CATI MUAYENESİ HAKKINDA TECRÜBELİ OLAN HAMİLE ARKADAŞLAR !!!!!!

mezarlikmeleki

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
58
28
8
37
Kızlar Merhabalar ben bugun çatı muayenesi ne giricem öğlen biraz korkularim var açıkçası çatı muayenesi dogumu baslatiyormus riskleri varmış falan gibi şeyler duydum bu konularda tecrübeli olanlar varmidir kızlar ben hastane çanta mi bile hazirlamadim daha :))) biraz tembel bir hamileyim heralde

Çatı muayenesini korkulacak bir acısı yok.doğumu baslatirmi bilmem başlayacağını sanmıyorum ama cantani hazırla bence aniden sancin tutsa ne yapacaksın.

doğum başlayacaksa zaten başlar çatı muayenesiyle ilgisi yok ama sen hastane çantanı hazrlayıp elinin altında bulundur.1 aydan az kalmış bebişin sabırsızsa çabuk gelmek isteyebilir annesi.sen korkma muayenede bişey olmaz

Çatı muanesi acitmiyor .. benimde bu hafta belim ağrıyor ve yaniyor normalmi sizce

Valla kızlar çatı muayenesi oldum çok acitmadi açıkçası çantamida hazır ettim valla korkudan nolur nolmaz diye ama nst ye sokmadi beni doktor hala o biraz garip geldi bana açıkçası

Doktordan doktora değişiyor ilk gebeligimde cok erken baslamistim nstye bebegin kalp atislari hizli cikiyodu doktor baya bunaltiyodu beni sezeryan olmalisin falan diye ben normal istiyodum herseferinde 2 defa nst ye giriyodum 36 dan sonra herhafta cagiriyodu . Sonuc normal dogum saglikli bebek ( sukurler olsun) bu gebeligimde 34. Haftada girdim bide haftaya gircem bakalim normal gidiyor ..

Bende de aynı bebegimin kalp atış hızı çok yüksek buldu ama bende aynı şekilde normal doğum planlıyorum inşallah bu cuma gene kontrol nst ve çatı olucak inşallah az kaldı benim dogumuma da eğer bebegimin kilosu stabil kalırsa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…