Çatı Muayenesi Hakkında

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Kızlar nasıl oluyor bu çatı muayenesi. Alttan muayene gibi bişey mi? İsmi korkutuyor beni. Alttan muayenede o kadar canım yanmıyor ama bunun için çok abartılı hikayeler duydum :/

Kızlar nasıl oluyor bu çatı muayenesi. Alttan muayene gibi bişey mi? İsmi korkutuyor beni. Alttan muayenede o kadar canım yanmıyor ama bunun için çok abartılı hikayeler duydum :/

canım benim çatı muayenesi başka bir odada ebe tarafından ele eldiven geçirilip yapıldı. elle kontrol anlayacağın çatala falan yatmadım sadece gözlem odasındaydım

Can'ım doktor işaret parmağını ve yanındaki parmağını birleştirip alttan açıklık var mı diye kontrol amaçlı sokuyor üçte kadar say bitiyor. Sadece uyandığın için kasılıyorsun acı falan Yok . Bende çok korkmuştum ilkinde. Ne ara oldu bitti anlamadım bile

Kaçıncı haftada oluyor bu muayene kızlar

canım benim çatı muayenesi başka bir odada ebe tarafından ele eldiven geçirilip yapıldı. elle kontrol anlayacağın çatala falan yatmadım sadece gözlem odasındaydım

Biraz olsun rahatladım kızlar sağolun :)

Benim ilk hamileligim beni de korkutuyor adini duymak bile.
Ama ben sezeryan olacagimdan yaptirmiycam neyse ki.

Ceneni gogsune daya ve neFes al o.Zaman kasamiyorsun.canin acimiyor.muayene 1 dk bile surmedi.benim erken muayene oldugu icin sonrasi kasik agrim oldu

Bana da yapılmadı henüz kaçıncı haftada oluyormuş ? Doktorum da bir şey demedi.
Ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü doğumu beklerken gelip sürekli bu şekilde bakıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…