Çatı muayenesi 2

Sağlıkla büyütun bebeğinizi. Bende de ne sancı ne bir şey var ve eşim bir hafta sonra gidecek. Bu hafta sezeryan olmak istiyorum. İyi ki yazdinız. Beni de sizin gibi vücudum hazir olmadan doğum yaptırmak istiyor. Kendinden çok emin ustelik. Suni sancı almam deneme ragmen, parmaklarla olduracagina kesin olarak inaniyor. Ben daha ilk muayeneye dayanamadım, diğerlerine hiç dayanamam. O kadar acidan sonra da sezeryan girmek beni çok yaralar. Ben kararımı verdim ama bakalim gelismeleri yazacagim. Çok geçmiş olsun.

Bende aynisi oldu iste saatlerce sanci sonra sezeryan gir ondan sonra sanci agri agir gecirdim ama ben istedigim icin sikayetimde olamadi neyle karsilasacagimi bilmiyordum cunku.. Teşekkür ederim sagolun sizide Rabbim kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Doktorum tarafından öylesine yanlış yönlendirildim ki, o kadar ısrarcı olup, benim ne dediğimi, ne hissettiğimi o kadar umursamadi ki, artık onun yapacağı hiçbir muayeneyi istemiyorum. Son muayeneyi reddedene kadar mahvoldum, anlamıyor laftan. Bir ara kolumdan çekiştirerek gibi oldu. Allah'tan eşim de oradaydı, ısrar etmeyin, eşim istemiyor dedi. Bana takmasindan da korkuyorum suan. Psikolojik olarak pek iyi değilim galiba. Akşam eşime, acaba doktorumun istediği gibi normal yapmıyorum diye, doktorum hazir sezeryani kötülemisken, bana kotu bir sezeryan yapar mi diye sordum. Eşim öyle bir şey yapamaz, kimse sana bile bile zarar veremez diyip beni teselli etti ama bilemiyorum. İyi değilim.
İsterseniz doktorunuzu değiştirin. Bu psikoloji ile o doktorla doğuma girilmez.

40. Haftada normal Doğum yaptım suni sancı ile. Hep normal istemiştim bekledim ve oldu şükür. 2. Normal doğumum. Bence aklından sezeryan fikrini çıkar bi süre kendini bi rahatlat.

İsterseniz doktorunuzu değiştirin. Bu psikoloji ile o doktorla doğuma girilmez.
Son bir hafta da doktor değiştirmek beni korkutuyor ama yine de yarın bir arkadaşın tavsiyesi ettiği başka bir doktorla da konuşacağım. Kendi doktorumun sağı solu belli olmaz, ona güvenmiyorum çünkü.

Son bir hafta da doktor değiştirmek beni korkutuyor ama yine de yarın bir arkadaşın tavsiyesi ettiği başka bir doktorla da konuşacağım. Kendi doktorumun sağı solu belli olmaz, ona güvenmiyorum çünkü.
Hamilelik boyunca 3 tane doktor değiştirdim en son devlet Hastanesi'nde bir doktora denk geldim, doğuma kadar o beni takip etti. Doğum zamanı doğumhaneye girdiğimde nöbeti bitmişti ve beni başka bir doktora emanet etti çıktı gitti :s eğer devlet Hastanesi'nde doğum olacaksa pek de önemli degil çünkü nöbeti biten bir diğer doktora emanet Edip gidiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

40. Haftada normal Doğum yaptım suni sancı ile. Hep normal istemiştim bekledim ve oldu şükür. 2. Normal doğumum. Bence aklından sezeryan fikrini çıkar bi süre kendini bi rahatlat.

Bir haftam var. Normal doğum olursa, zorlama ve çok acılı bir doğum olacak çünkü bekleyecek vaktim yok. Suni sancı da istemiyorum. Eşim gitmeseydi belki yine zamanimin gelmesini beklerdim ki çatı muayenesine kadar bu yoldaydım. Hayırlısı olsun artık.

Hamilelik boyunca 3 tane doktor değiştirdim en son devlet Hastanesi'nde bir doktora denk geldim, doğuma kadar o beni takip etti. Doğum zamanı doğumhaneye girdiğimde nöbeti bitmişti ve beni başka bir doktora emanet etti çıktı gitti :s eğer devlet Hastanesi'nde doğum olacaksa pek de önemli degil çünkü nöbeti biten bir diğer doktora emanet Edip gidiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Özel bir hastaneye gidiyorum ama devlet hastanesini tercih ederdim. Zaten yine bir çocuk yapmaya karar verirsem, özellikle kontrollere devlete gideceğim. Sadece doğumu özelde yaparim. Yarın o doktorla bir konusayim bakalim, o ne diyecek bu durumuma.

eşiniz gidecek diye bir an önce doğurmak istemeniz ne kadar acayipse doktorunuzun tavrıda o kadar acayip. tamam bende isterim eşim ailem mutlaka yanımda olsun diyede bu yüzden erken sezeryan olmak bir garip geldi. doktorunda sizi bu kadar korkutması acı çektirmesi ise çok daha saçma. ne bileyim okudum okudum içinden çıkamadım olayın. allah kolaylık versin.

Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Özel bir hastaneye gidiyorum ama devlet hastanesini tercih ederdim. Zaten yine bir çocuk yapmaya karar verirsem, özellikle kontrollere devlete gideceğim. Sadece doğumu özelde yaparim. Yarın o doktorla bir konusayim bakalim, o ne diyecek bu durumuma.
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun. Ama sirf eşiniz yanınızda olsun diye bebeğinizi vaktinden önce ana rahminden ayırmayn.

eşiniz gidecek diye bir an önce doğurmak istemeniz ne kadar acayipse doktorunuzun tavrıda o kadar acayip. tamam bende isterim eşim ailem mutlaka yanımda olsun diyede bu yüzden erken sezeryan olmak bir garip geldi. doktorunda sizi bu kadar korkutması acı çektirmesi ise çok daha saçma. ne bileyim okudum okudum içinden çıkamadım olayın. allah kolaylık versin.

Doğum zamanım doktorumun hesaplamalarına göre 18 ağustostu zaten. Bir hafta sonra da hemen hemen bu tarihe denk geliyor.

bence siz icten ice normal dogumdan korkuyor sezeryan istiyorsunuz zaten esiniz gitse de gitmesede bu doktor sizin gozunucu iyice korkutmus yaptıgı uygulamalarla sezeryan yanlısı doktorlar ne kdr iticiyse illa normaldogum diyen doktorlar da oyle ..iyibir doktor onerilen biri varsa gidip muayne olun anlatın durumu bence

bence siz icten ice normal dogumdan korkuyor sezeryan istiyorsunuz zaten esiniz gitse de gitmesede bu doktor sizin gozunucu iyice korkutmus yaptıgı uygulamalarla sezeryan yanlısı doktorlar ne kdr iticiyse illa normaldogum diyen doktorlar da oyle ..iyibir doktor onerilen biri varsa gidip muayne olun anlatın durumu bence

Eşim yanımda olabilseydi ki, işi sonradan cikti, doktorum da çatı muayenesini erkenden yapmasaydi ve canımı fazla acitmasaydi, daha bu ne ki doğum zor bir olay gibi cümleler kurmasaydi, deneyecektim. Kendime rağmen yine de deneyecektim. Normal doğumdan korktugumu burada çok defa yazdım zaten. Sezeryandan da korkuyorum. Artık hepsi çok korkunç geliyor bana.

Back
X