ÇATI AĞRISI

Huzur128

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
18
34 haftalık gebeyim dün gece aniden çatı ağrısı başladı kalçama bacaklarıma vuruyor ağrı ayakda 20 dakika kadar durduğumda daha çok şiddetleniyor sızlama gibi bir ağrı kontrolüme daha 16 gün var daha önce yaşayan oldu mu bu haftalarda normal mi

34 haftalık gebeyim dün gece aniden çatı ağrısı başladı kalçama bacaklarıma vuruyor ağrı ayakda 20 dakika kadar durduğumda daha çok şiddetleniyor sızlama gibi bir ağrı kontrolüme daha 16 gün var daha önce yaşayan oldu mu bu haftalarda normal mi
Gayet normal kimisinde sahada erken başlıyor yavaş yavaş yalancı doğum sancıları da başlar bol bol masaj yap yastık koy bacak arama yatarken

Ben 20.haftadan doğuma kadar bir fiil çektim o ağrıyı
Penguen gibi yürüyordum
Başı aşağıya doğru döndü 20.haftada
Giderek de şiddetlenmişti

normal. magnezyum kullanın doktorunuza sorarak. bende 25.haftada baslamıştı cok kötüydü adım attırmıyordu. doktor güçlü bir magnezyum verdi ve 3.gününde tüm ağrılarım geçti 🥰

Back
X