- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 40
- Konu Sahibi prenses444
Arkadaşlar çati muayenesi olamiyorum kendimi çok kasiyorum doktorum normal doğumu biraz daha düşün dedi moralim çok bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum çati yaptirmayip normal doğum yapan olamaz mi?
Haklisin haftaya tekrar deneyecek kararini ver artik dedi normal sezaryan ama normal konusunda umudumu yitirdimCnm ben de normal düşünüyorum çatı muayenesi olmadım daha,ama olursam da elimden geldiği ladar rahat olucam, sonuçta normla doğum için çatı muayenesi yapılması gerekiyorsa bence rahat ol, senin sağlığın ve bebeğin sağlığı için önemli bir durum bu.
Arkadaşlar çati muayenesi olamiyorum kendimi çok kasiyorum doktorum normal doğumu biraz daha düşün dedi moralim çok bozuk
Bilmiyorum çati yaptirmayip normal doğum yapan olamaz mi?
b
Merhaba.. Ben de doktor fobisi olanlardandım... Ama doktorumun dediklerini de çok dinlerdim... Çatı muayenesi günü geldiğinde sanırım kalbim 200 atıyordur.. Adım okundu içeri girdim... Hazırladılar beni.. Tabi ben öyle kasmışım ki korkudan doktor eldiveni giydi kaygan bi jel sürdü ilk bakacaktı hamle yaptı ben kendimi geri çektim kastım böyle yaparsan olmaz ama dedi sen kendini kasarsan çatın da bana dar görünür yanlış karar veririz rahat ol kendini bırak 5 saniye sadece dedi gerçekten gözlerimi kapattım rahat ol rahatsın bitti gitti gibi konuşurken doktorum girdi ve baktım gerçekten en ffazla 5 saniyedir.. Hiçbir acı da olmadı... Hatta diğer hafta tekrar baktı çok rahattım o zaman... Çatı muayenesi önemli canım mesela benim kapı gibi bir kemiğim varmış bebek irileşirse çok zor normal doğum yaparsın diyordu zaten yapamadım rahmimde perde de varmış bir gün sacıyla hiç ilerleme olmadı sezaryen oldum.. Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..
Bakalim 39.haftada tekrar deneyecek bir de benim erken doğum riskim ilişki de aylardir yok acaba ondan mi aciyo?
Merhaba.. Ben de doktor fobisi olanlardandım... Ama doktorumun dediklerini de çok dinlerdim... Çatı muayenesi günü geldiğinde sanırım kalbim 200 atıyordur.. Adım okundu içeri girdim... Hazırladılar beni.. Tabi ben öyle kasmışım ki korkudan doktor eldiveni giydi kaygan bi jel sürdü ilk bakacaktı hamle yaptı ben kendimi geri çektim kastım böyle yaparsan olmaz ama dedi sen kendini kasarsan çatın da bana dar görünür yanlış karar veririz rahat ol kendini bırak 5 saniye sadece dedi gerçekten gözlerimi kapattım rahat ol rahatsın bitti gitti gibi konuşurken doktorum girdi ve baktım gerçekten en ffazla 5 saniyedir.. Hiçbir acı da olmadı... Hatta diğer hafta tekrar baktı çok rahattım o zaman... Çatı muayenesi önemli canım mesela benim kapı gibi bir kemiğim varmış bebek irileşirse çok zor normal doğum yaparsın diyordu zaten yapamadım rahmimde perde de varmış bir gün sacıyla hiç ilerleme olmadı sezaryen oldum.. Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..
Bakalim 39.haftada tekrar deneyecek bir de benim erken doğum riskim ilişki de aylardir yok acaba ondan mi aciyo?
Canim benm bebegmde 43 gunlik daha yeni dogum yaptim cati muaynesi olmadm benBilmiyorum çati yaptirmayip normal doğum yapan olamaz mi?
5 saniye mi bana hiç öyle gelmedibana catı muayenesı yapıldı 5 sn lık bı olay derın bı nefes alıyosun gecıyor bıtıyor fakat benım derdım herseyı yaptırdım normal doğum dedıler tam doğuma gıdektım korkudan yaptıramadım gıttım sezeryan oldum normal doğumu yapmayı o kadar cok ısterdım kı ama korkuma yenıldım
ben bırde vajınısmus hastası ıdım yanı ılskı 4 kere fılan oldu hamılklıktekılerle bırlıkte....cok korkuyorum ben de catı muaynesı yaptıramayıp hemen sezaryen derse dıye... insallah normal olurrrrrr[/QUOTE Allah yardum etsin
Evet yaptirdim inan bana saniyelik kasmazsan oluyo acirsa acisin de kendini motive et ki hiçç acimio çatim uygunmuş normal doğumaprenses444 canım yaptırabildin mi muayeneni :S merakla haberlerini bekliyorum.