Doğuma Hazırlık ÇATI MUAYENEM :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

prenses444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
892
346
40
Arkadaşlar çati muayenesi olamiyorum kendimi çok kasiyorum doktorum normal doğumu biraz daha düşün dedi moralim çok bozuk:KK43:

Notmal dogum da kendini kassan bile insanın icinden ikinma istegi gelio istemesende ikiniyosun sr niye. Boyle bisey demiiss kiii

Bilmiyorum çati yaptirmayip normal doğum yapan olamaz mi?

Cnm ben de normal düşünüyorum çatı muayenesi olmadım daha,ama olursam da elimden geldiği ladar rahat olucam, sonuçta normla doğum için çatı muayenesi yapılması gerekiyorsa bence rahat ol, senin sağlığın ve bebeğin sağlığı için önemli bir durum bu.

Cnm ben de normal düşünüyorum çatı muayenesi olmadım daha,ama olursam da elimden geldiği ladar rahat olucam, sonuçta normla doğum için çatı muayenesi yapılması gerekiyorsa bence rahat ol, senin sağlığın ve bebeğin sağlığı için önemli bir durum bu.
Haklisin haftaya tekrar deneyecek kararini ver artik dedi normal sezaryan ama normal konusunda umudumu yitirdim

Arkadaşlar çati muayenesi olamiyorum kendimi çok kasiyorum doktorum normal doğumu biraz daha düşün dedi moralim çok bozuk:KK43:

Merhaba.. Ben de doktor fobisi olanlardandım... Ama doktorumun dediklerini de çok dinlerdim... Çatı muayenesi günü geldiğinde sanırım kalbim 200 atıyordur.. Adım okundu içeri girdim... Hazırladılar beni.. Tabi ben öyle kasmışım ki korkudan doktor eldiveni giydi kaygan bi jel sürdü ilk bakacaktı hamle yaptı ben kendimi geri çektim kastım böyle yaparsan olmaz ama dedi sen kendini kasarsan çatın da bana dar görünür yanlış karar veririz rahat ol kendini bırak 5 saniye sadece dedi gerçekten gözlerimi kapattım rahat ol rahatsın bitti gitti gibi konuşurken doktorum girdi ve baktım gerçekten en ffazla 5 saniyedir.. Hiçbir acı da olmadı... Hatta diğer hafta tekrar baktı çok rahattım o zaman... Çatı muayenesi önemli canım mesela benim kapı gibi bir kemiğim varmış bebek irileşirse çok zor normal doğum yaparsın diyordu zaten yapamadım rahmimde perde de varmış bir gün sacıyla hiç ilerleme olmadı sezaryen oldum.. Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..

ilk bebegımde çatı muayenesı olmadan normal dogum yaptım.. fakat sımdıkı doktorum catı muayenesı yapıp doguma karar verelım dedı :KK57::KK57: kii biliyor daha önce normal dogum yaptıgımı .. anlamadım giiti şu doktor milletini :KK57:

Bilmiyorum çati yaptirmayip normal doğum yapan olamaz mi?

Merhaba.. Ben de doktor fobisi olanlardandım... Ama doktorumun dediklerini de çok dinlerdim... Çatı muayenesi günü geldiğinde sanırım kalbim 200 atıyordur.. Adım okundu içeri girdim... Hazırladılar beni.. Tabi ben öyle kasmışım ki korkudan doktor eldiveni giydi kaygan bi jel sürdü ilk bakacaktı hamle yaptı ben kendimi geri çektim kastım böyle yaparsan olmaz ama dedi sen kendini kasarsan çatın da bana dar görünür yanlış karar veririz rahat ol kendini bırak 5 saniye sadece dedi gerçekten gözlerimi kapattım rahat ol rahatsın bitti gitti gibi konuşurken doktorum girdi ve baktım gerçekten en ffazla 5 saniyedir.. Hiçbir acı da olmadı... Hatta diğer hafta tekrar baktı çok rahattım o zaman... Çatı muayenesi önemli canım mesela benim kapı gibi bir kemiğim varmış bebek irileşirse çok zor normal doğum yaparsın diyordu zaten yapamadım rahmimde perde de varmış bir gün sacıyla hiç ilerleme olmadı sezaryen oldum.. Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..
b

Bakalim 39.haftada tekrar deneyecek bir de benim erken doğum riskim ilişki de aylardir yok acaba ondan mi aciyo?

Bakalim 39.haftada tekrar deneyecek bir de benim erken doğum riskim ilişki de aylardir yok acaba ondan mi aciyo?

Kendini kastığın için acıyor canım ilişkiyle alakası yok.. Rahim zaten gebe olduğun için yumuşak şu an... İnan benim normalde nasıl anlatsam gebe olmadan önce ilişki yaşadığımda az da olsa hala acı hissederdim gebeyken hiçbir sıkıntım yoktu çok rahat oluyordu... Kendini rahatlatma yöntemi bul... Bırak doktorun işini yapsın.. Orda 5 saniye kadar gözlerini kapat rahatla.. Bebeğin ve kendi sağlığın için..

Çok moral verdin sağol tamam sali tekrar var muayene ben de o yüzden mi oluyor acaba diye düşünmüştüm çünkü bizde aylardır tık yok:)sadece iki parmak ama sanki var ya elini sokmuş gibi hissediyorum

bana catı muayenesı yapıldı 5 sn lık bı olay derın bı nefes alıyosun gecıyor bıtıyor fakat benım derdım herseyı yaptırdım normal doğum dedıler tam doğuma gıdektım korkudan yaptıramadım gıttım sezeryan oldum normal doğumu yapmayı o kadar cok ısterdım kı ama korkuma yenıldım

ben bırde vajınısmus hastası ıdım yanı ılskı 4 kere fılan oldu hamılklıktekılerle bırlıkte....cok korkuyorum ben de catı muaynesı yaptıramayıp hemen sezaryen derse dıye...:KK43: insallah normal olurrrrrr

bana catı muayenesı yapıldı 5 sn lık bı olay derın bı nefes alıyosun gecıyor bıtıyor fakat benım derdım herseyı yaptırdım normal doğum dedıler tam doğuma gıdektım korkudan yaptıramadım gıttım sezeryan oldum normal doğumu yapmayı o kadar cok ısterdım kı ama korkuma yenıldım
5 saniye mi bana hiç öyle gelmedi:KK43:

Bana da bir ay sonra gel çatı muayene var dedi çok korkuyorum :KK43:ya yaptıramazsam uff daha önce hiç çatala çıkmadim hem çok utanaçagim hem ya izin vermezsem oy oy :KK43:

X