Çatal bıçak seti yardım

adige01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
203
73
Kızlar günlük takım için 6 kişilik çatal bıçak seti yeterli olur mu?günlük ve misafir takımı için de 12kişilik mi aldınız?

Şu sıralar bakınıyorum 24parça azmı olur diye düşünüyorum.Ayrıca marka/model tavsiyeleriniz varsa bekliyorum :anneadayı:

bu senin misafir duruma bağlı çok gelen gidenin olacaksa günlük 6 kişilik az olur, ama gelenim yok dersen yeterli olur, ya da ayrı ayrı düşünmeyip gelen misafirler için de 12 kişilik aldığın takımı kullanabilirsin, ben alınan şeylerin çok saklanması taraftarı değilim, almışsak her lazım oldugunda kullanalım diyenlerdenim, karaca bernardo takımları çok hoş tavsiye ederim

açıkçası ille günlük ve misafirlik çatal bıçak takımını ayırma taraftarı değilim. hele ki çok misafir ağırlayan bir tipsen, zaten günlük gibi sık sık yıkanıp yıpranacaklar. onun yerine 12 kişilik iyi bir takım, hatta iki tane 12 kişilik takım iyi olacaktır. 6 kişilik takım alırsan sürekli elde yıkaman gerekir, 2 kişinin bulaşığı makinayı doldurana kadar temiz çatal kalmaz elinde çünkü.

bu senin misafir duruma bağlı çok gelen gidenin olacaksa günlük 6 kişilik az olur, ama gelenim yok dersen yeterli olur, ya da ayrı ayrı düşünmeyip gelen misafirler için de 12 kişilik aldığın takımı kullanabilirsin, ben alınan şeylerin çok saklanması taraftarı değilim, almışsak her lazım oldugunda kullanalım diyenlerdenim, karaca bernardo takımları çok hoş tavsiye ederim
12 kişilik daha mantıklı olacak galiba :110: bende aslında saklanmasından yana değilim kesinlkle ama sanırım bi alışmışlık var hiç aynı takımı kullanacağımı düşünmedim :KK47: dediğin markalara bakıcam canım saol :KK60:

açıkçası ille günlük ve misafirlik çatal bıçak takımını ayırma taraftarı değilim. hele ki çok misafir ağırlayan bir tipsen, zaten günlük gibi sık sık yıkanıp yıpranacaklar. onun yerine 12 kişilik iyi bir takım, hatta iki tane 12 kişilik takım iyi olacaktır. 6 kişilik takım alırsan sürekli elde yıkaman gerekir, 2 kişinin bulaşığı makinayı doldurana kadar temiz çatal kalmaz elinde çünkü.
bulaşık sorununu hiç düşünmemiştim özellkle ilk zamanlar çok sık yıkanmayacağı için 12kişiliğe daha çok ihtiyacım olucak sanırım.önerin için saol canım :KK15:

Kesinlikle 12 kişilik almalısın 6 tane kaşık çatal kime yeterki 2 si kirlense kaldı 4 devamlı bir yıkama devir daim yapman lazım . Yemek takımıda 12 kişilik olmalı bence sonuçta her 7 8 kişi geldiğinde misafiri çıkartmak olmaz 6 kişilik alsan 2 si kırılsa 4 tabak bence 6 kişilikler çok anlamsız bide uzun ömürlü düşünmek lazım

X