Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anlayamadığım nokta orası zaten.. ew yakın.. kal diye ben çağırmadım.. çok muhabbetim yok.. sanırım ruhsal sorunları olabileceğini düşünüyorum artık haksız mıyım?
böyle yüzsüzüne de ne yapılır bilmem ki:26:ama birşey yapamıyorsanda ondan yardım iste hizmetçiliğini yapma canım kızın da varmış bebeğini kucağına al onunla ilgilen bir çay koy beraber içelim canım de örneğin benim aklıma başka birşey gelmiyor
bir daha da yanında kalmak isterse şimdiden bir bahane bulup kabul etme canım
açık açık söylemen lazım hafifte böyle yırtık şakayla karışık gibi aaaa artık kendi evine git şekerim bizim kızı zaptedemiyorum falan de:) çünkü malesef bazı insanlar çooooook yüzsüz olur.Hiç yüz verme canım.
allah ım büyüksün eşlerimiz çağırdı merkeze gelin diye ben çocukla gelemem dedim o gidecek hastaneye gidecekmiş.. ektim wallahi ektim evimde kalıcam ohh bee.. eşim gel diyo onu bile göresim yok kafa dinleyecem walla:90: :90: :90: