirdim , bak o zaman ansil gidiyor.. boylelerine sende uyaniklik edeceksin baska sansin yok..
kuzenim bi ara hergün bizdeydi tamam severim kendisini ama hergunde cekilmiyorki, yemegi yer gecer köseye haa bide benim paketimden alir tüttüre tüttüree sigara icer ohhhh cay icelimm mi der..nerde bu keyif walla. her gun böyle böyle böyle..bazan delikten görünce acmazdim, bekler bekler gider..yada acardim ben tam cikiyordum derdim.. cünkü kizin halinden sikayeti yok cok rahat..sinir oluyorum böylelerine aileside boyle..ailesinden görmüs iste.. ben tam etrsi baskasinin evinde kendi ablamda kardesimde olsa rahat edemem , rahat ediyorsamda kendi evim gibi kalkar biseyler yaparim muhakkakk. misafir gibi oturmam..

ben de aynen kesinlikle rahat olamam bişeyler yapar yardım ederim yaa.. nasıl postalaybilirim ki? merkez gibi bir yerde olsam çarşı bahanesiyle çıkarım giderim ama küçük bir yer burası.. komşuya kaçtım gittim sabah peşimden geldi benle beraber döndü.. oraya da nefes almak için gittim:5:

Böyle yüzsüz ve arsız insanları alttan almıcan iyice tepene çıkarlar açık açık söyle gündüz benim kendime ait kzıma ait ilgilenmem gereken işler var sen varken rahat rahat vakit ayıramıyorum akşam kalmaya gel bundan sonra de.

A aaa şimdi sinirlendim işte:47::47::47:
Böyle insanları çok iyi tanıyorum ve bu sahneyi daha önce yaşamışlığım var:1:
Artık misafirlikten çıkmış bir arkadaşımız bize gelir, yer,içer görevimizdir tabi misafirimize ikramımız olrur bakarız...
Amaaaa hiçbirşey yapmayıp arkasını topladığımız kişilerden olunca ben çıldırırım valla.
Ben de zamanında yaşadım bu tür şeyleri
Hem çalışıp hem de koca koca arkadaşlarıma annelik yaptım resmen.
Fakat sağlığımdan olmaya başlayınca aklım başıma geldi ve hayatımda fazla arkadaşa yer vermiyorum artık.
Eşim, oğlum ve bir iki dost yetiyor bana:)
Hee o bir, iki kişiden biri bakıyorum yine saldım çayıra mevlam kayıra olmuş
Hemen hiç zaman kaybetmeden göndedirim
Nasıl mı;

Canım yaa ben ağda mağda yapıcam şimdi, çok işim var,çekingenim bir de.
Evin de yakın, git sen de yap bakımlarını kocişlerimiz yokken de bizi mis gibi görsünler falan derim.
Ya da durup dururken özel bir işim var halletmem gereken, kusura bakma derim, ne düşünürse düşünsün

Daha çok yazacağım şey vardı da çok uzun oldu diye yazmadım:1:
Kusura bakma arkadaşım, seni anlıyorum

ah aahh çok güzel fikir canım benim ama inan ki tuhaf kaçar.. kowdu der yeminle:41: diyorum ya keşke merkezde olaydım kaçayım bir yerlere dönemeyeydim:58:

Böyle yüzsüz ve arsız insanları alttan almıcan iyice tepene çıkarlar açık açık söyle gündüz benim kendime ait kzıma ait ilgilenmem gereken işler var sen varken rahat rahat vakit ayıramıyorum akşam kalmaya gel bundan sonra de.
biri benim yerime dese keşke..arkadaşa söylettirecem en sonunda.. sen evine git kadıncağız da dinlensin biraz diye..zaten komşular şaşırıyor bana.. emrivaki yaptı geldi yerleşti eve yaa

biri benim yerime dese keşke..arkadaşa söylettirecem en sonunda.. sen evine git kadıncağız da dinlensin biraz diye..zaten komşular şaşırıyor bana.. emrivaki yaptı geldi yerleşti eve yaa

canım hastaymışsın gibi yapsan,sana hizmet etmektense çorba falan yapmaktansa eve gitmeyi tercih eder bence. yani böyle rahatlığa biraz kendini düşünmen lazım.

canım hastaymışsın gibi yapsan,sana hizmet etmektense çorba falan yapmaktansa eve gitmeyi tercih eder bence. yani böyle rahatlığa biraz kendini düşünmen lazım.

bunu hiç düşünmemiştim.. bu daha iyi sanki.. teşekkürler..denemem lazım kızım izin werirse tabi

Kriz değil de sinirlenmişsin gibi davran. Zaten ona sinir olmuşsun, sadece başka bir şeye tepen atmış gibi davran, söylene söylene iş yap. Negatif enerjini sal ortaya bak nasıl kaçar :21:

Kriz değil de sinirlenmişsin gibi davran. Zaten ona sinir olmuşsun, sadece başka bir şeye tepen atmış gibi davran, söylene söylene iş yap. Negatif enerjini sal ortaya bak nasıl kaçar :21:

canım dün onun yüzünden 2 yaşındaki kızıma kızdım ya..patlak werdim sonunda.. söylendim de ama fayda eden bişey yok.. yazık yawrum ağladı dün..
kawundan nefret ediyor diye kawun kesmiyorum perşembeden beri.. komşumuz durumumu anlıyor we kavunlarından werdi git ye diye.. walla kestim az önce mutfakta duruyor bir kısmı orada tutacam bakalım sonuç ne olacak.. uyuyor şimdi

Aaaa Arsız Kadına Bak Yaa:41:
Evi Uzak Olsa Anlayacağım da Dibinde..
İnsan Gündüz Evine Gider Gece Gelir Sana Arkadaşlık Etmek İçin..

Gerçi Sen Bundan Sonra Onu Arkadaş Olarak Sayar mısın Orası da Malum Ya..:9:
Neyse ki Salı Günüe Çok Bir Şey Kalmadı..:21:

Aaaa Arsız Kadına Bak Yaa:41:
Evi Uzak Olsa Anlayacağım da Dibinde..
İnsan Gündüz Evine Gider Gece Gelir Sana Arkadaşlık Etmek İçin..

Gerçi Sen Bundan Sonra Onu Arkadaş Olarak Sayar mısın Orası da Malum Ya..:9:
Neyse ki Salı Günüe Çok Bir Şey Kalmadı..:21:

anlayamadığım nokta orası zaten.. ew yakın.. kal diye ben çağırmadım.. çok muhabbetim yok.. sanırım ruhsal sorunları olabileceğini düşünüyorum artık haksız mıyım?:41:

kovamıyosan misafir gibi davranma.kalksın sana biraz yardım etsin.bide bebeğin varmış.tatlı dille şunu yaparmısın falan de ve o sana hizmet etsin şekerim ne ugraşıyosun???bizde burda çatladık