• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çat diye whatsupp tan engelleyip silmek

Engellemekle iyi yapmışsın zaten göndereceğimesajda 'hmm peki bende aynı düşünmüştüm ' gibi birşey olacaktı

4 aydır görüştüğüm flört ettiğim ve hoşlandığım birisi vardı..başlarda daha ilgiliyken son zamanlarda (son 1 ayda falan) önce günaydın iyi geceler mesajları kesildi. ardından hergün yazmamaya başladı. yani ben yazmasam yazmamaya başladı.görüşmek isteme sıklığı azaldı..
sonra bir gün bende yazmamaya karar verdim ve tam 8 gün sonra naber mesajını aldım.....Normal iyilikte konuşup sitem etmedim...özledim görüşelim mi dedi bende 'olur ama ailem burada iki gün sonra gidecekler ozaman çıkabilirim' dedim..anlaştık....ailemin gideceği günü bildiği halde yine yazmadı üstünden bikaç gün daha geçti ses yok......
bende dün gece ' seninle yaşadığım ilişkide kendimi rahat hissetmemeye başladım bu nedenle de seninle görüşmeme kararı aldım kendine iyi bak' yazdım ve cevabını bile beklemeden engelleyip sildim......

iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ...ama günlerdir 'acaba öylemi acaba böylemi, acaba hoşlanmıyomu benden ,acaba yanlışmı anlıyorum, işlerimi yoğun, acaba böyle rahatlıktanmı hoşlanıyor, acaba başkası mı var acaba acabaaa' diyee diyee düşünmekten helak oldum..... böyle net bi şekilde kesip atmasam atamayacaktım herhalde, çünkü onda şeytan tüyü var resmen, öncesinde, o yazsada cevap vermicem görüşmücem artık diye kendimi kursamda bir naber mesajına hemen yumuşuyorum nasıl oluyor bende anlamadım....

Sonuç olarak hiç kavga, gürültü, sitem, kırıcı söz vb. bir konuşmamız olmamasına ragmen hatta günlerdir konuşmuyo olmamıza ragmen tak diye bunu yaptım.

iyi etmiş miyim sizce?yazdığım mesaj güzel mi? saçma mı olmuş yoksa?
iyi etmişsiniz
karsınızdakı ınsan sızı ıstese zaten iletişimi kesmezdi.

Kocam da benzer şeyler yapıyodu şimdi eve gidince eve gittin mi diye arıyo merak ediyo, bırak gitsin seviyosa gelir bi şekilde sevmiyosa da iyi ki gitmiş dersin.

Başkası girmis araya belli ki. Iyi yapmissin hic onemsemeye de bilirdin hic yazmadin arayip sormazdin ama iyi yapmissin ya bosver salla

orası öyle ama engellemesemiydim :/ hala da bunu düşünüyorum
Aklın kalacaksa niye engelledin ki?
Engellediysen sebebin vardı ki engelledin
Geri açarsan komik olur
Ulaşmak istese tonla ulaşım yeri var zaten

Aklın kalacaksa niye engelledin ki?
Engellediysen sebebin vardı ki engelledin
Geri açarsan komik olur
Ulaşmak istese tonla ulaşım yeri var zaten
yok onda aklım kalmadı (yani kaldı biraz tabi ama daha devam edermiydik diye bir düşünceden ötürü değil)...yani gider ayak rezil edeceğim yere engelleyerek ergenlik yapıp rezil mi oldum diye düşündüm ondan.o kaldı aklımda

yok onda aklım kalmadı (yani kaldı biraz tabi ama daha devam edermiydik diye bir düşünceden ötürü değil)...yani gider ayak rezil edeceğim yere engelleyerek ergenlik yapıp rezil mi oldum diye düşündüm ondan.o kaldı aklımda
Boşver olan oldu engelledin sonuçta üstüne düşünüp kendini yıpratma derim

Aklima ilk gelen sey baskasinin olmasidir...ondan aliyor o ilgiyi o yüzden sizinle görüsmeye ihtiyac duymuyor.bence iyi de yapmissiniz bosverin...hem engellemeseydiniz sürekli kafani karistricakti...bi öyle bi böyle olmazki...

Aklima ilk gelen sey baskasinin olmasidir...ondan aliyor o ilgiyi o yüzden sizinle görüsmeye ihtiyac duymuyor.bence iyi de yapmissiniz bosverin...hem engellemeseydiniz sürekli kafani karistricakti...bi öyle bi böyle olmazki...
peki mesajım güzel mi sizce?

Önemli olan, senin kendini nasil his etmem. Bir iliski sana zarar veriyorsa, sil engelle ne yaparsan yap, kimse birsey diyemez. Baskalari icin, neden kendini üzeceksin? Degmez.

Kendim durumu degerlendirmem gerekirse, ikinizde biraz taktik, oyun yapmissiniz sanki. Mesela ailen gittikten sonra, ondan mesaj beklemissin, gelmeyince, hemen silmissin. Belki o, senden haber beklide, ailesi gidince, müsait olunca, haber verir diye? Tabii ki ben adami tanimiyorum, genel tavri ve davranislari sana karsi ilgisiz ise, ki sen öyle his etmissin, dogru karari vermissindir.

Önemli olan, senin kendini nasil his etmem. Bir iliski sana zarar veriyorsa, sil engelle ne yaparsan yap, kimse birsey diyemez. Baskalari icin, neden kendini üzeceksin? Degmez.

Kendim durumu degerlendirmem gerekirse, ikinizde biraz taktik, oyun yapmissiniz sanki. Mesela ailen gittikten sonra, ondan mesaj beklemissin, gelmeyince, hemen silmissin. Belki o, senden haber beklide, ailesi gidince, müsait olunca, haber verir diye? Tabii ki ben adami tanimiyorum, genel tavri ve davranislari sana karsi ilgisiz ise, ki sen öyle his etmissin, dogru karari vermissindir.
ya şimdi şöyle başlarda ilgiliydi bir gün görüşünce ertesigün hemen ardından hemen özledim seni yazardı..sabahları günaydın prensesim,güzeller güzelim falan yazardı.(ya ben herhangi bir sıfat kullanamazdım direk günaydın burda hata mı ettim soğuklukmu ettim bilmiyorum, ben prensim mi diyeyim yakışıklımmı diyeyim ne diyeyim bulamadım bişey :) ) konuşmuyo olsak dahi gece kendikendine yattığını haber verirdi..ama gün içinde yine aşırı yoğun konuşmuyoduk...
sonra git gide git gide azaldı .. bir süre ben yazdım genelde, onlara cevap aldım...ama o kendiliğinden hiç aramadı yada yazmadı...ben kestim oda kesti ..günlerce konuşmadığımız oldu..(ama arada bi problem yok hiç birbirimize sitem etmedik ,görüştüğümüzde sanki günlerce görüşmemiş konuşmamış gibi değilde daha dün görüşmüşüz gibi davranıyorduk)...görüşmelere gelince her görüşmemizde sanki aşık gibiydik..oda öyle sanki bana aşıktı..görüşüp ayrıldıktan sonra herseferinde rahatladım bu adam cidden benden cok hoşlanıyo takma kafaya diye kendimi telkin ettim..ama bi kaç gün hiç aranmamadan sonra yine geldiler bana.....
Telefon iletişimimiz son 1 ayda neredeyse tamamen kesildi anlamsız bi şekilde, ve aynı şehirdeyiz birsürü imkan varken son 1 ayda 1 kere görüştük...oysaki iki üç kere teklifte ettim müsaitmisin bugün diye..bugun değilim ama şu gün boşum diye beni yine dolu çevirmedi...araya günleri soktu...bide whatsappta hep çevrim içi adam sabahlara kadar çevrimiçi...bu kadar mesajlaşmayı seviyorsa bana neden yazmıyor kimlerle konuşuyor diye kendi beynimi yedim...daha fazla uzamasın ve daha fazla bağlanıp kendime zarar vermeyeyim diye engelleyip silme kararı aldım...üç gün mü ne oldu sanırım..özledim biraz ..ama geçer zamanla :)

Telefon iletişimimiz son 1 ayda neredeyse tamamen kesildi anlamsız bi şekilde, ve aynı şehirdeyiz birsürü imkan varken son 1 ayda 1 kere görüştük...oysaki iki üç kere teklifte ettim müsaitmisin bugün diye..bugun değilim ama şu gün boşum diye beni yine dolu çevirmedi...araya günleri soktu...

Haa olay belli ozaman, bunlari bastan yazsaydin daha iyi olurdu. Bu adamdan birsey olmaz. Hani ben biraz mesajlarda anlasmazlik var sandim, ama bir erkek görüsmek istemiyorsa, hatta sürekli erteliyorsa, ondan bir cacik olmaz. Iyi yapmissin silip engellemekle.

Resmen çantada keklik durumuna getirmiş seni canım isteyince ararım buluşurum canım istemese aramam sormam..en doğrusu engellemek ve bir dahada görüşmemek.Üzerinde durulacak bir adam değil.

Back
X